02-06-2021

Trouwtaarten inspiratie voor een zomerse bruiloft

De meeste bruidsparen in Nederland trouwen in de zomer. In de zomer kun je heerlijk buiten trouwen in een feesttent, of een gezellige strandlocatie. Daar hoort natuurlijk ook een vrolijke trouwtaart bij. In de zomer denken we vooral aan kleurrijke trouwtaarten, of trouwtaarten met elementen uit de natuur zoals bloemen of blaadjes. Kan jij nog wat trouwtaarten inspiratie gebruiken voor jullie zomerbruiloft dan is deze post voor jou. We hebben de mooiste zomer bruidstaarten van een aantal van onze trouwtaartleveranciers voor je geselecteerd.

Denk bij het kiezen van je trouwtaart altijd aan het volgende:

  • Ga altijd even vooraf proeven, zodat jullie het eens zijn over de smaak van de cake. Op een website kan alles er mooi uitzien, maar het moet natuurlijk ook lekker zijn.
  • Als je een bruidsboeket hebt met bepaalde bloemen dan kan het mooi zijn om deze bloemen ook te laten terugkomen op de taart.
  • Als jullie in de zomer gaan trouwen kies dan ingrediënten die niet smelten.
  • Vergeet geen mooie plek uit te zoeken waar jullie de taart gaan neerzetten. De taart is een belangrijk onderdeel van jullie bruiloft en die mag daarom ook in de spotlight staan.
Foto van: TrouwStudio Gabriel Scharis
Foto van: TrouwStudio Gabriel Scharis

Trouwtaart tip

Micha van Micha & Diana’s Patisserie een bekende trouwtaartenbakker uit Noord Holland geeft nog een leuke tip waar je op moet letten als jullie je trouwtaart aan gaan kiezen.

Aansijden van de bruidstaart
Bruidstaarten alles wat je moet weten
Bruidstaart bestellen
Bruidstaart prijzen
Check hier de beste bruidstaartbakkers van Nederland

 

Tags: , ,

Categorieën: