Meer dan 80 procent van de Nederlandse consumenten geeft aan dat er pas overgegaan wordt tot een (product) aankoop na orientatiewerk op beoordelingssites en internetfora. Het is daarom van essentieel belang een goede online reputatie op te bouwen. Op Toptrouwbedrijven.nl  kunnen consumenten eenvoudig hun ervaringen met bijbehorende recensiecijfers plaatsen. Met behulp van Toptrouwbedrijven.nl  kunt u uw klanten makkelijker dan ooit uitnodigen om hun mening kenbaar te maken. Daarnaast kunnen de overige bezoekers van Toptrouwbedrijven.nl op basis van de beoordelingen en het bijbehorende recensiecijfer ook geinteresseerd raken in uw bedrijf. Nog een extra voordeel van Toptrouwbedrijven.nl!

Oftewel: wanneer uw klanten uw bedrijf positief beoordelen, ontvangt u een goed recensiecijfer en zal u eerder benaderd worden door nieuwe klanten. Doormiddel van uw persoonlijke inloggegevens bent u in staat de verkregen beoordelingen in realtime te bezichtigen. Aan de hand van de respons kunt u uw product, dienst en/of merk tijdig verstevigen.

Het is u waarschijnlijk ook opgevallen dat klanten vatbaar zijn voor aanbevelingen en suggesties van derden. Dit is helemaal het geval als de input komt van naasten. Op Toptrouwbedrijven.nl kunnen de klanten met één druk op de knop hun ervaringen delen via social media of via mailcontact. U kunt dit gedrag aanmoedigen doormiddel van een eenmalig geschenk of korting. Op uw eigen persoonlijke Toptrouwbedrijven-cadeaupagina kunt u de verschillende beloningen tentoonstellen. Hierdoor kunt u bestaande klanten tevreden houden en nieuwe klanten aantrekken.

Via het Toptrouwbedrijven-platform bent u in staat meer klanten te bereiken dan voorheen. Geinteresseerden kunnen via ons platform zonder enige inspanning hun weg vinden naar uw website. De verkregen Toptrouwbedrijven- beoordelingen kunnen ook geplaatst worden op uw website, hierdoor vergroot u het vertrouwensgevoel bij uw (potentiele) klanten.

Met behulp van Toptrouwbedrijven verbetert u de vindbaar van uw bedrijf op het internet. Daarnaast wordt uw online reputatie versterkt.

 

Een tevreden klant is de beste reclame.