19-07-2018

Sexy trouwjurken met lange mouwen

Bij trouwjurken met lange mouwen denkt men al snel aan saaie, hooggesloten jurken die je vaak alleen bij een kerkelijk huwelijk ziet, maar niets is minder waar. De lange mouw heeft een revolutie doorgemaakt en is nog steeds verkrijgbaar in een klassieke stijl, maar nu ook als korte trouwjurk en bij slanke sexy silhouetten.  De mouw is hartstikke hot!

Veel bruiden voelen zich onzeker over hun armen en kiezen dus steeds vaker een trouwjurk met mouwen. Je kunt kiezen uit een lange mouw, maar ook een driekwart mouw of een t-shirt sleeve (net boven de elleboog). Elke mouw accentueert je arm op een andere manier. Heb je korte mouwen dan is het beter om nog een deel van je mouw zichtbaat te houden omdat dit je arm verlengt, in dit geval kies je dus voor een driekwart of t-shirt sleeve. Heb je juist hele dunne armen, kies dan voor lange mouwen tot aan je pols, want lange mouwen kunnen je armen iets breder doen ogen.

Voor jullie hebben we een selectie gemaakt uit trouwjurken met lange mouwen, die zeker niet saai zijn en je sexy kant accentueren. Welke jurk is jouw favoriet?

Trouwjurk van Atelier Pronovias

Trouwjurk van Saldana Vintage

Trouwjurk van Pronovias

Trouwjurk van St. Patrick

Trouwjurk van White One

Trouwjurk van Allure Bridals

Trouwjurk van Rembo Styling

Trouwjurk van Lorenzo Rossi

Trouwjurk van BHLDN

Trouwjurk van Hayley Paige

Trouwjurk van Maggie Sottero

Trouwjurk van Sottero and Midgley

Trouwjurk van Claire Pettibone

Trouwjurk van Pronovias

Trouwjurk van Crystal Design

Tags: , , ,

Categorieën: