Super leuk dat jullie op mijn pagina kijken !
Ik ben Gerline en ben ondertussen ruim 3 jaar bruidsbloemist, voorheen heb ik jaren in verschillende bloemenwinkels mogen werken 🩷 Ik kijk onwijs uit naar elke bruiloft die ik compleet mag maken met de mooiste bloemen en de leukste aankleding ✨

34 Ervaringen

10101

Wat een FAN-TAS-TISCH werk maakt Gerline! Doordat we bij twee vrienden van ons op hun bruiloft zagen hoe mooi de bloemen waren, hebben wij ook gekozen voor Landelijk Bloemkado. Gerline is heel fijn in de omgang, denkt goed met je mee en je krijgt snel reactie van haar als je een vraag hebt. Op de dag zelf hebben we ontzettend veel complimenten gehad over de bloemen! Gerline is zeker een aanrader als je op zoek bent naar een bloemist voor je bruiloft!

10101

Heel erg tevreden over Gerline! Ze heeft goed naar onze wensen geluisterd en we hebben uiteindelijk super mooie bloemen mogen ontvangen voor onze bruiloft! 🤍

10101

Heel erg tevreden over Gerline! Ze heeft goed naar onze wensen geluisterd en we hebben uiteindelijk super mooie bloemen mogen ontvangen voor onze bruiloft! 🤍

10101

Gerline nam uitgebreid de tijd voor ons en luisterde naar onze wensen, waarin zij ook tips gaf wat we eventueel anders zouden kunnen doen.
De communicatie verliep zeer goed!
Ik raad gerline zeker aan🥰

8,5101

Er was veel tijd voor persoonlijke aandacht en het uitdenken van onze wensen. De bloemen waren helemaal naar wens op onze dag!

10101

We zijn super goed geholpen door Gerline.
Ze luisterde naar onze wensen en denkte met ons mee als we iets niet goed wisten. Alles is bij haar mogelijk en gaat geen uitdaging uit de weg.
Deels door haar hebben wij een prachtige dag gehad met mooie bloemen waar we van konden genieten.

10101

Gerline heeft fantastisch werk geleverd. Een mooie bruidsboekt, autostuk, corsages en de aankleding op locatie. Wij zullen haar zeker aanraden omdat ze met je mee denkt, snel reageert en optijd levert.

10101

We hebben een leuk gesprek gehad, Gerline wist eigelijk meteen wat we wilde en mooi vinden. Zo fijn als dit gebeurt. De bloemen waren prachtig. Van het boeket tot het bloemstuk op de auto
allemaal waren ze even mooi, en paste ze zo goed bij elkaar!
Hebben er zoveel leuke reacties op gehad! Nogmaals enorm bedankt!!

10101

Wij hebben veel bloemen bij Landelijkbloemkado besteld voor ons huwelijk. Zowel boeket en corsages, als ook de bloemen voor bij de ceremonie en de locatie. Het was allemaal prachtig. Heel blij mee!

10101

Echt heel blij met het fantastische bloemwerk van Gerline. Het was voor zowel ons als voor haar een stukje rijden maar dit hebben we er zeker voor over gehad.
Vooraf een leuk kennismakingsgesprek waarin we ideeën konden opdoen en konden sparren over onze wensen. Op de dag zelf kon ik alleen maar stralen, wat een pracht bloemstuk had ik. En dan nog niet gesproken over de mooie corsages, boeketten en aankleding op locatie. Echt een aanrader!

10101

Een fijne kennismaking gesprek gehad, met veel voorbeelden en opties wat er allemaal mogelijk is. Een fijne communicatie alles verliep naar wens. Aanrader om je bloemen te laten verzorgen door landelijkbloemkado.

10101

Super fijne bruidsbloemist. Alles was mogelijk en toen we het gesprek al hadden gezet en we het toch nog omgegooid hadden was daar alle flexibelheid voor!! Het eindresultaat was ontzettend gaaf en nog mooier dan verwacht. Ook het contact verliep soepel en snelle reactie! Aanrader voor degene die nog een bruidsbloemist zoeken!

9,0101

Zeer vriendelijke service, ontzettend op maat! Ik heb mijn wensen duidelijk terug gezien in het prachtige bloemwerk voor onze bruiloft!

10101

We hebben de hele dag genoten van de mooie bloemen ! Het is echt met zorg en passie samengesteld !

10101

Gerline heeft steeds geluisterd naar wat onze wensen waren! Bloemwerk was echt prachtig en alles is perfect verlopen!

10101

Helemaal tevreden! Tijdens het gesprek luisterde Gerline naar onze wensen. Ze kwam met ideeën en was vanaf het begin enthousiast. Het boeket, autostuk, de corsages. Alles was echt nog beter dan we hadden gehoopt. Echt een aanrader om je bruidswerk hier te laten maken!

10101

Gerline is een goede vriendin van mij, maar ook als ze dat niet was, dan zou ik nog zeggen dat ze fantastisch werk heeft geleverd!!
Tijdens het gesprek adviseerde ze al goed over wat handig en praktisch was. Hetgene dat ik gevraagd heb, heeft ze echt goed uitgevoerd!
Op onze bruiloft heeft Gerline de bloemen netjes bij mijn man en de trouwlocatie gebracht. De corsage heeft ze goed opgespeld en ze heeft een prachtig bloemstuk op ons gave volkswagenbusje vastgemaakt wat ook tijdens het rijden supergoed vast bleef zitten.
Zowel de boeketten, bruidsboeketten en grote decoratie boeketten, als de corsages bleven gedurende de dag heel mooi! De boeketten staan er een aantal dagen na de bruiloft nog steeds prachtig bij.
Gerline, heel erg bedankt!

10101

Super blij met de bloemen op onze bruiloft verzorgd door Gerline! Gerline een foto van mijn jurk laten zien en ze heeft er een prachtig geheel van gemaakt. Zeker een aanrader

10101

Voor onze trouwdag kwamen we bij Gerline terecht voor het trouwboeket en autostuk.
We namen veel verschillende stukken door aan de hand van foto’s en bloemen in de winkel. Dit was heel erg fijn want zo konden wij gaan samenstellen wat voor ons het perfecte bloemstuk zou worden!
Ook wilde ik een haarkammetje samenstellen.
Toen ze het haarkammetje boeket en autostuk bracht was het in 1 woord: GEWELDIG!
Zo onwijs mooi gemaakt. Heel hartelijk bedankt hiervoor!
En ja dit is een echte aanrader voor iedereen!

9,3101

Via via bij Gerline terecht gekomen. Geen seconde spijt! Ze luisterde goed naar mijn wensen en ideeën en dacht ook mee met alternatieve ideeën. Veel complimenten gekregen over het bruidswerk. Dikke pluim!

10101

Via via bij Gerline terecht gekomen. Geen seconde spijt! Ze luisterde goed naar mijn wensen en ideeën en dacht ook mee met alternatieve ideeën. Veel complimenten gekregen over het bruidswerk. Dikke pluim!

10101

Wij waren aan de late kant met het regelen van onze bruiloft en bloemen. Gelukkig konden we bij Gerline nog terecht! Ze geeft goeie adviezen en kan goed inspelen op je keuzes. Al met al een mooie dag gehad met een mooi bruidsboeket, corsages en een boeket voor de auto. Zeker een aanrader!!

10101

Een fijn kennismakingsgesprek gehad met Gerline, waarin we goed onze wensen konden bespreken. Door de voorbeelden die Gerline had konden we beslissen wat we juist we en niet wilden. Gerline luisterde hier goed naar, maar kwam ook met fijne ideeën en adviezen. Uiteindelijk heeft Gerline prachtig bruidswerk afgeleverd. Wij hebben gekozen voor een bruidsboeket, (bruidegom)corsages, een autostuk, de backdrop en wat vaasjes. Alles matchte super mooi met elkaar en de kleuren en bloemen kwamen overal in terug. Wij hebben zowel voor echte, als droogbloemen gekozen. Heel veel complimenten gekregen (van onze gasten) over al het bruidswerk!
Met de tips van Gerline het bruidsboeket laten indrogen, zodat we er nog lang van kunnen (na)genieten.
Een hele fijne en goede ervaring, wij raden Landelijkbloemkado zeker aan.

10101
10101

Geweldig!!
Ze luistert naar wat je wensen zijn. En geeft ook suggesties.
De bloemen op onze bruiloft was zo mooi. Precies hoe ik het voor ogen had.
Als je een bloemist zoekt voor je bruiloft, zeker een aanrader.

10101

Wij waren vrij laat met het regelen van de bloemen voor onze bruiloft. Bij Gerline konden we gelukkig nog terecht en zij begreep onze wensen. Alles was mogelijk. Uiteindelijk een mooi boeket met droogbloemen, die na 1,5 jaar nog steeds mooi is! Ook corsages waren stevig gemaakt. Prijs-kwaliteit is goed in verhouding!

10101

We werden goed geholpen met het uitkiezen van onze trouwbloemen. Ook doormiddel van de foto’s van eerdere bruidswerken dat Gerline had gemaakt wisten we wat we wilden!
Wat waren we blij met het mooie bruidsboeket en het onwijs mooie autostuk!! Ook de corsages waren leuk geworden;)
Daarnaast maakt Gerline ook hele leuke welkomsborden, met prachtige bloemen erop!
Het was allemaal nog mooier dan we hadden bedacht! ????
Landelijkbloemkado is echt een aanrader!!

10101

Ontzettend goed geholpen, we gaven onze wensen door en dit resulteerde tot een prachtig bruidswerk. Onwijs veel complimenten gehad! Ondanks dat we last minut ons werk doorgaven toch volledig voldaan aan onze wensen.. en zeer betaalbaar. Alleen maar complimenten, dikke aanrader..

10101

Supermooi boeket en corsage voor onze trouwdag! Heel fijn dat je alles kan samenstellen!

10101

Super fijn bedrijf! Je wordt heel goed geholpen, alles wordt naar jou wens gemaakt en het eindproduct is nog mooier dan ik verwacht had! De sevice is ook top, ze brengt alles en komt het ophalen, makkelijk en snel bereikbaar voor vragen. Heel lief en behulpzaam! Echt een aanrader! Alleen maar positief!

10101

Erg leuk gedaan! Precies net wat we wouden
Echt een aanrader!!!
Bedankt voor alles!!

10101

Prachtig werk geleverd!

10101

Heel erg blij met de bloemen voor de bruiloft. Waar ik zelf niet zo goed wist wat ik zocht maakte jij het plaatje compleet met zelfs een extraatje! Ik heb er veel complimenten over gehad en zelfs mensen die je style herkende. Alle lof voor jou!

10101

Wauw het was echt onwijs mooi ! Precies zoals wij het wouden. Je bent echt een aanrader.

Pink Lemon Cards