Super leuk dat jullie op mijn pagina kijken !
Ik ben Gerline en ben al 8 jaar Bloemist, En nu sinds 2 jaar focus ik mij volledig op bruidswerk, ik vindt het onwijs leuk om met jullie te bedenken hoe wij de dag met bloemen compleet kunnen maken šŸ¤ Bij mij is niks te gek en niks onmogelijk.

17 Ervaringen

10101

Super blij met de bloemen op onze bruiloft verzorgd door Gerline! Gerline een foto van mijn jurk laten zien en ze heeft er een prachtig geheel van gemaakt. Zeker een aanrader

10101

Voor onze trouwdag kwamen we bij Gerline terecht voor het trouwboeket en autostuk.
We namen veel verschillende stukken door aan de hand van foto’s en bloemen in de winkel. Dit was heel erg fijn want zo konden wij gaan samenstellen wat voor ons het perfecte bloemstuk zou worden!
Ook wilde ik een haarkammetje samenstellen.
Toen ze het haarkammetje boeket en autostuk bracht was het in 1 woord: GEWELDIG!
Zo onwijs mooi gemaakt. Heel hartelijk bedankt hiervoor!
En ja dit is een echte aanrader voor iedereen!

9,3101

Via via bij Gerline terecht gekomen. Geen seconde spijt! Ze luisterde goed naar mijn wensen en ideeƫn en dacht ook mee met alternatieve ideeƫn. Veel complimenten gekregen over het bruidswerk. Dikke pluim!

10101

Via via bij Gerline terecht gekomen. Geen seconde spijt! Ze luisterde goed naar mijn wensen en ideeƫn en dacht ook mee met alternatieve ideeƫn. Veel complimenten gekregen over het bruidswerk. Dikke pluim!

10101

Wij waren aan de late kant met het regelen van onze bruiloft en bloemen. Gelukkig konden we bij Gerline nog terecht! Ze geeft goeie adviezen en kan goed inspelen op je keuzes. Al met al een mooie dag gehad met een mooi bruidsboeket, corsages en een boeket voor de auto. Zeker een aanrader!!

10101

Een fijn kennismakingsgesprek gehad met Gerline, waarin we goed onze wensen konden bespreken. Door de voorbeelden die Gerline had konden we beslissen wat we juist we en niet wilden. Gerline luisterde hier goed naar, maar kwam ook met fijne ideeƫn en adviezen. Uiteindelijk heeft Gerline prachtig bruidswerk afgeleverd. Wij hebben gekozen voor een bruidsboeket, (bruidegom)corsages, een autostuk, de backdrop en wat vaasjes. Alles matchte super mooi met elkaar en de kleuren en bloemen kwamen overal in terug. Wij hebben zowel voor echte, als droogbloemen gekozen. Heel veel complimenten gekregen (van onze gasten) over al het bruidswerk!
Met de tips van Gerline het bruidsboeket laten indrogen, zodat we er nog lang van kunnen (na)genieten.
Een hele fijne en goede ervaring, wij raden Landelijkbloemkado zeker aan.

10101
10101

Geweldig!!
Ze luistert naar wat je wensen zijn. En geeft ook suggesties.
De bloemen op onze bruiloft was zo mooi. Precies hoe ik het voor ogen had.
Als je een bloemist zoekt voor je bruiloft, zeker een aanrader.

10101

Wij waren vrij laat met het regelen van de bloemen voor onze bruiloft. Bij Gerline konden we gelukkig nog terecht en zij begreep onze wensen. Alles was mogelijk. Uiteindelijk een mooi boeket met droogbloemen, die na 1,5 jaar nog steeds mooi is! Ook corsages waren stevig gemaakt. Prijs-kwaliteit is goed in verhouding!

10101

We werden goed geholpen met het uitkiezen van onze trouwbloemen. Ook doormiddel van de foto’s van eerdere bruidswerken dat Gerline had gemaakt wisten we wat we wilden!
Wat waren we blij met het mooie bruidsboeket en het onwijs mooie autostuk!! Ook de corsages waren leuk geworden;)
Daarnaast maakt Gerline ook hele leuke welkomsborden, met prachtige bloemen erop!
Het was allemaal nog mooier dan we hadden bedacht! šŸ˜
Landelijkbloemkado is echt een aanrader!!

10101

Ontzettend goed geholpen, we gaven onze wensen door en dit resulteerde tot een prachtig bruidswerk. Onwijs veel complimenten gehad! Ondanks dat we last minut ons werk doorgaven toch volledig voldaan aan onze wensen.. en zeer betaalbaar. Alleen maar complimenten, dikke aanrader..

10101

Supermooi boeket en corsage voor onze trouwdag! Heel fijn dat je alles kan samenstellen!

10101

Super fijn bedrijf! Je wordt heel goed geholpen, alles wordt naar jou wens gemaakt en het eindproduct is nog mooier dan ik verwacht had! De sevice is ook top, ze brengt alles en komt het ophalen, makkelijk en snel bereikbaar voor vragen. Heel lief en behulpzaam! Echt een aanrader! Alleen maar positief!

10101

Erg leuk gedaan! Precies net wat we wouden
Echt een aanrader!!!
Bedankt voor alles!!

10101

Prachtig werk geleverd!

10101

Heel erg blij met de bloemen voor de bruiloft. Waar ik zelf niet zo goed wist wat ik zocht maakte jij het plaatje compleet met zelfs een extraatje! Ik heb er veel complimenten over gehad en zelfs mensen die je style herkende. Alle lof voor jou!

10101

Wauw het was echt onwijs mooi ! Precies zoals wij het wouden. Je bent echt een aanrader.

Pink Lemon Cards