Super leuk dat jullie op mijn pagina kijken !
Ik ben Gerline en ben al 8 jaar Bloemist, En nu sinds 2 jaar focus ik mij volledig op bruidswerk, ik vindt het onwijs leuk om met jullie te bedenken hoe wij de dag met bloemen compleet kunnen maken šŸ¤ Bij mij is niks te gek en niks onmogelijk.

24 Ervaringen

10101

Een fijne kennismaking gesprek gehad, met veel voorbeelden en opties wat er allemaal mogelijk is. Een fijne communicatie alles verliep naar wens. Aanrader om je bloemen te laten verzorgen door landelijkbloemkado.

10101

Super fijne bruidsbloemist. Alles was mogelijk en toen we het gesprek al hadden gezet en we het toch nog omgegooid hadden was daar alle flexibelheid voor!! Het eindresultaat was ontzettend gaaf en nog mooier dan verwacht. Ook het contact verliep soepel en snelle reactie! Aanrader voor degene die nog een bruidsbloemist zoeken!

9,0101

Zeer vriendelijke service, ontzettend op maat! Ik heb mijn wensen duidelijk terug gezien in het prachtige bloemwerk voor onze bruiloft!

10101

We hebben de hele dag genoten van de mooie bloemen ! Het is echt met zorg en passie samengesteld !

10101

Gerline heeft steeds geluisterd naar wat onze wensen waren! Bloemwerk was echt prachtig en alles is perfect verlopen!

10101

Helemaal tevreden! Tijdens het gesprek luisterde Gerline naar onze wensen. Ze kwam met ideeƫn en was vanaf het begin enthousiast. Het boeket, autostuk, de corsages. Alles was echt nog beter dan we hadden gehoopt. Echt een aanrader om je bruidswerk hier te laten maken!

10101

Gerline is een goede vriendin van mij, maar ook als ze dat niet was, dan zou ik nog zeggen dat ze fantastisch werk heeft geleverd!!
Tijdens het gesprek adviseerde ze al goed over wat handig en praktisch was. Hetgene dat ik gevraagd heb, heeft ze echt goed uitgevoerd!
Op onze bruiloft heeft Gerline de bloemen netjes bij mijn man en de trouwlocatie gebracht. De corsage heeft ze goed opgespeld en ze heeft een prachtig bloemstuk op ons gave volkswagenbusje vastgemaakt wat ook tijdens het rijden supergoed vast bleef zitten.
Zowel de boeketten, bruidsboeketten en grote decoratie boeketten, als de corsages bleven gedurende de dag heel mooi! De boeketten staan er een aantal dagen na de bruiloft nog steeds prachtig bij.
Gerline, heel erg bedankt!

10101

Super blij met de bloemen op onze bruiloft verzorgd door Gerline! Gerline een foto van mijn jurk laten zien en ze heeft er een prachtig geheel van gemaakt. Zeker een aanrader

10101

Voor onze trouwdag kwamen we bij Gerline terecht voor het trouwboeket en autostuk.
We namen veel verschillende stukken door aan de hand van foto’s en bloemen in de winkel. Dit was heel erg fijn want zo konden wij gaan samenstellen wat voor ons het perfecte bloemstuk zou worden!
Ook wilde ik een haarkammetje samenstellen.
Toen ze het haarkammetje boeket en autostuk bracht was het in 1 woord: GEWELDIG!
Zo onwijs mooi gemaakt. Heel hartelijk bedankt hiervoor!
En ja dit is een echte aanrader voor iedereen!

9,3101

Via via bij Gerline terecht gekomen. Geen seconde spijt! Ze luisterde goed naar mijn wensen en ideeƫn en dacht ook mee met alternatieve ideeƫn. Veel complimenten gekregen over het bruidswerk. Dikke pluim!

10101

Via via bij Gerline terecht gekomen. Geen seconde spijt! Ze luisterde goed naar mijn wensen en ideeƫn en dacht ook mee met alternatieve ideeƫn. Veel complimenten gekregen over het bruidswerk. Dikke pluim!

10101

Wij waren aan de late kant met het regelen van onze bruiloft en bloemen. Gelukkig konden we bij Gerline nog terecht! Ze geeft goeie adviezen en kan goed inspelen op je keuzes. Al met al een mooie dag gehad met een mooi bruidsboeket, corsages en een boeket voor de auto. Zeker een aanrader!!

10101

Een fijn kennismakingsgesprek gehad met Gerline, waarin we goed onze wensen konden bespreken. Door de voorbeelden die Gerline had konden we beslissen wat we juist we en niet wilden. Gerline luisterde hier goed naar, maar kwam ook met fijne ideeƫn en adviezen. Uiteindelijk heeft Gerline prachtig bruidswerk afgeleverd. Wij hebben gekozen voor een bruidsboeket, (bruidegom)corsages, een autostuk, de backdrop en wat vaasjes. Alles matchte super mooi met elkaar en de kleuren en bloemen kwamen overal in terug. Wij hebben zowel voor echte, als droogbloemen gekozen. Heel veel complimenten gekregen (van onze gasten) over al het bruidswerk!
Met de tips van Gerline het bruidsboeket laten indrogen, zodat we er nog lang van kunnen (na)genieten.
Een hele fijne en goede ervaring, wij raden Landelijkbloemkado zeker aan.

10101
10101

Geweldig!!
Ze luistert naar wat je wensen zijn. En geeft ook suggesties.
De bloemen op onze bruiloft was zo mooi. Precies hoe ik het voor ogen had.
Als je een bloemist zoekt voor je bruiloft, zeker een aanrader.

10101

Wij waren vrij laat met het regelen van de bloemen voor onze bruiloft. Bij Gerline konden we gelukkig nog terecht en zij begreep onze wensen. Alles was mogelijk. Uiteindelijk een mooi boeket met droogbloemen, die na 1,5 jaar nog steeds mooi is! Ook corsages waren stevig gemaakt. Prijs-kwaliteit is goed in verhouding!

10101

We werden goed geholpen met het uitkiezen van onze trouwbloemen. Ook doormiddel van de foto’s van eerdere bruidswerken dat Gerline had gemaakt wisten we wat we wilden!
Wat waren we blij met het mooie bruidsboeket en het onwijs mooie autostuk!! Ook de corsages waren leuk geworden;)
Daarnaast maakt Gerline ook hele leuke welkomsborden, met prachtige bloemen erop!
Het was allemaal nog mooier dan we hadden bedacht! šŸ˜
Landelijkbloemkado is echt een aanrader!!

10101

Ontzettend goed geholpen, we gaven onze wensen door en dit resulteerde tot een prachtig bruidswerk. Onwijs veel complimenten gehad! Ondanks dat we last minut ons werk doorgaven toch volledig voldaan aan onze wensen.. en zeer betaalbaar. Alleen maar complimenten, dikke aanrader..

10101

Supermooi boeket en corsage voor onze trouwdag! Heel fijn dat je alles kan samenstellen!

10101

Super fijn bedrijf! Je wordt heel goed geholpen, alles wordt naar jou wens gemaakt en het eindproduct is nog mooier dan ik verwacht had! De sevice is ook top, ze brengt alles en komt het ophalen, makkelijk en snel bereikbaar voor vragen. Heel lief en behulpzaam! Echt een aanrader! Alleen maar positief!

10101

Erg leuk gedaan! Precies net wat we wouden
Echt een aanrader!!!
Bedankt voor alles!!

10101

Prachtig werk geleverd!

10101

Heel erg blij met de bloemen voor de bruiloft. Waar ik zelf niet zo goed wist wat ik zocht maakte jij het plaatje compleet met zelfs een extraatje! Ik heb er veel complimenten over gehad en zelfs mensen die je style herkende. Alle lof voor jou!

10101

Wauw het was echt onwijs mooi ! Precies zoals wij het wouden. Je bent echt een aanrader.

Pink Lemon Cards