02-08-2018

Trouwpakken, de trends voor 2019

Gaan jullie trouwen in 2019 en heeft zij haar jurk al gevonden maar ben jij nog op zoek naar je trouwpak? Speciaal voor jou hebben we de trouwpakkentrends voor 2019 op een rijtje gezet. Waar casual een tijdje populair was gaan we in 2019 terug naar een tijdloze stijl voor de bruidegom, inclusief het driedelige trouwpak.

 

1. Driedelig trouwpak

Een driedelig trouwpak is helemaal weer HOT! Niets casual, maar juist tijdloos en strak in het pak zijn de kernwoorden voor de bruidegom van 2019. Bij een driedelig pak draag je een zogenaamd vest of gillet onder het jasje. Hiervan laat je altijd het onderste knoopje altijd open. Deze look maak je pas echt compleet met een paar mooie manchetknopen.

trouwpak 1

2. Ruitjes

Ruitjes zijn in 2019 de trend. Zowel in een zwaardere stof voor de winterbruiloft als in een lichte stof voor een zomerbruiloft staat dit pak zeer modieus. Deze op de “English gentlemen” geïnspireerde look gaat het zeker weten goed doen voor de bruidegom in 2019.

geruit trouwpak

3. Bordeaux en zand

De kleuren die populair zijn voor 2019 zijn het meer ingetogen zand en het juist zeer uitgesproken bordeaux. Wil jij een statement maken op jullie trouwdag kies dan voor een slankgesneden bordeauxrood trouwpak. Zeker weten dat je de blits maakt!

bordeaux trouwpak

4. Italiaanse fit

In 2019 moeten de trouwpakken hip en modern zijn met een slanke Italiaanse pasvorm. De broeken lopen dus recht of naar slank toe en de jasjes zijn mooi getaileerd, waardoor de schouders en de taille netjes in balans zijn, wat een mooie vorm geeft. Zowel in meer out there prints als in effen stoffen staat deze pasvorm geweldig.

5. Prints

Stoffen met een print in de vorm van bloemen of bladeren zijn zeer populair voor de bruidegom die echt een beetje wil opvallen. Waar voorheen dit materiaal vaak werd gebruikt voor alleen het gillet is het in 2019 helemaal hip om je hele trouwpak van dit materiaal te dragen.

trouwpak 3

Ben jij op zoek naar een leverancier voor een mooi trouwpak bekijk dan de specialisten op deze website. Kan jij nog extra styling tips gebruiken voor je look lees dan ook dit artikel.

Foto’s trouwpakken van: Immediate, Wilvorst en Prestige.

Tags: , ,

Categorieën: