05-10-2022

Trouwen in de winter is een MUST DO

Het hoogtepunt van het trouwseizoen ligt in de maanden mei tot en met september. Maar er zijn redenen genoeg te bedenken om jullie bruiloft niet tijdens deze drukken maanden te laten plaatsvinden, maar in plaats daarvan te kiezen voor een winterbruiloft. Trouwen in de winter is niet alleen superromantisch, maar er zijn nog veel meer voordelen aan een winterbruiloft.

Bekijk hier het het OFF SEASON MAGAZINE van Michael & Giso, 55 pagina’s inspiratie.

Foto van: TrouwStudio Gabriel Scharis

Je krijgt veel meer waarde voor je geld

Trouwen in de winter daarmee bespaar je absoluut op jullie budget. Locaties en leveranciers zijn vaak goedkoper in de winter. Vooral trouwlocaties zijn vaak goedkoper in de winter. Het is simpelweg een kwestie van vraag en aanbod.

Bij sneeuw krijg je onvergetelijke foto’s

Ook al sneeuwt het in Nederland niet vaak, er is toch een kans dat het op jullie trouwdag wel sneeuwt en in dat geval heb je de mooiste trouwfoto’s die je ooit had kunnen wensen. Stel je eens voor!

De unieke sfeer van een winteravond

Er is niets zo romantisch als de sfeer van een winteravond. Kaarslicht, openhaard en vooral het gevoel van dichtbij elkaar kruipen draagt allemaal bij aan de romantiek van jullie grote dag. Dompel jullie bruiloft helemaal onder in de wintersfeer en je hebt gegarandeerd succes. Weer een punt waar een winterbruiloft het absoluut wint van een zomerbruiloft.

Je favoriete leveranciers zijn beschikbaar

In de winter heb je meer kans dat je favoriete trouwleveranciers beschikbaar zijn. Populaire weddingplanners, trouwtaartenbakkers, trouwfotografen en trouwlocaties zijn in het hoogseizoen vaak al een jaar vooruit helemaal volgeboekt. In de winter heb je meer kans om deze mensen voor je te strikken en vaak ook nog voor een betere prijs.

Meer keuze in trouwkleding

Een trouwpak is voor een bruidegom soms knap lastig. Veel bruidegoms willen trouwen in een driedelig pak en dat kan best warm zijn. In de zomer heeft hij meer keus in trouwpakken want dan kan hij kiezen uit een diverse keus aan materialen. Ook de bruid heeft meer keuze. Ook die romantische trouwjurken met lange mouwen liggen zijn nu een optie, of een strapless jurk met een schattig ivoorkleurig teddy jasje.

Je kunt het weer beter voorspellen

In de zomer hoop je natuurlijk op een mooie dag, maar je weet het nooit zeker en dus moet je er altijd rekening mee houden dat het kan gaan regenen. In de winter trouw je zeker weten binnen en dus is het weer minder belangrijk. Natuurlijk is het in de winter ook fijn als je geen regenachtige dag hebt, maar het zal jullie feest in ieder geval niet verpesten.

Meer gasten zullen aanwezig zijn

In de zomer gaan veel mensen op zomervakantie, waardoor er altijd mensen niet aanwezig kunnen zijn op jullie trouwdag. In de winter heb je meer kans dat een groot deel van jullie bruiloftsgasten geen andere plannen hebben. De opkomst zal groter zijn.

Meer weten over een Volledig verzorgde winter bruiloft op Kasteel Wijenburg? Lees hier verder.

 

Categorieën: