Trouwen, de dag dat jullie samen jullie liefde gaan bezegelen! Hoe geweldig is dat.
Jullie trouwdag is één van de mooiste momenten uit jullie leven. Dat betekent dat het een hele speciale dag wordt.
Bij deze dag mogen de bloemen en de styling natuurlijk niet ontbreken.
Graag help ik jullie mee om jullie droom uit te werken tot een fantastisch bloemwerk met bijpassende styling. Van een bruidsboeket, corsages en een autostuk tot complete aankleding en verhuur op locatie.

Iedere bruiloft is bij mij uniek!

22 Ervaringen

10101

De bloemen die ze had gemaakt waren echt prachtig.
Ik was echt amazed over mijn trouwboeket.

10101

Wij hebben Marrika gevraagd om de bloemen voor onze bruiloft afgelopen juni te verzorgen. Voorafgaand hebben wij een heel fijn gesprek gehad waarbij we veel verschillende mogelijkheden voor bloemen te zien kregen en samen tot een mooie samenstelling kwamen. De communicatie verliep soepel en fijn. We zijn erg tevreden met de oplevering van de boeketten, corsages en het autobloemstuk!

10101

Marrika heeft het bloemwerk verzorgd voor onze bruiloft. Prachtig! Ze denkt heel prettig mee, is creatief en maakte een schitterende combinatie van bloemen en kleuren die perfect bij onze outfits en die van onze meiden pasten.

10101

4 juni 2022 was voor ons een onvergetelijke mooie dag!
Op deze datum zijn mijn man en ik getrouwd. Marrika heeft ontzettend mooie trouwboeketten (1 voor mij en 1 voor mijn overleden moeder), bloemstukken voor aan de backdrop, corsages en bloemstuk voor op de koets gemaakt. Helemaal in de style (festival, bohemian | Ibiza en VR46) hoe wij het wilde hebben. Met o.a. linten, pluimen en prachtige bloemen. Het contact m.b.t. de voorbereidingen hebben wij ook als erg prettig ervaren, aangezien zij zeer gepassioneerd met haar werk om gaat! Ze dacht goed met ons mee en heeft ons erg fijn geadviseerd in de keuze van de bloemen. Marrika’s bloem en stijl is een echte aanrader.

10101

Ik had een krans besteld van mos en asparagus en die is prachtig geworden. Ik ben er superblij mee..

10101

Marrika is een betrokken en enthousiaste meid met liefde voor haar vak. We zijn fantastisch geholpen met onze bruiloft en genieten nog steeds van ons (inmiddels gedroogde) bruidsboeket!

10101

Wij kregen een heel fijn gevoel bij Marrika toen we ons kennismakingsgesprek hadden bij haar in de winkel. Ze luistert goed naar de wensen, geeft advies en laat voorbeelden zien om een goede visualisatie mogelijk te maken. Ze is erg gedreven in haar vak en dit straalt zij ook uit. Zelfs de afstand was geen probleem. Wij hoefden geen moment meer te twijfelen, en wisten voordat we naar buiten liepen al dat we haar wilden inhuren voor onze bruiloft.

10101

The perfect bouquet for my perfect day ♥️ merci ????

10101

Supermooi bruidsboeket en corsages naar onze wens gemaakt! Was perfect!

10101

We hadden een klik met Marrika vanaf het moment dat we haar bloemenwinkel binnenkwamen. Ze heeft ons goed geadviseerd wat het beste voor ons zou zijn. Op de trouwdag bleek dat ze gelijk had. Ze heeft prachtig bloemenwerk geleverd ❤️

10101

Marrika, heel erg bedankt voor je hulp. Je wist heel snel de juiste bloemen te selecteren voor het bruidsboeket toen ik het thema gaf. En mijn vrouw en ik vonden hem prachtig. Ook waardeer ik het dat je ze langs kwam brengen. Je bent een topper!

10101

Marrika is altijd super vrolijk en doet haar werk met veel passie. Het kennismakingsgesprek met haar was erg prettig en ze dacht goed met ons mee. Ze is goed bereikbaar en we kunnen altijd bij haar terecht als we vragen hebben. We hebben er het grootste vertrouwen in dat de bloemen op onze bruiloft goed verzorgd worden en tof dat we dit bij haar, onze plaatselijke bloemiste, kunnen doen. Ook voor andere dingen, zoals een bos bloemen, leuke spulletjes en workshoppen kan je goed bij haar terecht!

10101

Echt heel mooie bloemen en super mooi aangekleed. We hebben de dag van ons leven gehad en dat ook met dank aan marrika! Dankjewel????

10101

We hebben bij Marrika een kennismakingsgesprek gehad voor onze bruiloft. Het gesprek hebben wij als zeer prettig ervaren. Ook het contact nu voor de bruiloft verloopt erg fijn! Marrika is goed te bereiken en denkt met je mee. Wij wilden later toch een paar aanpassingen, dit is geen enkel probleem. Al met al een professionele en service gerichte bloemist!

10101

Marrika is supercreatief, ze denkt onwijs met ons mee en is ook nog eens een hele gezellige dame. Als wij het moeilijk vonden om iets voor ons te zien kon ze direct voorbeelden laten zien wat het voor ons makkelijker maakt om onze wensen met haar samen concreet te maken. Wij hebben er het volst vertrouwen in dat ze prachtig bloemwerk gaat maken voor onze bruiloft over een paar weken!

10101

Ze staan altijd open om de beste advies te geven

10101

Marrika is heel klantvriendelijk en denkt super mee. Ze heeft echt passie in haar werk en straalt dat uit. Onze bruiloft is mede dankzij haar een top dag geworden met super mooie bloemen!!

10101

Inmiddels een detailgesprek gehad voor onze bruiloft. Marrika denkt heel fijn met ons mee en helpt goede keuzes te maken en geeft daarbij nuttige tips. We hadden een aantal wijzigingen t.o v. ons 1e gesprek maar dat was geen enkel probleem, alles kan! Wij hebben er 100% vertrouwen in dat zij onze trouwdag nog mooier gaat maken met haar prachtige bloemcreaties!

10101

Ze heeft altijd hele verse bloemen klantvriendelijk goede producten goede ideeën fantastische winkel

10101

Marrika’s Bloem &Stijl is fantastisch. Proffesioneel en mooi werk leveren ze.

10101

Marikka heeft mijn bruidsboeket verzorgd, corsage van mijn man en de bloemen op tafel en ik had de tranen in mijn ogen toen mijn man het bruidsboeket aan me gaf. Het was zo ontzettend mooi. Eerlijke prijs, vriendelijke meid

10101

Prachtig bloemenwerk maken ze. Het ziet er echt geweldig uit en niet alleen dat ze denken met alles mee. Ze moeten absoluut winnen! ????

Pink Lemon Cards