High-End Wedding & Event planner – L A È S S Weddings & Events

Mijn naam is Lara Sim-Sjoe, de visionair achter L A È S S,

Jullie high-end Wedding & Event planner met een koninklijk netwerk over de hele wereld.

Er is niets mooiers dan de dag waarop je de ultieme toewijding doet aan de liefde van je leven. Om van deze ervaring een onvergetelijke dag vol luxe en weelde te maken, sta ik klaar om de ultieme belevenis voor jullie te creëren.

Of je nu droomt van een bruiloft op een exotisch eiland, een klassieke high-end bruiloft, of een over-the-top ervaring, ik help jullie graag om deze visie werkelijkheid te laten worden.

Altijd al gedroomd van een bruiloft die tot de crème de la crème behoort? Met mij als jullie weddingplanner ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit, de meest prestigieuze samenwerkingen en perfectie in elk detail.

Van VIP-vervoer voor jullie gasten in een elegante Bentley tot een diner dat Michelin-ster waardig is:
ik regel het allemaal.

Leg jullie huwelijksgeluk in mijn handen en ik verzeker jullie van jullie droombruiloft.

“An unforgettable experience that will last forever”

1 Ervaringen

10101

Lara heeft ons heel goed geholpen op onze bruiloft in 2020 en 2022 dit ivm Corona. Wij hebben het als zeer prettig ervaren! Zij denkt overal aan en heeft totaal overzicht. Om een paar voorbeelden te noemen, ze is sterk in gesprekken voeren met een feestzaal, met de band, met DJ, mensen van de versiering, mensen van de keuken etc. Alles wordt van A – Z geregeld. Ze ontzorgd je tijdens de voorbereiding en op de big day zelf natuurlijk. Je kan het allemaal met een gerust hart aan haar overlaten. Als jullie ons vragen, moet Lara van L A E S S Weddings & Events, jullie bruiloft organiseren en begeleiden. Wij zeggen ‘100% YES’!

Lara
Dank je wel voor de lieve woorden! Het waren niet 1 maar 2 mooie bruiloften! Veel liefs, Lara
14-06-23
Pink Lemon Cards