Ja ik wil…. (nog een stukje)

Op de allermooiste dag van jullie leven kloppen zelfs de kleinste details. Enjoy-cakes ontwerpt bruidstaarten waar bruidsparen van dromen. Bruidstaarten om bij weg te smelten. Uniek, persoonlijk en – niet onbelangrijk – wáánzinnig lekker.

Een bruidstaart… precies zoals jullie het willen
Of het nu gaat om een klassiek of modern ontwerp? Met suikerdecoratie of echte bloemen? Voor 10 man of 250 man? Alles is mogelijk.

Van idee tot ontwerp van jouw perfecte bruidstaart
Tijdens de eerste kennismaking wisselen we van gedachten over ontwerp en smaak. Jullie zijn natuurlijk van harte welkom in onze taartenwinkel in Spijkenisse. Proeven kan ook meteen. De verfijning van het ontwerp en smaak komt in een volgend stadium. Daarover maken we heldere afspraken.

159 Ervaringen

10101

Vanaf de proeverij tot aan de taart op onze bruiloft een hele positieve ervaring met Enjoy-Cakes. De taart was prachtig en viel erg goed in de smaak!

Joyce .
Wat een lieve woorden. Wij vonden het geweldig om voor jullie de droomtaart te mogen maken. Graag zien we jullie nog eens terug. Zoete groet
29-11-23
10101

Prachtige taart ter ere van ons 40 jarig huwelijk

Joyce .
Geweldig om te horen, dank je wel!
10-11-23
10101

Wij hebben echt een fantastische ervaring met enjoy cakes gehad. Naast dat de taart echt heerlijk was, is alles ook echt heel prettige verlopen. Nadat wij de taart hebben besteld hebben zij verder het contact gehad met de locatie en met degene die de bloemen op de taart verzorgd. Met alles wat je voor een bruiloft al moet regelen, is het heel fijn dat je je hier dan niet meer druk om moet maken. Bedankt!!

Joyce .
Wat gaaf om te horen dat jullie Enjoy Cakes zo positief hebben ervaren! Bedankt voor jullie waardering, en van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk!
10-11-23
10101

Afgelopen oktober heeft Enjoy-Cakes onze bruidstaart gemaakt. We zijn hier uiterst tevreden over! Allereerst is het personeel ontzettend vriendelijk. Het begon al met de proeverij van kleine taartjes waarbij we konden proeven en bekijken wat we graag zouden willen voor onze bruidstaart. Dit was al een ontzettend leuke ervaring en Joyce begreep precies wat wij wilden. Uiteindelijk op de dag stond de taart op de afgesproken tijd en plaats klaar, en wat was de taart mooi geworden! We wilden graag een herfsttaart, en die kregen we. Met eetbare dennenappeltjes, herfstbladeren en zelfs kleine paddenstoelen. Het was top. Ook wilden wij graag een compleet veganistische taart en dit was geen enkel punt. Alleen maar lof!

Joyce .
Wat geweldig om te horen dat jullie zo tevreden waren met de bruidstaart! We zijn blij dat jullie de proeverij leuk vonden en dat Joyce goed begreep wat jullie wilden. We zijn blij dat we konden voldoen aan jullie wensen voor een veganistische taart. Jullie bedankt en graag nog eens tot ziens!
01-11-23
10101

Mooie bruidstaart, die ook heel erg lekker was!

Joyce .
Fijn om te horen dat de bruidstaart naar wens was en lekker heeft gesmaakt! Graag tot een volgende keer. Zoete groet
01-11-23
10101

Een hele fijne ervaring gehad met Enjoy Cakes! Onze bruidstaart voldeed aan al onze wensen en hij zag er prachtig uit. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en niets was te gek. Heel er bedankt voor de mooie taart!

Joyce .
Wat fantastisch om te horen dat jullie ervaring bij Enjoy Cakes zo positief was! Heel fijn om te weten dat de communicatie soepel verliep en dat de taart aan jullie wensen heeft voldaan. Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring. Graag tot een volgende keer!
01-11-23
10101

Wij hadden een geweldige taart, tot in details besproken en perfect ook gemaakt, de smaken waren geweldig!
Wij hadden extra een glutenvrije taart laten maken voor 1 van onze gasten ook dat was een groot succes!

Joyce .
Dankjewel voor de mooie woorden. Wij vonden het heel erg leuk om jullie te ontmoeten en voor jullie droomtaarten te maken. Wij hopen jullie graag nog eens terug te zien. Zoete groet.
25-10-23
10101

Na een super leuke proeverij hebben wij gekozen voor de smaak zwitserse room aardbei. Was echt heerlijk. Wij gebben ervoor gekozen om dezelfde bloemen als in het bruidsboeket op de taart te laten zetten. Wat een plaatje is het geworden en wat was de taart lekker. Wij hebben super genoten en willen jullie echt bedanken!!!

Joyce .
Wat geweldig om te horen dat jullie zo van de proeverij hebben genoten en dat de smaak van Zwitserse room aardbei een hit was! Bij Enjoy-Cakes streven we er altijd naar om onze klanten te verrassen met heerlijke smaken. Dank jullie wel voor het delen van jullie positieve ervaring. We zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan jullie speciale dag. Als jullie in de toekomst weer een speciale taart nodig hebben, staan we graag weer voor jullie klaar. Gefeliciteerd en veel geluk samen!
25-10-23
10101

Op 22 april 2023 werd onze bruiloft voorzien van een supermooie 3-laagse taart met verse bloemen & mooie topper, 2 losse aansnijtaarten en sweets voor onze sweettable van Enjoy Cakes.

We hebben vooraf een proeverij gedaan. We willen elk bruidspaar aanraden om zo’n proeverij te doen. Hier konden we de smaken proeven, modellen & dummies bekijken en oefenen met taartsnijden met z’n tweeën.
Joyce is erg betrokken, denkt mee, vraagt waar we gaan trouwen, waar we van houden qua smaak en stijl en geeft ons tijdens het proeven de ruimte om even na te denken. Ook pakte ze de overgebleven proeverij in, zodat ik het nog even aan m’n moeder kon laten proeven.

De levering was erg professioneel gedaan. De sweets waren niet alleen heerlijk, maar ook mooi gepresenteerd op prachtige schalen. De taart was ontzettend mooi! We wilden een simpele taart, met een lichte pasteltint en verse bloemen! Het resultaat was erg mooi. En hij was ook heel lekker, ook niet onbelangrijk! Wij zijn erg tevreden met de taart, sweets, goede levering en service van Enjoy Cakes.

Wij willen Enjoy Cakes bedanken voor de prachtige en heerlijke taart & sweets.

Joyce .
Dankjewel voor de mooie woorden. Wij vonden het heel erg leuk om jullie te ontmoeten en voor jullie een droomtaart te maken. Fijn om te horen dat de proeverij zo goed is verlopen en er genoeg over was om te proeven voor je moeder ;). Wij hopen jullie graag nog eens terug te zien. Zoete groet.
25-10-23
9,5101

In onze zoektocht naar een lactosevrije bruidstaart zijn wij bij Enjoy-Cakes terecht gekomen. Voor de proeverij zijn wij vriendelijk ontvangen in de winkel door Joyce. We hadden vooraf 3 smaken uit mogen kiezen waar 3 mini-taartjes van zijn klaargemaakt, allen met een andere afwerking. Ze zagen er stuk voor stuk prachtig uit! We hebben erg gelachen toen we alvast mochten oefenen met het aansnijden van een taartje! Nog best een uitdaging als je het nog nooit hebt gedaan, maar gelukkig hadden we daarna nog 2 taartjes over om verder mee te oefenen. Toen we eenmaal de smaken (uiteraard hadden we allebei een andere voorkeur, haha) en afwerking hadden gekozen, kregen we nog wat voorbeelden te zien om een keuze te kunnen maken voor de verdere decoratie van de taart. Tevens werd er goed meegedacht, in eerste instantie hadden we bedacht om de hele taart lactosevrij te laten maken maar uiteindelijk is het alleen het bovenste deel geworden (scheelt ook weer in de kosten). Het verdere contact is gelopen via Sandra. We werden via Whatsapp op de hoogte gehouden en ook telefonisch verliep het contact goed. Onze taarttopper en bloemen voor op de taart zouden we de dag voor onze bruiloft aanleveren. Echter doordat het met de bloemen uitliep en vanwege file op de weg zou het alleen spannend worden of alles voor sluitingstijd nog op tijd gebracht kon worden. Gelukkig werd hier heel flexibel mee omgegaan en hebben we daarom geen stress gehad over of het nog op tijd zou gaan lukken. Dat was wel heel fijn zo de middag/avond voor de bruiloft! Op onze trouwdag zagen we de taart voor het eerst in het echt en hij zag er echt prachtig uit! Er waren nog aardig wat bloemen over van het bruidsboeket en die waren heel mooi verwerkt op de taart! De smaak was heerlijk! We hebben veel positieve reacties gehad en mensen die ook nog een tweede stukje hebben genomen omdat ze de andere smaak toch ook wel even wilden proberen. Voor de mensen met een allergie was een apart gebakje gemaakt en ook zij hebben er heerlijk van gegeten.

De enige tip die we zouden kunnen meegeven is dat het fijn was geweest dat de ceremoniemeester even was ingelicht dat de taart iets te laat volgens afspraak op de locatie zou aankomen. Hij zat nu wel een beetje in de onzekerheid waardoor hij zelf maar even contact heeft opgenomen. Al met al nog ruim op tijd voor het moment suprême maar hij maakte zich er toch wel een beetje druk over.

Al met al hebben wij de dag van ons leven gehad en hadden we ons geen lekkerdere en mooiere taart kunnen wensen!

Joyce .
Wat een prachtig verhaal! Het doet ons goed om te horen dat we hebben kunnen bijdragen aan jullie speciale dag en dat de lactosevrije bruidstaart aan jullie verwachtingen voldeed.. Dank je voor je feedback en de tip, we zullen zeker rekening houden met dat punt. Het was een eer om deel uit te maken van jullie speciale dag!
17-10-23
10101

Ik heb afgelopen donderdag mijn taart bezorgd gekregen, ik was zo blij precies hierin het wilde,
Ze heeft zo goed naar mijn wensen geluisterd en de taart was heerlijk.
Nogmaals bedankt!

Joyce .
Dat is geweldig om te horen! We zijn blij dat we precies konden leveren wat je wenste en dat de taart heerlijk was. Bedankt voor je positieve feedback, we waarderen het enorm!
17-10-23
10101

Heerlijke taart en prachtig versiert, precies zoals we hadden besproken en gewenst hadden. De communicatie verliep ook goed en levering ging zoals afgesproken. Zeker aan te raden om hier je taart te bestellen!

Joyce .
Dat klinkt fantastisch! Bedankt voor de aanbeveling, we waarderen dat enorm!
17-10-23
10101

Onwijs fijne samenwerking gehad voor onze bruidstaart!
Er werd goed geluisterd en ingespeeld op onze wensen.
De taart zag er precies uit zoals het voorbeeld wat we hadden laten zien. Het contact verliep prettig en vergeet ook de smaak van de taart niet, deze was ook super!
Wij zouden enjoy-cakes zeker aanbevelen bij anderen!

Joyce .
Wat geweldig om te horen dat jullie zo tevreden waren met de samenwerking en de bruidstaart! We zijn blij dat we jullie wensen goed konden vertalen en dat de taart eruitzag zoals jullie graag wilden. En natuurlijk is de smaak net zo belangrijk! Bedankt voor jullie aanbeveling, dat betekent veel voor ons
17-10-23
10101

Wauw wat was onze bruidstaart gaaf zeg!
Precies zoals wij het voor ogen hadden.
Vooraf een heerlijk proeverij gehad met de lekkerste smaken.
Last minut nog aangegeven dat wij toch nog een extra taart wilde voor de avondgasten dit was geen enkel probleem voor ze. Niks is te gek.
Enjoy cakes is zeker een aanrader.

Joyce .
Wat leuk om te horen dat jullie bruidstaart zo goed beviel! We zijn blij dat we aan jullie verwachtingen konden voldoen en dat de proeverij in de smaak viel. Het was geen enkel probleem om last-minute een extra taart te regelen voor de avondgasten. Bedankt voor jullie aanbeveling, dat waarderen we zeer!
17-10-23
10101

De afspraak was makkelijk online gemaakt, tijdens de afspraak ook een gezellig praatje gemaakt en uiteraard wat geproefd. Toen we dachten dat we een keus hadden gemaakt kwam ze met een goede andere smaak voor de balans om ook uit te proberen. Uiteindelijk hadden alles in een Word document bij elkaar opgeschreven en met ons gedeeld. 2 weken van te voren hadden ze nog een keer gebeld om alles door te nemen en te checken of het nog klopte. De taart was uiteindelijk prachtig en smaakte ook heerlijk!

Joyce .
Bedankt voor je vriendelijke woorden! We zijn blij dat jullie tevreden zijn met de bruidstaart en dat alles naar wens was.
03-10-23
10101

Van begin tot eind een fantastische ervaring gehad. Wij waren zeer te spreken over de manier van communiceren, het meedenken en natuurlijk de kunstwerken. Want Enjoy-Cakes maakt geen taarten, maar echte kunstwerken, die ook nog eens heerlijk smaken. Kortom: een absolute aanrader!

Joyce .
Geweldig om te horen dat jullie een fantastische ervaring hebben gehad! Heel erg bedankt voor alle complimenten!!
03-10-23
10101

De proeverij was super leuk, we mochten 3 verschillende smaken aangeven en hieruit kwam onze smaak voor de bruidstaart. Super leuke mensen, heel begripvol, weten wat je wilt en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes toe geregeld is.
Onze taart zag er fantastisch uit, precies zoals we wilde. En hij smaakte nog eens heerlijk! We kregen alleen maar complimenten. Zeker aan te raden!!!

Joyce .
Wat leuk om te horen dat jullie de proeverij zo leuk vonden en dat we jullie goed konden helpen bij het kiezen van de perfecte smaak. Bedankt voor de complimenten en aanbeveling!
03-10-23
10101

Mooie bruidstaart gehad, smaak was ook erg goed!

Joyce .
Geweldig om te horen! Dank je wel!
03-10-23
10101

Mijn man houdt eigenlijk niet van taart dus we dachten dat de zoektocht naar een bruidstaart erg moeilijk ging worden. Op een trouwbeurs van trouwbeleving hadden we een stukje van de taart van Enjoy Cakes gegeten en het was geweldig. Hij was gelijk verkocht! De proeverij was erg lekker waardoor we 3 verschillende smaken hebben gekozen. We wouden als bloemen lego bloemen in de taart en dat was ook geen enkel probleem! Het is een top taart geworden en alle gasten hebben er van gesmuld. Ze wouden zelfs nog een tweede keer hahaha.

Joyce .
Wat een geweldig verhaal! We zijn heel blij om te horen dat jullie bruidstaart een hit was, zelfs bij iemand die normaal niet van taart houdt! Bedankt voor het delen van jullie ervaring!
03-10-23
10101

Wat hebben wij genoten van onze taart! Hij was super mooi afgewerkt en de smaken waren heerlijk! Voorafgaand een leuke proeverij gehad! Kortom echt een aanrader!

Joyce .
Wat fantastisch om te horen dat jullie zo hebben genoten van de taart! We zijn blij dat jullie de proeverij leuk vonden en dat de smaken jullie bevielen. Heel erg bedankt voor de aanbeveling!
03-10-23
10101

In 1 woord geweldig! Top service! Een aanrader aan iedereen 🙂

Joyce .
Geweldig om te horen! Dank je wel!
03-10-23
10101

Na een heel prettig gesprek om de juiste smaak en design te kiezen, hebben wij een prachtige en overheerlijke taart op onze bruiloft gehad, top!

Joyce .
Wat geweldig om te horen dat jullie prachtige bruidstaart zo goed is bevallen! Bedankt voor jullie vriendelijke woorden en veel geluk samen!
03-10-23
10101

Top taart, aanrader! Fantastische service. Niet goedkoop, wel echt top!

Joyce .
Geweldig om te horen! Dank je wel!
14-09-23
10101

Onze bruidstaart was prachtig! We hadden gekozen voor een heerlijke vulling met witte chocolade en pistache. De buitenkant was bekleed met ivoren fondant, bladgoud en dezelfde rozen als in mijn boeket. Het had niet beter kunnen zijn!

Joyce .
Wat geweldig om te horen dat jullie bruidstaart zo prachtig was en dat jullie ervan genoten hebben! We zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan jullie speciale dag!
14-09-23
10101

Enorm lekkere taart en ook nog eens prachtig! Erg flexibel wat betreft veranderingen. Top!

Joyce .
Dank je wel! We zijn blij dat je van onze taart genoten hebt en dat we aan je verwachtingen konden voldoen.
12-09-23
10101

Voor onze bruiloft 5 aug hebben we een fantastische taart laten maken via enjoy cakes die verrukkelijk was en waarbij we heel erg veel positieve reacties hebben ontvangen bedankt dat jullie onze dag extra speciaal hebben gemaakt met de fantastische taart

Joyce .
Fantastisch om te horen! Bedankt voor jullie keuze en de positieve reacties! We zijn heel blij dat we jullie bruiloft extra speciaal hebben kunnen maken met jullie fantastische taart!
12-09-23
10101

We hebben een prachtige en heerlijke taart gekregen.

Joyce .
Geweldig om te horen! Dank je wel!
12-09-23
10101

Wij hebben een hele fijne ervaring gehad bij Enjoy Cakes met het laten maken van onze bruidstaart. De taart zag er prachtig uit en smaakte heerlijk! Alles klopten met wat we wensten. Vooraf hadden we een heel gezellig en fijn gesprek over hoe we de taart wilden hebben. Wij raden Enjoy Cakes aan iedereen aan!

Joyce .
Bedankt voor je vriendelijke woorden! We zijn blij dat jullie tevreden zijn met de bruidstaart en dat alles naar wens was. We waarderen je aanbeveling!
08-09-23
10101

Heerlijke taart van enjoy cakes. Tijdens onze trouwdag alleen maar positieve reacties gehad. Proeverij vooraf is super fijn.

Joyce .
Dank je wel voor je positieve feedback! We zijn blij dat de taart in de smaak viel en dat de proeverij goed is bevallen
08-09-23
10101

Een heerlijke taart! Een echte aanrader. Joyce was erg behulpzaam bij de proeverij en de taart was al ruim 5 uur voor de ceremonie op de locatie. Je gaat nooit meer een taart zoals deze proeven!

Joyce .
Dank je wel voor je aanbeveling! We zijn blij dat je de taart heerlijk vond en dat alles soepel is verlopen. Geniet van de mooie herinneringen aan jullie speciale dag!
08-09-23
10101

De taart was in alle opzichten perfect! Zag er top uit en smaakte heerlijk! Alles was goed geregeld en de communicatie was top! Dankjewel voor dit pronkstuk 🙂

Joyce .
Heel erg bedankt voor je vriendelijke woorden! We zijn blij dat alles perfect was en dat je van de taart hebt genoten. Heel graag gedaan!
08-09-23
9,5101

We kijken terug op een geweldige dag, waarin de bruidstaart ook één van de hoogtepunten was. Hij zag er zo mooi uit! Veel reacties op gekregen dat de taart echt PRACHTIG was, zeker met de mooie bloemen erbij. Daarnaast smaakte hij ook heel erg lekker. Lief team van Enjoy-Cakes, super bedankt voor de taart, jullie leveren echt top werk. Vanaf het eerste contact, de mini proeverij tot de uiteindelijke taart was alles perfect geregeld. Jullie zijn de beste.

Joyce .
Wat geweldig om te horen dat de bruidstaart een hoogtepunt was en dat jullie er zo van hebben genoten! We zijn vereerd om deel uit te maken van jullie speciale dag en waarderen je lieve woorden enorm
08-09-23
10101

Bruidstaart en sweet table ontzettend lekker

Joyce .
Bedankt voor je compliment! We zijn blij dat je van de bruidstaart en sweet table hebt genoten.
08-09-23
10101

Wat een aanrader deze zaak!
van begin tot eind zo netjes geholpen. En netjes op locatie bezorgd zoals gewenst. Goede communicatie met Enjoy cakes! Wat doen ze het geweldig. En dan de taart zowel buiten prachtig en binnen heerlijk van smaak: wij hebben genoten! Dank jullie wel. En ik raad jullie zeker aan!!

Joyce .
Dank je wel! We zijn blij dat je zo tevreden bent en hebt genoten van de taart. We waarderen je aanbeveling!
08-09-23
10101

Een prachtige en heerlijke taart! Super hoe ze ook samenwerken met onze bloemenzaak om er verse bloemen op te verwerken

Joyce .
Bedankt voor je lieve woorden! We zijn blij dat je genoten hebt van de taart en de verse bloemendecoratie. ????????
24-08-23
10101

Wij hebben onze bruidstaart laten maken bij Enjoy-Cakes. Een snoezig leuke bakkerij in het centrum van Spijkenisse. Tijdens de proeverij werden we goed geadviseerd en geinformeerd door Joyce en we mochten uit diverse smaken kiezen. Als we contact met ze hadden werden we ook echt snel en goed geholpen. Op onze bruiloft zelf was de bruidstaart al bezorgd voor de ceremonie en wat zijn wij blij verrast toen we de taart voor het eerst zagen. Hij was prachtig versierd en niet onbelangrijk, hij was heerlijk!! We hebben ook veel complimenten van onze gasten gekregen. Ik zou dan ook voor het laten maken van een prachtige (bruids)taart kiezen voor Enjoy-Cakes.

Joyce .
Dank voor het delen van jullie ervaring! We zijn blij dat jullie genoten hebben van onze bruidstaart. Prachtig versierd en heerlijk volgens jullie en de gasten. We waarderen het vertrouwen en de aanbeveling. ????????
22-08-23
Pink Lemon Cards