Enjoy Cakes

Ja ik wil…. (nog een stukje)

Op de allermooiste dag van jullie leven kloppen zelfs de kleinste details. Enjoy-cakes ontwerpt bruidstaarten waar bruidsparen van dromen. Bruidstaarten om bij weg te smelten. Uniek, persoonlijk en – niet onbelangrijk – wáánzinnig lekker.

Een bruidstaart… precies zoals jullie het willen
Of het nu gaat om een klassiek of modern ontwerp? Met suikerdecoratie of echte bloemen? Voor 10 man of 250 man? Alles is mogelijk.

Van idee tot ontwerp van jouw perfecte bruidstaart
Tijdens de eerste kennismaking wisselen we van gedachten over ontwerp en smaak. We kunnen bij jullie thuis langskomen, maar jullie zijn natuurlijk ook van harte welkom in onze taartenwinkel in Spijkenisse. Proeven kan ook meteen. De verfijning van het ontwerp en smaak komt in een volgend stadium. Daarover maken we heldere afspraken.

16 Ervaringen

10101

Wij hebben een bestelling geplaatst voor een babyshower taart.
Deze was boven verwachting prachtig,iedereen werd er stil van!
Daarbij was de taart enorm lekker.
Jullie hebben geweldig werk afgeleverd.
Joyce en team, enorm bedankt voor dit prachtige moment!

Mvg,Wilma van der Starre

10101

Verslaafd aan de Cheesecake! Heerlijk! Een mooie zaak met allerlei lekkers. Super vriendelijke personeel.

10101

De taart was een groot succes en precies zoals wij die hadden verwachten.
Er is daarom ook geen stukje overgebleven, veel gasten hebben nl nog een stukje genomen 😉

10101

Wij zijn 27 juli 2019 getrouwd en alles is natuurlijk een groot puzzelwerk wanneer je gaat trouwen. Zo ook de taart, dit voornamelijk omdat ik, Peggy, de bruid een melk en lactose allergie heb. Er waren eigenlijk weinig banketbakkers of creatievelingen die met ons mee dachten. Het was vaak teveel moeite of te duur. Het laatste was voor ons geen probleem als men ook qua service wat meer hun best deed. Totdat we Joyce Smaling van Enjoy- cakes belde en Joyce Smaling aan de telefoon kregen. Niets was teveel alles kon en alles mocht. Zelfs meedenken in de prijs maar dat viel ons reuze mee want ik wilde alle lagen kunnen eten van onze bruidstaart. We hadden een 4 laagse bruidstaart met de meest heerlijk exotische smaken, half naked met vlinders en echte bloemen besteld. Ook hadden we de wens voor een taarten tafel . Dus dat kwam helemaal goed met leuke kleine lekkernijen. Compleet verzorgd en opgemaakt. De taart was een kunstwerk op zich en aan al onze wensen was voldaan. Alles ging in overleg en nog moeite was gespaard om ons de weddingcake van onze dag te geven. Voordat we de taart hadden kregen hebben we zelfs nog een proeverijtje gehad. Man man dat was al een feestje op zich, zo leuk, mooi en verzorgd. Als je in de winkel van Enjoy-cakes komt wordt je al gelukkig door de aankleding heel zoet en prachtig. Ik raad een ieder aan, voor welke gelegenheid dan ook, je taart te halen bij Enjoy-cakes. Joyce weet waar ze over praat en neemt de tijd voor je. Denkt met je mee. De taarten zijn echte kunstwerken je ziet de passie en liefde er echt in terug. Ze wilt echt dat je geniet van de taart. Well we did!!!! Nogmaals bedankt Joyce van Enjoyc-cakes voor de briljante taart en fijne zorgen.

10101

Heel blij dat we onze taart hebben laten maken door Enjoy Cakes. Tijdens een prettig eerste gesprek en het proeven van meerdere smaken al onze wensen besproken en meteen een prijsopgave gekregen.
Een paar weken voor de bruiloft belde Joyce nog op om alles nog eens door te nemen of het klopte (fijn!). We hebben het met een gerust hart uit handen gegeven, en de taart was uiteindelijk inderdaad precies zoals we hem wilden (ook de verse bloemen erop gedaan), perfect!

10101

De eerste keer dat we langs kwamen hebben we heerlijke taarten geproefd, niks was te gek en alles kon. Na die dag een bestelling geplaatst, maar na een tijdje toch gewijzigd door verandering in onze planning, dit was allemaal geen probleem, ook het ontwerp van de taart nog aangepast, alles was mogelijk. De taart was prachten en smaakte heerlijk!

10101

Joyce heeft ons super geholpen. Vlak voor de bruiloft nam ze nog even contact op om alles door te nemen en te bevestigen.
En wat was de taart mooi geworden en lekker! Veel mensen kwam voor een tweede stukje!

10101

Super service! Geweldige taart!

10101

Bedankt voor de prachtige bruidstaart.Onze bruidstaart kwam van Enjoy-cakes ,leuke ontvangst van Joyce dacht ook mee met het ontwerpen van onze bruidstaart,heerlijke vulling van champagne -framboosbavaroise, het was werkelijk een plaatje geworden zonde om aan te snijden.
Bedankt Joyce voor de goede adviezen en de prachtige bruidstaart.

10101

Een heerlijke taart hadden wij voor onze bruiloft! Hij zag er precies zo uit als we hadden doorgegeven. Het contact was super.

9,5101

Ben je opzoek naar iets speciaals en iets moois! Dan ben je bij Enjoy cakes aan het juiste adres. Vanaf begin meedenken en een leuk proef avond.! Naast dit alles was het op de dag zelf in 1 woord TOP! Iedereen blij verrast klein, lekker en meer dan genoeg voor mensen die niet echt taart eters zijn!
Ben je dus ben je voor wat voor gelegenheid op zoek naar iets speciaals ga naar Enjoy cakes

10101

De taart was super lekker en prachtig opgemaakt. Al vanaf het proeven van de verschillende taarten was het contact met Joyce super goed. Er werd nauwkeurig naar onze wensen geluisterd en tot op detailniveau met ons mee gedacht. Het eindresultaat was super mooi en bovenal echt lekker.

9,0101

Wij hadden een taart met donuts eronder. Geweldig, precies wat we voor ogen hadden.
En de taart & donuts waren heeeerlijk!

10101

De taart zag er prachtig uit zoals wij het wilden. De smaak was voortreffelijk . Heel veel goede reacties van de gasten.

10101
9,7101
Pink Lemon Cards