Ja ik wil…. (nog een stukje)

Op de allermooiste dag van jullie leven kloppen zelfs de kleinste details. Enjoy-cakes ontwerpt bruidstaarten waar bruidsparen van dromen. Bruidstaarten om bij weg te smelten. Uniek, persoonlijk en – niet onbelangrijk – wáánzinnig lekker.

Een bruidstaart… precies zoals jullie het willen
Of het nu gaat om een klassiek of modern ontwerp? Met suikerdecoratie of echte bloemen? Voor 10 man of 250 man? Alles is mogelijk.

Van idee tot ontwerp van jouw perfecte bruidstaart
Tijdens de eerste kennismaking wisselen we van gedachten over ontwerp en smaak. Jullie zijn natuurlijk van harte welkom in onze taartenwinkel in Spijkenisse. Proeven kan ook meteen. De verfijning van het ontwerp en smaak komt in een volgend stadium. Daarover maken we heldere afspraken.

170 Ervaringen

10101

Voor ons huwelijk hebben wij een geweldige taart laten maken bij Enjoy Cakes. Met een hele gezellige voorproefmiddag en goede afspraken vooraf over al dan niet bloemen matchend met het trouwboeket, levering aan de feestzaal, etc. waren veel zorgen weggenomen vwb het regelen. En dat is helemaal goed gekomen, dat is heel wat waard als je weet hoeveel er geregeld moet worden voor een trouwfeest. Op de dag zelf zag het er allemaal perfect uit, maar ook de smaak was top! Onze gasten en wijzelf uiteraard vonden de taart heerlijk smaken! Dikke aanrader, Enjoy Cakes!

10101

Hele prettige samenwerking, werd goed geluisterd naar onze wensen en het resultaat was beter dan we hadden kunnen hopen. Prachtige bruidstaart en cupcakes gekregen, helemaal naar wens. Kregen  achteraf meerdere keren te horen hoe mooi het eruit zag en vooral dat het allemaal heerlijk smaakte!

10101

Voor onze bruiloft vorig jaar hebben we een taart besteld bij Enjoy-Cakes. De proeverij was erg leuk om te doen en gaf goed de mogelijkheid om de verschillende smaken en afwerkingen met elkaar te vergelijken. Joyce luisterde vervolgens ook goed naar onze wensen, die zich exact vertaalden in het eindresultaat. De taart was heerlijk en ontzettend mooi afgewerkt! Onze gasten zeggen nog steeds dat onze taart zo lekker was! Absoluut een aanrader dus!

10101

De taart op onze bruiloft was prachtig en smaakte erg goed. We hadden naast de taart nog een aantal cupcakes en cakepops, wat het helemaal compleet maakte. De gasten vonden het ook lekker & mooi eruit zien. We hebben van te voren een proeverij gedaan, wat een erg gezellige avond was. De medewerkers zijn spontaan en denken goed mee.

10101

Een glutenvrije bruidstaart laten maken door Enjoy-Cakes. Van tevoren mochten we onze favoriete smaken doorgeven om tijdens de afspraak te proeven. Het proefmoment werd leuk verzorgd met minitaartjes en zelfs het oefenen van het aansnijden. Er werd uitgebreid de tijd genomen en we mochten zelfs nog extra smaken proeven. Daarna werd het uiterlijk van de taart besproken en daarbij werd erg goed naar onze wensen geluisterd. Het heeft geresulteerd in een prachtige taart die helemaal naar onze wens was. De smaak was ook erg goed. Over de communicatie waren wij ook erg tevreden. Alles dat besproken was werd op papier gezet zodat wij het nog eens konden doornemen en eventueel aanpassingen konden maken. Vlak voor de bruiloft werden wij gebeld om alles nog eenmaal door te nemen voordat de taart echt gemaakt werd. Kortom, goede service en communicatie met een mooi en lekker resultaat! (Tip, de taart werd door onze feestlocatie verkeerd aangesneden, waardoor het effect van de taartlagen verloren ging. Bespreek dit dus van tevoren goed met de locatie!).

Joyce .
Wat geweldig om te horen dat jullie zo'n positieve ervaring hadden met ons! We zijn blij dat jullie genoten van het proefmoment en dat we uitgebreid de tijd konden nemen om jullie wensen te bespreken. Het doet ons goed dat de taart helemaal naar jullie smaak en uiterlijk was en dat de communicatie vlot verliep. Bedankt voor het delen van jullie feedback en de tip over de aansnijding van de taart, we zullen dit zeker meenemen voor toekomstige klanten. Nogmaals bedankt voor het vertrouwen in Enjoy-Cakes en we wensen jullie veel geluk toe!
07-02-24
10101

Onze ervaring is begonnen via mijn zus en zwager.
Zij hadden jullie ook als leverancier en waren enorm over jullie te spreken met veel lovende woorden.

Toen onze beleving starten ging dit gepaard met een mooie proeverij.
Hierin proefde we niet alleen de heerlijke smaken van de taarten maar jullie leerde ook een beetje hoe je een taartje moest aansnijden.
En de rest van de taart krijgen wij heerlijk mee.

Alles is bij jullie zogoed geregeld en over alles is na gedacht.

Onze heerlijke smaak van mango passievrucht echt een top taart.
Ook de cupcakes waren zeker de moeite waard en zagen er fantastisch uit.

Ook op onze fantastisch dag hebben jullie alles in de puntjes voor ons verzorgd met de locatie bedankt hier voor.

Heel hartelijk dank voor al jullie werk we hebben genoten.
Wij gaan jullie zeker aanbeveling bij onze vrienden en kennissen

Joyce .
Wat leuk dat jullie via jullie zus en zwager bij ons terecht zijn gekomen! We zijn blij dat jullie de proeverij en onze taarten zo hebben kunnen waarderen. Bedankt voor jullie vriendelijke woorden en aanbeveling!
26-01-24
10101

Joyce heeft een prachtige taart gemaakt voor onze bruiloft. De communicatie was goed, ze was super behulpzaam en het eindproduct was niet alleen prachtig, maar ook heerlijk! We zijn erg blij dat we voor Enjoy-Cakes gekozen hebben!

Joyce .
Dankjewel voor je lieve woorden! Wij vonden de taart ook prachtig geworden! :D
10-01-24
10101

Wij wilden als bruidstaart graag een taart die ‘anders’ was. Vooral geen wit. Uiteindelijk zijn we samen dmv Pinterest, onze eigen input en de ideeën van Enjoy Cakes op een waanzinnige taart uitgekomen. De dames van Enjoy Cakes waren ook erg enthousiast om met onze ideeën aan de slag te gaan. Over de smaak van de taart zijn we ook meer dan tevreden. Heerlijk! Onze gasten waren positief verrast door het design van de taart. Eentje die ze niet snel gaan vergeten.

Joyce .
Wat een geweldige feedback, bedankt! Het doet ons goed te horen dat jullie ervaring in de winkel positief was en dat we samen tot een prachtige en smakelijke taart zijn gekomen
19-12-23
10101

We werden ontzettend goed geholpen in de winkel door een heel enthousiaste eigenaresse. We wisten nog niet precies wat we wilde, maar al pratend zijn we tot een super gave en leuke taart gekomen.
Deze was ook nog eens erg lekker.
Alles is goed geregeld en geleverd op onze trouwlocatie. We hebben er verder geen omkijken meer naar gehad.

Joyce .
Wat ontzettend leuk om te horen dat jullie blij waren met de taart en de service! We vinden het geweldig dat we jullie hebben kunnen helpen bij het vinden van de perfecte taart voor jullie speciale dag
19-12-23
10101

Ik kan ieder bruidspaar een taart en de warme service van Enjoy-Cakes aanraden! Vanaf het eerste tot het laatste contact wordt er over alles meegedacht. De taart zag er niet alleen prachtig uit maar smaakte ook enorm lekker.

Joyce .
Wat fantastisch om te horen dat jullie zo hebben genoten. Dankjewel voor het vertrouwen!
18-12-23
10101

Taart was heerlijk en ontzettend prachtig! Ook hadden we ontzettend schattige en lekkere cakepops. Die zijn ook heel goed in de smaak gevallen bij onze gasten! De afspraak voor de proeverij en bespreken wat we wilden was heel prettig. Ze waren flexibel in de mogelijkheden en alle communicatie was helder. We zijn heel tevreden.

Joyce .
Wauw, wat een mooie review! Dank jullie wel. Het was een feestje om voor jullie zoveel moois te mogen maken. Graag tot een volgende keer!
04-12-23
10101

Vanaf de proeverij tot aan de taart op onze bruiloft een hele positieve ervaring met Enjoy-Cakes. De taart was prachtig en viel erg goed in de smaak!

Joyce .
Wat een lieve woorden. Wij vonden het geweldig om voor jullie de droomtaart te mogen maken. Graag zien we jullie nog eens terug. Zoete groet
29-11-23
10101

Prachtige taart ter ere van ons 40 jarig huwelijk

Joyce .
Geweldig om te horen, dank je wel!
10-11-23
10101

Wij hebben echt een fantastische ervaring met enjoy cakes gehad. Naast dat de taart echt heerlijk was, is alles ook echt heel prettige verlopen. Nadat wij de taart hebben besteld hebben zij verder het contact gehad met de locatie en met degene die de bloemen op de taart verzorgd. Met alles wat je voor een bruiloft al moet regelen, is het heel fijn dat je je hier dan niet meer druk om moet maken. Bedankt!!

Joyce .
Wat gaaf om te horen dat jullie Enjoy Cakes zo positief hebben ervaren! Bedankt voor jullie waardering, en van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk!
10-11-23
10101

Afgelopen oktober heeft Enjoy-Cakes onze bruidstaart gemaakt. We zijn hier uiterst tevreden over! Allereerst is het personeel ontzettend vriendelijk. Het begon al met de proeverij van kleine taartjes waarbij we konden proeven en bekijken wat we graag zouden willen voor onze bruidstaart. Dit was al een ontzettend leuke ervaring en Joyce begreep precies wat wij wilden. Uiteindelijk op de dag stond de taart op de afgesproken tijd en plaats klaar, en wat was de taart mooi geworden! We wilden graag een herfsttaart, en die kregen we. Met eetbare dennenappeltjes, herfstbladeren en zelfs kleine paddenstoelen. Het was top. Ook wilden wij graag een compleet veganistische taart en dit was geen enkel punt. Alleen maar lof!

Joyce .
Wat geweldig om te horen dat jullie zo tevreden waren met de bruidstaart! We zijn blij dat jullie de proeverij leuk vonden en dat Joyce goed begreep wat jullie wilden. We zijn blij dat we konden voldoen aan jullie wensen voor een veganistische taart. Jullie bedankt en graag nog eens tot ziens!
01-11-23
10101

Mooie bruidstaart, die ook heel erg lekker was!

Joyce .
Fijn om te horen dat de bruidstaart naar wens was en lekker heeft gesmaakt! Graag tot een volgende keer. Zoete groet
01-11-23
10101

Een hele fijne ervaring gehad met Enjoy Cakes! Onze bruidstaart voldeed aan al onze wensen en hij zag er prachtig uit. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en niets was te gek. Heel er bedankt voor de mooie taart!

Joyce .
Wat fantastisch om te horen dat jullie ervaring bij Enjoy Cakes zo positief was! Heel fijn om te weten dat de communicatie soepel verliep en dat de taart aan jullie wensen heeft voldaan. Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring. Graag tot een volgende keer!
01-11-23
10101

Wij hadden een geweldige taart, tot in details besproken en perfect ook gemaakt, de smaken waren geweldig!
Wij hadden extra een glutenvrije taart laten maken voor 1 van onze gasten ook dat was een groot succes!

Joyce .
Dankjewel voor de mooie woorden. Wij vonden het heel erg leuk om jullie te ontmoeten en voor jullie droomtaarten te maken. Wij hopen jullie graag nog eens terug te zien. Zoete groet.
25-10-23
10101

Na een super leuke proeverij hebben wij gekozen voor de smaak zwitserse room aardbei. Was echt heerlijk. Wij gebben ervoor gekozen om dezelfde bloemen als in het bruidsboeket op de taart te laten zetten. Wat een plaatje is het geworden en wat was de taart lekker. Wij hebben super genoten en willen jullie echt bedanken!!!

Joyce .
Wat geweldig om te horen dat jullie zo van de proeverij hebben genoten en dat de smaak van Zwitserse room aardbei een hit was! Bij Enjoy-Cakes streven we er altijd naar om onze klanten te verrassen met heerlijke smaken. Dank jullie wel voor het delen van jullie positieve ervaring. We zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan jullie speciale dag. Als jullie in de toekomst weer een speciale taart nodig hebben, staan we graag weer voor jullie klaar. Gefeliciteerd en veel geluk samen!
25-10-23
10101

Op 22 april 2023 werd onze bruiloft voorzien van een supermooie 3-laagse taart met verse bloemen & mooie topper, 2 losse aansnijtaarten en sweets voor onze sweettable van Enjoy Cakes.

We hebben vooraf een proeverij gedaan. We willen elk bruidspaar aanraden om zo’n proeverij te doen. Hier konden we de smaken proeven, modellen & dummies bekijken en oefenen met taartsnijden met z’n tweeën.
Joyce is erg betrokken, denkt mee, vraagt waar we gaan trouwen, waar we van houden qua smaak en stijl en geeft ons tijdens het proeven de ruimte om even na te denken. Ook pakte ze de overgebleven proeverij in, zodat ik het nog even aan m’n moeder kon laten proeven.

De levering was erg professioneel gedaan. De sweets waren niet alleen heerlijk, maar ook mooi gepresenteerd op prachtige schalen. De taart was ontzettend mooi! We wilden een simpele taart, met een lichte pasteltint en verse bloemen! Het resultaat was erg mooi. En hij was ook heel lekker, ook niet onbelangrijk! Wij zijn erg tevreden met de taart, sweets, goede levering en service van Enjoy Cakes.

Wij willen Enjoy Cakes bedanken voor de prachtige en heerlijke taart & sweets.

Joyce .
Dankjewel voor de mooie woorden. Wij vonden het heel erg leuk om jullie te ontmoeten en voor jullie een droomtaart te maken. Fijn om te horen dat de proeverij zo goed is verlopen en er genoeg over was om te proeven voor je moeder ;). Wij hopen jullie graag nog eens terug te zien. Zoete groet.
25-10-23
9,5101

In onze zoektocht naar een lactosevrije bruidstaart zijn wij bij Enjoy-Cakes terecht gekomen. Voor de proeverij zijn wij vriendelijk ontvangen in de winkel door Joyce. We hadden vooraf 3 smaken uit mogen kiezen waar 3 mini-taartjes van zijn klaargemaakt, allen met een andere afwerking. Ze zagen er stuk voor stuk prachtig uit! We hebben erg gelachen toen we alvast mochten oefenen met het aansnijden van een taartje! Nog best een uitdaging als je het nog nooit hebt gedaan, maar gelukkig hadden we daarna nog 2 taartjes over om verder mee te oefenen. Toen we eenmaal de smaken (uiteraard hadden we allebei een andere voorkeur, haha) en afwerking hadden gekozen, kregen we nog wat voorbeelden te zien om een keuze te kunnen maken voor de verdere decoratie van de taart. Tevens werd er goed meegedacht, in eerste instantie hadden we bedacht om de hele taart lactosevrij te laten maken maar uiteindelijk is het alleen het bovenste deel geworden (scheelt ook weer in de kosten). Het verdere contact is gelopen via Sandra. We werden via Whatsapp op de hoogte gehouden en ook telefonisch verliep het contact goed. Onze taarttopper en bloemen voor op de taart zouden we de dag voor onze bruiloft aanleveren. Echter doordat het met de bloemen uitliep en vanwege file op de weg zou het alleen spannend worden of alles voor sluitingstijd nog op tijd gebracht kon worden. Gelukkig werd hier heel flexibel mee omgegaan en hebben we daarom geen stress gehad over of het nog op tijd zou gaan lukken. Dat was wel heel fijn zo de middag/avond voor de bruiloft! Op onze trouwdag zagen we de taart voor het eerst in het echt en hij zag er echt prachtig uit! Er waren nog aardig wat bloemen over van het bruidsboeket en die waren heel mooi verwerkt op de taart! De smaak was heerlijk! We hebben veel positieve reacties gehad en mensen die ook nog een tweede stukje hebben genomen omdat ze de andere smaak toch ook wel even wilden proberen. Voor de mensen met een allergie was een apart gebakje gemaakt en ook zij hebben er heerlijk van gegeten.

De enige tip die we zouden kunnen meegeven is dat het fijn was geweest dat de ceremoniemeester even was ingelicht dat de taart iets te laat volgens afspraak op de locatie zou aankomen. Hij zat nu wel een beetje in de onzekerheid waardoor hij zelf maar even contact heeft opgenomen. Al met al nog ruim op tijd voor het moment suprême maar hij maakte zich er toch wel een beetje druk over.

Al met al hebben wij de dag van ons leven gehad en hadden we ons geen lekkerdere en mooiere taart kunnen wensen!

Joyce .
Wat een prachtig verhaal! Het doet ons goed om te horen dat we hebben kunnen bijdragen aan jullie speciale dag en dat de lactosevrije bruidstaart aan jullie verwachtingen voldeed.. Dank je voor je feedback en de tip, we zullen zeker rekening houden met dat punt. Het was een eer om deel uit te maken van jullie speciale dag!
17-10-23
10101

Ik heb afgelopen donderdag mijn taart bezorgd gekregen, ik was zo blij precies hierin het wilde,
Ze heeft zo goed naar mijn wensen geluisterd en de taart was heerlijk.
Nogmaals bedankt!

Joyce .
Dat is geweldig om te horen! We zijn blij dat we precies konden leveren wat je wenste en dat de taart heerlijk was. Bedankt voor je positieve feedback, we waarderen het enorm!
17-10-23
10101

Heerlijke taart en prachtig versiert, precies zoals we hadden besproken en gewenst hadden. De communicatie verliep ook goed en levering ging zoals afgesproken. Zeker aan te raden om hier je taart te bestellen!

Joyce .
Dat klinkt fantastisch! Bedankt voor de aanbeveling, we waarderen dat enorm!
17-10-23
10101

Onwijs fijne samenwerking gehad voor onze bruidstaart!
Er werd goed geluisterd en ingespeeld op onze wensen.
De taart zag er precies uit zoals het voorbeeld wat we hadden laten zien. Het contact verliep prettig en vergeet ook de smaak van de taart niet, deze was ook super!
Wij zouden enjoy-cakes zeker aanbevelen bij anderen!

Joyce .
Wat geweldig om te horen dat jullie zo tevreden waren met de samenwerking en de bruidstaart! We zijn blij dat we jullie wensen goed konden vertalen en dat de taart eruitzag zoals jullie graag wilden. En natuurlijk is de smaak net zo belangrijk! Bedankt voor jullie aanbeveling, dat betekent veel voor ons
17-10-23
10101

Wauw wat was onze bruidstaart gaaf zeg!
Precies zoals wij het voor ogen hadden.
Vooraf een heerlijk proeverij gehad met de lekkerste smaken.
Last minut nog aangegeven dat wij toch nog een extra taart wilde voor de avondgasten dit was geen enkel probleem voor ze. Niks is te gek.
Enjoy cakes is zeker een aanrader.

Joyce .
Wat leuk om te horen dat jullie bruidstaart zo goed beviel! We zijn blij dat we aan jullie verwachtingen konden voldoen en dat de proeverij in de smaak viel. Het was geen enkel probleem om last-minute een extra taart te regelen voor de avondgasten. Bedankt voor jullie aanbeveling, dat waarderen we zeer!
17-10-23
10101

De afspraak was makkelijk online gemaakt, tijdens de afspraak ook een gezellig praatje gemaakt en uiteraard wat geproefd. Toen we dachten dat we een keus hadden gemaakt kwam ze met een goede andere smaak voor de balans om ook uit te proberen. Uiteindelijk hadden alles in een Word document bij elkaar opgeschreven en met ons gedeeld. 2 weken van te voren hadden ze nog een keer gebeld om alles door te nemen en te checken of het nog klopte. De taart was uiteindelijk prachtig en smaakte ook heerlijk!

Joyce .
Bedankt voor je vriendelijke woorden! We zijn blij dat jullie tevreden zijn met de bruidstaart en dat alles naar wens was.
03-10-23
10101

Van begin tot eind een fantastische ervaring gehad. Wij waren zeer te spreken over de manier van communiceren, het meedenken en natuurlijk de kunstwerken. Want Enjoy-Cakes maakt geen taarten, maar echte kunstwerken, die ook nog eens heerlijk smaken. Kortom: een absolute aanrader!

Joyce .
Geweldig om te horen dat jullie een fantastische ervaring hebben gehad! Heel erg bedankt voor alle complimenten!!
03-10-23
10101

De proeverij was super leuk, we mochten 3 verschillende smaken aangeven en hieruit kwam onze smaak voor de bruidstaart. Super leuke mensen, heel begripvol, weten wat je wilt en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes toe geregeld is.
Onze taart zag er fantastisch uit, precies zoals we wilde. En hij smaakte nog eens heerlijk! We kregen alleen maar complimenten. Zeker aan te raden!!!

Joyce .
Wat leuk om te horen dat jullie de proeverij zo leuk vonden en dat we jullie goed konden helpen bij het kiezen van de perfecte smaak. Bedankt voor de complimenten en aanbeveling!
03-10-23
10101

Mooie bruidstaart gehad, smaak was ook erg goed!

Joyce .
Geweldig om te horen! Dank je wel!
03-10-23
10101

Mijn man houdt eigenlijk niet van taart dus we dachten dat de zoektocht naar een bruidstaart erg moeilijk ging worden. Op een trouwbeurs van trouwbeleving hadden we een stukje van de taart van Enjoy Cakes gegeten en het was geweldig. Hij was gelijk verkocht! De proeverij was erg lekker waardoor we 3 verschillende smaken hebben gekozen. We wouden als bloemen lego bloemen in de taart en dat was ook geen enkel probleem! Het is een top taart geworden en alle gasten hebben er van gesmuld. Ze wouden zelfs nog een tweede keer hahaha.

Joyce .
Wat een geweldig verhaal! We zijn heel blij om te horen dat jullie bruidstaart een hit was, zelfs bij iemand die normaal niet van taart houdt! Bedankt voor het delen van jullie ervaring!
03-10-23
10101

Wat hebben wij genoten van onze taart! Hij was super mooi afgewerkt en de smaken waren heerlijk! Voorafgaand een leuke proeverij gehad! Kortom echt een aanrader!

Joyce .
Wat fantastisch om te horen dat jullie zo hebben genoten van de taart! We zijn blij dat jullie de proeverij leuk vonden en dat de smaken jullie bevielen. Heel erg bedankt voor de aanbeveling!
03-10-23
10101

In 1 woord geweldig! Top service! Een aanrader aan iedereen 🙂

Joyce .
Geweldig om te horen! Dank je wel!
03-10-23
10101

Na een heel prettig gesprek om de juiste smaak en design te kiezen, hebben wij een prachtige en overheerlijke taart op onze bruiloft gehad, top!

Joyce .
Wat geweldig om te horen dat jullie prachtige bruidstaart zo goed is bevallen! Bedankt voor jullie vriendelijke woorden en veel geluk samen!
03-10-23
10101

Top taart, aanrader! Fantastische service. Niet goedkoop, wel echt top!

Joyce .
Geweldig om te horen! Dank je wel!
14-09-23
10101

Onze bruidstaart was prachtig! We hadden gekozen voor een heerlijke vulling met witte chocolade en pistache. De buitenkant was bekleed met ivoren fondant, bladgoud en dezelfde rozen als in mijn boeket. Het had niet beter kunnen zijn!

Joyce .
Wat geweldig om te horen dat jullie bruidstaart zo prachtig was en dat jullie ervan genoten hebben! We zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan jullie speciale dag!
14-09-23
10101

Enorm lekkere taart en ook nog eens prachtig! Erg flexibel wat betreft veranderingen. Top!

Joyce .
Dank je wel! We zijn blij dat je van onze taart genoten hebt en dat we aan je verwachtingen konden voldoen.
12-09-23
Pink Lemon Cards