Enjoy Cakes

Ja ik wil…. (nog een stukje)

Op de allermooiste dag van jullie leven kloppen zelfs de kleinste details. Enjoy-cakes ontwerpt bruidstaarten waar bruidsparen van dromen. Bruidstaarten om bij weg te smelten. Uniek, persoonlijk en – niet onbelangrijk – wáánzinnig lekker.

Een bruidstaart… precies zoals jullie het willen
Of het nu gaat om een klassiek of modern ontwerp? Met suikerdecoratie of echte bloemen? Voor 10 man of 250 man? Alles is mogelijk.

Van idee tot ontwerp van jouw perfecte bruidstaart
Tijdens de eerste kennismaking wisselen we van gedachten over ontwerp en smaak. We kunnen bij jullie thuis langskomen, maar jullie zijn natuurlijk ook van harte welkom in onze taartenwinkel in Spijkenisse. Proeven kan ook meteen. De verfijning van het ontwerp en smaak komt in een volgend stadium. Daarover maken we heldere afspraken.

5 Ervaringen

10101

De taart was super lekker en prachtig opgemaakt. Al vanaf het proeven van de verschillende taarten was het contact met Joyce super goed. Er werd nauwkeurig naar onze wensen geluisterd en tot op detailniveau met ons mee gedacht. Het eindresultaat was super mooi en bovenal echt lekker.

9,0101

Wij hadden een taart met donuts eronder. Geweldig, precies wat we voor ogen hadden.
En de taart & donuts waren heeeerlijk!

10101

De taart zag er prachtig uit zoals wij het wilden. De smaak was voortreffelijk . Heel veel goede reacties van de gasten.

10101
9,7101
Pink Lemon Cards