Festival bruiloften, winterbruiloften en romantische bruiloften. Bij De Kruimel is bijna alles mogelijk!

Trouwen op het strand of onder de appelbomen, toosten met Prosecco of cocktails, aansnijden van de taart, een heerlijk diner en een spetterend feest. In de Kruimel zorgen we voor de mooiste dag van jullie leven!

Nieuw!!! Winter Wedding met…. sneeuwgarantie!

Vanaf november wordt de Kruimel omgetoverd tot een sprookjesachtig winterwonderland. Winterse taferelen met opgespoten sneeuw, vuurkorfen, glühwein, warme chocolademelk, (après) ski feest, sleeën, schaatsen, schnaps en een sneeuwkanon, het kan allemaal!

Het strand, de tuin, het kerkje, sneeuwgarantie, lekker eten, een knalfeest en overnachten in de bruidsuite! Dit maakt de Kruimel tot een bijzondere trouw- en feestlocatie.

Foto’s maken
Ook foto’s maken is geen enkel probleem; zo bieden de vijver met zandstrand en de ruime en landelijke tuin met fruitbomen de ideale mogelijkheid om prachtige foto’s van jullie huwelijk te maken.

Trouwen in een Middeleeuws kerkje?
Wat ook nog tot de mogelijkheden behoort, is trouwen in het witte middeleeuwse kerkje direct gelegen achter de Kruimel. Zowel het kerkelijk als het burgerlijk huwelijk kan hier worden voltrokken en na afloop van de plechtigheid zijn jullie samen met jullie gasten natuurlijk van harte welkom om verder te genieten in de Kruimel.

Besloten feest
In de Kruimel worden alleen besloten feesten gegeven waardoor jullie de gehele locatie exclusief voor jullie zelf hebben. Jullie je idee, samen werken we het uit en zorgen wij dat het jullie aan niets zal ontbreken!

13 Ervaringen

10101

8 jaar geleden trouwden wij in het witte kerkje naast de Kruimel. De receptie overdag en het feest in de avond werd was onvergetelijk.. en dit alles komt door het team van de Kruimel. Carolien (gastvrouw) geeft je het gevoel van thuiskomen. De gastvrijheid / energie maar vooral de liefde die deze vrouw en haar team in wat de mooiste dag uit het leven van haar gasten moet worden is ongekend. Niet is te gek.. men denkt met je mee en niets is onbespreekbaar. De nuchterheid en het met beide benen op de grond blijven staan is hun kracht . De Kruimel is sowieso voor mij en velen met mij de beste locatie of ze er nu wel of niet een prijs voor krijgen.

10101

8 jaar geleden trouwden wij in het witte kerkje naast de kruimel . Het feest en de receptie overdag bij ee Kruimel werden onvergetelijk voor ons. Het voelt als thuiskomen.. de gastvrijheid en liefde die men steekt in het onvergetelijk maken voor wat de mooiste dag in je leven moet worden is zo groot.. deze mensen is niets te gek en doen er alles aan om de wensen van hun gasten uit te laten komen. Na ons hebben veel mensen uit onze directe omgeving inmiddels ook hun bruiloft hier gegeven.. en een ieder roept we hadden geen mooiere dag kunnen wensen !

10101

8 jaar geleden trouwden wij in het witte kerkje naast de kruimel . Het feest en de receptie overdag bij ee Kruimel werden onvergetelijk voor ons. Het voelt als thuiskomen.. de gastvrijheid en liefde die men steekt in het onvergetelijk maken voor wat de mooiste dag in je leven moet worden is zo groot.. deze mensen is niets te gek en doen er alles aan om de wensen van hun gasten uit te laten komen. Na ons hebben veel mensen uit onze directe omgeving inmiddels ook hun bruiloft hier gegeven.. en een ieder roept we hadden geen mooiere dag kunnen wensen !

Ilona
Hoi Anita, Dankjewel voor je lieve woorden!
21-07-23
10101

Super mooie locatie om te trouwen verdiend een 10 met een griffel , super vriendelijk personeel zijn heel behulpzaam en niets is te veel gevraagd top locatie

10101

Super mooie locatie om te trouwen verdiend een 10 met een griffel , super vriendelijk personeel heel behulpzaam en niets is te veel gevraagd top locatie

Ilona
Dankjewel! Fijn om te horen dat jullie hebben genoten van de bruiloft!
20-07-23
10101
Ilona
Hoi Tessa, Dankjewel voor je mooie beoordeling!! :-)
20-10-22
10101

Geweldige dag gehad, mede dankzij het gatvrije personeel, de geweldige tuin, de ruime slaap mogelijkheden, prima eten een geweldige onvergetelijke dag gehad..
In de voorbereiding is er goed meegedacht en bijna alles is mogelijk.
Gewoon lekker ongedwongen sfeer

Ilona
Hoi Henk, Dankjewel voor je mooie beoordeling en lieve woorden! :-)
20-10-22
10101

Een top locatie die van veel markten thuis is. Vanaf de kennismaking met Ilona voelden we al dat dit onze locatie moest worden . Wij hadden een geweldige bruiloft op onze manier, niets is te gek. Ondanks erg slecht weer hadden wij een bruiloft buiten, onder een tent en dat zorgde ook voor een heel knus en romantisch sfeer. Het personeel was erg lief en behulpzaam – je hoefde alleen maar rond te kijken en ze kwamen al vragen of je wat nodig had. Zelfs zag ik ze ook met de kleintjes op de feest spelen met een bellenblaas!!
Het eten was heerlijk en in overvloed, wat wij ook erg op prijs stellen. Na een lange dag bleven wij slapen. De bedden waren gewoonweg goed. Er werd in de ochtend een vers ontbijtje voor ons klaar gezet zodat wij met zijn allen deze mooie dag konden afsluiten. Nogmaals complimenten voor top personeel, er wordt met hart en veel plezier gewerkt en dat zie je en voel je ook!! Ik raad de Kruimel ècht iedereen aan.

10101

Onze ervaring was geweldig, wat een top lokatie! Na een eerste bezoek waren we eigenlijk gelijk al verkocht.
Het is een hele mooie lokatie, zowel binnen als buiten en is geschikt voor alle weer types.
We zochten een all-in lokatie waar zowel de ceremonie, het eten en het feest gehouden konden worden.
dat scheelt zoveel rondgereis! we hebben daardoor veel meer tijd kunnen besteden aan familie en vrienden.

Alle vragen die we hadden, tussen ons eerste bezoek en de trouwerij werden snel, vriendelijk en zorgvuldig uitgelegd.
We kwamen er al snel achter dat zij alles in goede banen zouden leiden en dat neemt een heleboel stress weg.
Wij vertelden hun onze wensen en zij regelen het. Sommige van onze ideeën waren bij nader inzien niet altijd even bruikbaar,
maar daar hadden ze hele goede adviezen over.
Ze denken heel erg met je mee om er een geslaagde en vooral een relaxte dag van te maken.

De trouwerij was een succes, mede mogelijk gemaakt door het vriendelijke personeel die duidelijk veel ervaring hebben.
Vanuit de achtergrond leiden ze van alles in goede banen. Tijdens het feest werden de gasten ruim voorzien van drinken en hapjes

Er was bij het einde van het feest werkelijk geen een gast die ons niet vermelde hoe geweldig de lokatie,
de verzorging en het feest was geweest en hoe zeer ze hadden genoten.

Men zegt wel eens perfectie bestaat niet, maar wij hadden een perfect wedding day!
We willen deze toplokatie dan ook zeer warm aanbevelen bij iedereen die nog een lokatie zoekt

10101

Een dag om nooit maar dan ook echt nooit te vergeten.
We kijken regelmatig naar onze foto’s en genieten er samen steeds weer van. Prachtige locatie, super team daar en veel oog voor de wensen van de gasten. Ik zeg een hele dikke vette 10!!

10101

We hebben onze bruiloft op deze super mooie locatie gehouden.
Wat een heerlijke dag, al onze wensen konden worden verwezenlijkt.
Wat een een fijne plek om de mooiste dag van je leven te vieren.
In overleg was er van alles mogelijk.
Er wordt zo meegedacht, echt top !

10101

Wij zijn 3 jaar geleden bij de Kruimel getrouwd. Alles was perfect. Vanaf de hulp bij de voorbereidingen en ontvangst tot aan het einde van het feest was super. De sfeer is heel ongedwongen. Eten, drinken en personeel waren fantastisch.

Een dikke 10 en we denken nog steeds met veel plezier terug aan deze dag. Bedankt team van de Kruimel!!

10101

Wij hebben een geweldige bruiloft bij de Kruimel gevierd! Het was heel compleet en goed verzorgt! Het eten was heerlijk en er is echt ontzettend vriendelijk personeel. Bedankt team Kruimel voor onze fantastische grote dag!

Pink Lemon Cards