Festival bruiloften, winterbruiloften en romantische bruiloften. Bij De Kruimel is bijna alles mogelijk!

Trouwen op het strand of onder de appelbomen, toosten met Prosecco of cocktails, aansnijden van de taart, een heerlijk diner en een spetterend feest. In de Kruimel zorgen we voor de mooiste dag van jullie leven!

Nieuw!!! Winter Wedding met…. sneeuwgarantie!

Vanaf november wordt de Kruimel omgetoverd tot een sprookjesachtig winterwonderland. Winterse taferelen met opgespoten sneeuw, vuurkorfen, glühwein, warme chocolademelk, (après) ski feest, sleeën, schaatsen, schnaps en een sneeuwkanon, het kan allemaal!

Het strand, de tuin, het kerkje, sneeuwgarantie, lekker eten, een knalfeest en overnachten in de bruidsuite! Dit maakt de Kruimel tot een bijzondere trouw- en feestlocatie.

Foto’s maken
Ook foto’s maken is geen enkel probleem; zo bieden de vijver met zandstrand en de ruime en landelijke tuin met fruitbomen de ideale mogelijkheid om prachtige foto’s van jullie huwelijk te maken.

Trouwen in een Middeleeuws kerkje?
Wat ook nog tot de mogelijkheden behoort, is trouwen in het witte middeleeuwse kerkje direct gelegen achter de Kruimel. Zowel het kerkelijk als het burgerlijk huwelijk kan hier worden voltrokken en na afloop van de plechtigheid zijn jullie samen met jullie gasten natuurlijk van harte welkom om verder te genieten in de Kruimel.

Besloten feest
In de Kruimel worden alleen besloten feesten gegeven waardoor jullie de gehele locatie exclusief voor jullie zelf hebben. Jullie je idee, samen werken we het uit en zorgen wij dat het jullie aan niets zal ontbreken!

65 Ervaringen

10101

Op 2 sept hebben we daar onze trouwdag gehouden. Een toplocatie. De vrijheid die je hebt om jouw trouwdag te plannen zoals jij zou willen hebben ben ik nergens anders tegengekomen. Je hebt alle vrijheid en krijgt volle ondersteuning daarin. Bovendien is de locatie fantastisch

10101
10101

Echt een super dag gehad 21 April 2023, alles was zo goed verzorgd. De gasten hebben een super leuke dag/avond gehad, vele mooie reacties dat de plek zo mooi is.

10101

Super mooie en romantische locaties. Alles top geregeld. Denken goed met je mee. Alle gasten waren laaiend enthousiast over de Kruimel!
Het is dat ik maar 1 keer trouw…. Anders zou ik het zo weer doen 😉

10101

We hebben onze 25 jarige trouwdag mogen vieren bij de Kruimel. Wat een geweldige dag. Ontzettend gastvrij, over alles wordt door de Kruimel mee- en nagedacht. Het eten was lekker, de muziek geweldig en de sfeer van de locatie erg fijn. En dat we daarnaast nog konden blijven slapen met een groot gezelschap maakte de dag onvergetelijk. Een echter aanrader!

9,0101
10101

Genoten van een heerlijk verzorgde dag om het leven te vieren met onze vrienden en familie!

10101

Op 27 mei 2023 zijn wij hier getrouwd. Alles was super geregeld en het personeel was zeer vriendelijk en toegankelijk. Van begin tot eind een super dag gehad! Een dag om nooit te vergeten.

10101

Wij zijn afgelopen juni getrouwd bij de Kruimel. We hebben een fantastische dag gehad. Het eten was super. De locatie blijft prachtig, het personeel heeft ons geholpen, maar was op de dag zelf ook helemaal geweldig. Wij hebben een super mooie dag gehad en wanneer we het overnieuw zouden moeten doen hadden we weer voor de Kruimel gekozen

10101

Fantastische locatie, wij hebben echt een top dag gehad met onze trouwerij. Aan werkelijk alles werd gedacht, de communicatie is super en ze weten wat ze moeten doen om het bruidspaar volledig van de dag te laten genieten!

10101

9 september zijn wij getrouwd. Echt een super locatie! Overal word aangedacht, niks was teveel. Blij dat we voor een festival bruiloft hadden gekozen. Dikke aanrader

10101

Prachtige bruiloft gehad op deze super fijne trouwlocatie.
Er werd erg goed meegedacht en alle wensen kwamen daar in vervulling. Vriendelijk personeel!

10101

Het is een supermooie locatie met hele fijne mensen om je dag tot een succes te maken.

10101

Geweldige locatie met veel mogelijkheden en hardwerkend personeel die alle zorgen uit handen neemt op de dag zelf! Wij hebben een topdag gehad.

10101

We hebben een geweldige winterbruiloft gehad. Wat fijn dat we het hier hebben kunnen vieren, aan alles was gedacht en dat was heel fijn aangezien wij in het buitenland wonen. Ik kan dit iedereen aanraden.

10101

Wij hebben hier onze bruiloft gehouden en echt een aanrader, als ik het over kon doen bleef onze keuze nog steeds voor de kruimel. Mega hard werkende Christiaan is een topper en die heeft onze dag nog mooier gemaakt. Top locatie ook voor mensen met kinderen die worden met alle liefde hier ontvangen en verzorgd.

10101

Op 23 mei 2023 hebben we onze bruiloft mogen vieren bij De Kruimel. Van de eerste tot de laatste minutt was het perfect berzorgd. De locatie, de catering, het personeel: beter hadden we ons niet kunnen wensen!

10101

Op 24 november hebben wij onze winter bruiloft gevierd bij de Kruimel. Het was een fantastische en onvergetelijke dag.
De aankleding was helemaal in wintersfeer, betoverend , sprookjesachtig. Overal lampjes , love letters , chocolade en gluhwijn bar en er was zelfs sneeuw.. Prachtig mooie foto’s kunnen maken…
Wij liepen de gehele dag met een glimlach in het rond en ook onze gasten vonden het fantastisch.
De bbq was heerlijk. Het vlees fantastisch en ook de salades en andere gerechten waren overheerlijk.
Wij hadden onze bruiloft niet anders maar ook nergens anders willen vieren als bij de Kruimel.
Het personeel is zeer vriendelijk en denkt in alles mee.
Na onze bruiloft kunnen slapen in het mooie naastgelegen huis samen met onze familie
.In de ochtend een heerlijk ontbijt en samen lekker nagepraat.
In 1 woord was onze dag “Fantastisch “

10101

Onze bruiloft in wintersfeer bij de kruimel was geweldig!!
Een dag om nooit meer te vergeten.
Top lokatie, geweldig personeel.

10101

Op 12 mei hebben wij hier onze geweldige bruiloft beleefd. Door de coronatijd hebben we er even op moeten wachten, maar we zijn in die tussenliggende periode altijd in contact gebleven met De Kruimel. Ook konden we rustig nog eens binnenlopen om de locatie nogmaals te bekijken of aan onze ouders te laten zien. Dat was erg fijn en gaf extra vertrouwen en betrokkenheid. Het contact voor, tijdens en na “de grote dag” was super. Van ons dan ook één en al lof. Dus wilt u een locatie waar je complete trouwerij gevierd kan worden en waar alles tiptop voor je geregeld wordt, dan is verder zoeken absoluut niet nodig.

10101

De Kruimel is een topadres en bij uitstek geschikt om je feest of bruiloft te vieren. Uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel (tot blarenpleisters aan toe verzorgen ze). Mooie locatie voor zowel binnen al buiten trouwen. Wij zijn er in september jl. getrouwd en hebben niets dan lovende reacties van onze gasten gehad.
Ook makkelijk is dat je er kunt slapen na je feest.

10101

Prachtige locatie om te trouwen. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Top!

10101

Een top locatie, super vriendelijk personeel! Het fijne aan deze locatie is hun ervaring om de dag zorgeloos te laten verlopen. Van eten en drinken, tot aan de aankleding. In alles wordt je ontzien, echt een super dag gehad en een aanrader!

10101

Wat een fantastische locatie en fijn personeel. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een feest zoals feesten bedoeld zijn. Een aanrader!

10101

De Kruimel is zeer flexibel en denkt nie altijd mee maar regel het ook meteen. We wilden in volgorde van wensen graag op het strandje trouwen, onder de appelbomen of anders onder de stretchtent. Helaas was dit allemaal door storm Poly niet mogelijk. De Kruimel heeft de ceremonie fantastisch binnen georganiseerd. Ook het eten, de gastvrijheid, gezelligheid etc. Allemaal 10+!!!!

10101

We hebben bij de Kruimel een fantastische dag gehad! Alles was tot in de puntjes geregeld en het personeel gaf ons gelijk een thuisgevoel. Een aanrader voor iedereen die een mooi feest wil geven.

10101

Fantastisch trouwlocatie, alles was tot in de puntjes goed verzorgd. Er werd goed geluisterd en gekeken naar onze wensen!

10101

Geweldige, sfeervolle locatie. In de zomer, maar ook zeker in de winter. Professionele organisatie, flexibel, heel vriendelijk personeel en ze denken goed met je mee. Absoluut een aanrader!

10101

Wij hebben een onvergetelijke dag gehad op locatie De Kruimel.
De locatie heeft allereerst al een prachtige uitstraling, daarnaast ook nog flexibel en gezellig personeel die lekker meedoen in alle sferen. Al
met al een fantastische dag om op terug te kijken afgelopen jaar 23/09/2023

10101

Wat een onvergetelijke dag!
15 juli hartje zomer trouwden wij op het strandje geheel in Ibiza Bohemian style.
De weergoden waren met ons en alles was tot in de puntjes geregeld. Heerlijke uitgebreide BBQ, geborreld en alles in een ongedwongen sfeer. Afgesloten met een knalfeest! DJ ook geregeld via De Kruimel en met een hele groep bleven slapen. Dit was echt de kers op de taart om ’s ochtends met elkaar aan de ontbijttafel te zitten en na te kletsen. Wij raden de Kruimel bij iedereen aan 😀

10101

In 1 woord top locatie en super personeel. Ze hebben van onze dag een perfecte bruiloft gemaakt.

10101

Afgelopen jaar op 19 maart een feestje gehad omdat we allebei 60 waren geworden en we 12,5 jaar bij elkaar waren. We hadden geluk, het was een prachtige voorjaarsdag dus de kinderen konden heerlijk naar buiten op deze perfecte locatie voor de kids.
we hebben zelf (en de gasten vooral) enorm genoten van deze prachtige locatie en de perfecte gastvrijheid, bediening en fantastisch personeel.
Alleen maar positieve reacties mogen ervaren van de gasten.
Echt een aanrader voor elk feestje.

10101

De beste trouwlocatie van Nederland is echt De Kruimel in Gasselte.. Afgelopen September zelf mogen ervaren.. genoten van de locatie, het eten, de overnachting en het personeel verdient een pluim.. Alles super geregeld!!

10101

Bij de Kruimel heb je de dag van je leven! Niet alleen omdat je trouwt met de liefde van je leven. De Kruimel had onze dag tot in de puntjes verzorgd. Het eten, de sfeer, het personeel, wat een topteam. Ook onze gasten praten nog steeds over de prachtige locatie.

10101

We hebben een super leuke bruiloft gehad. Alles was super georganiseerd en eten was top! Veel lovende woorden over gehad van de gasten. De slaapaccomadatie was ook top voor de hele familie.

10101

We hebben een super leuke bruiloft gehad. Alles was super georganiseerd en eten was top! Veel lovende woorden over gehad van de gasten. De slaapaccomadatie was ook top voor de hele familie.

Pink Lemon Cards