10-04-2020

Ja ik wil 1.5 meter wedding list!

Waar een wil is is een weg.

Top Trouwbedrijven en Fotobelevenis roepen bruidsparen en bedrijven uit de trouwbranche op om je beste ideeën te spuien voor een bruiloft op 1.5 meter afstand. Wij gaan deze “Ja ik wil 1.5 wedding list”  samenstellen.

Nee hoor ik je denken, dat gaat niet werken? NEE als antwoord is not done op een bruiloft. Dat willen wij dus niet horen 😉

Hoe kan je toch de liefde vieren op 1,5 meter afstand?
Spui je ideeën goed of slecht. De beste ideeën plaatsen wij op de “Ja, ik wil 1.5 wedding list”.
Wij willen uiteindelijk een ijzersterke lijst hebben met perfecte oplossingen om  als het zover is toch die bruiloft door te laten gaan.

Hieronder de eerste ideeën.

Label je gasten

Om te beginnen geef je bij de planning de gasten die bij elkaar horen een label/ bloem/ rozet  dat ze bij elkaar horen, want zij hoeven niet op 1.5 meter van elkaar te zijn.

Deel je dansvloer in

Deel je dansvloer in met vakken van 1.5 meter met tape, met in het midden een stip. Daar kunnen die samen zijn op de stip blijven dansen. De dj kan een sein geven wanneer welk vak moet stoppen met dansen en zo kunnen andere gasten hun beste moves laten zien.

Tafelindeling

De tafelindeling, gebruik tafels die uiteraard op 1.5 meter uit elkaar staan. Wederom kan je gasten die bij elkaar horen naast elkaar zetten. Onder het eten laat je iemand van de locatie met een microfoon op stang rond gaan en doen gasten het woord. De gasten kunnen hun hand opsteken als ze iets willen zeggen.

1.5 meter politie

Gebruik een grappig persoon verkleed als agent als “1,5 meter politie” die de gasten op een humoristische manier aan de regels laat houden.
Ook leuk om een schoonmaak dame op een grappige manier alles te laten cleanen.

Fotohokje virtueel

De online photobooth is een product waarbij mensen vanuit elke locatie via hun telefoon, computer of tablet een te gekke selfie kunnen maken. De foto kunnen ze vervolgens voorzien van een thematisch fotokader en eventueel leuke digitale fotoprops voor extra propfun!

Ideeën kan je mailen naar info@toptrouwbedrijven.nl t.a.v. Maurice.

De persoon met een nieuw idee is een dwaas, tot het idee een succes blijkt te zijn

Mark Twain

Categorieën: