09-01-2019

Een broek dragen op je trouwdag

Tot een jaar of tien geleden was een witte jurk de gangbare optie voor jou als bruid. Natuurlijk waren er toen ook als waaghalzen die kozen voor kleur of een broek droegen op hun trouwdag, maar dat waren echt uitzonderingen. Anno 2019 is een broek dragen op je trouwdag helemaal hot. Vooral de jumpsuit is populair, maar ook andere creaties met broeken zien we nu veel. Voor een zomerbruiloft is de korte kanten jumpsuit een uitkomst.

Een broek dragen op je trouwdag is niet alleen comfortabel, maar je bent direct ook uniek en super modieus. Op de dansvloer kun jij heerlijk je gang gaan, geen gasten die struikelen over je sleep en je partner kan je gewoon beethouden en knuffelen, zonder dat er een gigantische rok tussen jullie staat.

Wil jij toch een beetje een extra bruidsvibe kies dan voor een sleep aan je broek die je er na de ceremonie af kunt halen. Het klinkt gek, maar kijk hieronder naar de jumpsuit van Maggie Sottero of de outfit van Sébastien Luke dat staat toch te gek met een sleep als bruidsaccessoire!

Als je het ons vraagt dan is trouwjurk vs. broek de uitdaging van 2019!

Jumpsuit van Wilderly

Outfit van Laure de Sagazan

Jumpsuit van Maggie Sottero

Broek van Sébastien Luke

Broek en top van Viktor & Rolf

Broekpak van Alessandra Rinaudo

Trouwlook van Rime Arodaki

Jumpsuit van Allure Bridals

Jumpsuit van Pnina Tornai

Jumpsuit van Cleo and Clementine

Jumpsuit van Alessandra Rinaudo

 

Tags:

Categorieën: