De best scorende trouwbedrijven in alle 16 categorieën krijgen een Award uitgereikt en de best scorende bedrijven in de provincie kunnen het logo voeren beste Top Trouwbedrijf van de provincie  Nadat je ingeschreven bent voor jouw categorie, ga je door middel van reviews op Toptrouwbedrijven.nl zorgen dat je genomineerd wordt. Bij de eindsprint voor de uitreiking wordt het grote publiek gevraagd om te stemmen op het meest populaire bedrijf.

Nominaties zijn mogelijk voor alle Nederlandse bedrijven die werken in de trouwbranche.

Voor de nominatie moeten er minimaal drie klantenrecensies in de account staan.

1 stem per categorie en e-mail adres.

 

Deelname

Het Team van Top Trouwbedrijven bepaald welke bedrijven geschikt zijn voor deelname aan de awards. Daarbij gebruiken we de kwaliteit van de reeds aangesloten bedrijven als richtlijn. Er is verder geen correspondentie mogelijk mocht je het niet eens zijn met onze beslissing om je uit te sluiten van deelname.

Nominatie


Een bedrijf wordt genomineerd bij een minimaal aantal reviews van 3 stuks op Top Trouwbedrijven.nl. Het gemiddelde cijfer moet boven een 8,0 zijn.

Daarna  strijden de genomineerde bedrijven  twee weken lang om de meeste stemmen te krijgen uit het grote publiek.

Reviews

De bruidsparen uit de trouwbranche beoordelen de trouwbedrijven op basis van de algehele klantervaring.
Er mag aan klanten gevraagd worden om een onafhankelijk review te plaatsen. Het is niet toegestaan om prijzen, restitutie of korting aan te bieden in ruil voor een (positieve) review.

De reviews mogen vanzelfsprekend alleen geplaatst worden door klanten van het bedrijf en niet door vrienden/familie/etc. Wanneer dit toch wordt geconstateerd krijgt het bedrijf een waarschuwing en bij de tweede keer vindt er diskwalificatie plaats.

De winnaars worden vóór de uitreiking steekproefsgewijs gevraagd om van enkele reviews een bewijs te laten zien dat er zaken is gedaan met het bruidspaar. Dit om fraude te voorkomen en een eerlijke wedstrijd te garanderen.

Stemmen


De genomineerde bedrijven mogen het grote publiek vragen te stemmen om te kunnen winnen. Zet alle zeilen en Social Media bij om de meeste stemmen te halen! Hierbij is het toegestaan om naast bestaande klanten ook in de sociale en zakelijke kring je te laten helpen om de Award in de wacht te slepen.

Deelnemers

Als er minder dan 2 deelnemers zijn in een categorie of provincie, dan valt dit onderdeel van de wedstrijd af.