22-10-2018

De mooiste ringdoosjes voor een bijzonder huwelijksaanzoek

Een mooi ringdoosje maakt je aanzoek nog extra bijzonder
Foto via Collective Made

Wil jij het huwelijksaanzoek extra bijzonder maken dan hoort daar een speciaal ringdoosje bij. Je hebt de perfecte ring al gevonden, maar nu is het tijd om de denken op welke manier je de ring gaat presenteren. Gebruik je creativiteit en kies een ringdoosje wat bij haar past.

Voor een boekenworm verstop je de ring in een miniatuur boek die uitschuift tot een doosje met de ring erin. Of stel je voor een prachtig antiek doosje voor je geliefde die gek is op vintage.

Ringdoosjes komen werkelijk is alle soorten en maten. Het doosje is ook leuk om de trouwringen in te bewaren tijdens de ceremonie. Het toch wat ouderwetse ringkussentje kan makkkelijk vervangen worden door een hip doorzichtig doosjes met een bedje van bladeren wat weer past bij jullie bohemian trouwthema of een schelpendoosje voor jullie strandbruiloft.

Na jullie huwelijk kan de bruid het doosje naast haar bed plaatsen om de ring ’s nachts tijdens het slapen in te bewaren. Er zijn dus genoeg redenen te bedenken om een mooi ringdoosje te kopen.

Via Waen
Tags: ,

Categorieën: