08-03-2022

De mooiste bestemming voor een huwelijksreis

Op zoek naar de mooiste bestemming voor een huwelijksreis? In Afrika kun je de ultieme huwelijksreis beleven. Naast avontuurlijke safari’s kun je er overnachten op unieke en bijzondere accommodaties en  zwemmen in turquoise blauwe zeeën. Samen met jullie ontwerpen we de ultieme huwelijksreis. Afhankelijk van het seizoen adviseren we over de perfecte reisbestemming!

Waarom op huwelijksreis in Zuid-Afrika?

Daar hoeven we niet lang over na te denken: Zuid-Afrika is echt de wereld in het klein. Na maandenlang voorbereiden van een huwelijk is het de perfecte bestemming om tot rust te komen en van elkaar te genieten! Zuid-Afrika biedt een grote variatie aan wildleven, strand, cultuur, avontuur, privacy en een ruim aanbod van romantische en luxe lodges! Plus de zon schijnt bijna altijd!

Waarom op huwelijksreis in Kenia of Tanzania?

Ideale combinatie van safari en parelwitte stranden. Geniet eerst van een onvergetelijke safari met privé chauffeur in de beste wildparken van de wereld, overnacht in romantische tented camps en sluit de huwelijksreis af aan het strand. De ideale safari & strand combinatie! En voor de avontuurlijke reizigers kunnen er actieve of culturele activiteiten worden toegevoegd voor een afwisselende Afrika-beleving! 

Meer weten? Klik hier.

Categorieën: