Het is zo ver! Hij heeft je eindelijk gevraagd. Zeg jij straks ‘kaas’ op je grote dag?

Zeg-maar-kaas wil deze met liefde voor je vastleggen en zo je mooiste dag niet alleen een herinnering laten zijn, maar iets waar je altijd naar kan terug kijken en je even het gevoel terug geeft van deze mooie dag.

Zeg-maar-kaas biedt de perfecte combinatie van spontane en georganiseerde fotografie en staat ook bekend om het vastleggen van sfeer en details.
Zeg-maar-kaas fotografie heeft eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek in de studio, want niet alleen de camera moet klikken, maar het is ook belangrijk dat het tussen ons klikt. Je hebt mij namelijk de hele dag om je heen op de grote dag. Tijdens deze kennismaking zal ik mijn werkwijze uitleggen en wil ik natuurlijk graag van jullie weten hoe jullie dag eruit gaat zien.

Als we er samen uitkomen is het voor Zeg-maar-kaas een grote eer jullie speciale dag vast te leggen.

Ook ervaring in bruiloften over de grens 🙂 Griekenland, Mallorca en Ibiza 🙂
Stuur een mail voor de gratis portfolio link..

Prijs vanaf 1500,-

4 Ervaringen

10101

Wat zijn wij ontzettend blij dat jij onze fotograaf was! We vinden je een top mens! Dank je wel voor je gezelligheid en mooie leuke ideeën!

10101

Beste Daisy, Wat een geweldige foto’s. Bijna aan één stuks door zitten janken. Je hebt de momenten zo goed kunnen vatten, daarom maakt het zo veel los. heel erg gaaf. Ik hou zo van goede fotografie en dan zulke mooie foto’s te zien met ons als middelpunt is waanzinnig. Bedankt Daisy, Liefs Claudette & Jeff

10101

Wij zijn onwijs blij met Daisy, ze heeft er op onze dag voor gezorgd dat alles mooi werd vastgelegd. En daarbij was ze onzichtbaar ofja dat leek zo want wij hebben ons geen enkel moment ongemakkelijk gevoeld met al die foto’s die geschoten zijn! Wil je een mooi moment vastleggen dan ben je bij Daisy aan het juiste adres!!!

10101

Wij hebben de meest prachtige foto’s van Daisy ontvangen van onze huwelijksdag, ontzettend blij mee.

Daisy van Knotsenburg
Dank je wel Harmke voor je bericht. Jullie dag was zeker een speciale en heel blij dat wij die mochten vastleggen. Een bruiloft in een molen maken wij ook niet elke dag mee :) Veel liefs en geluk.
26-09-22
Pink Lemon Cards