Hi, Ik ben Yvon.

Al ruim 20 jaar werk ik als Bruidsstyliste en in de mode industrie als hair & make-up artist. Door mijn professionele aanpak, onderscheidende smaak en oog voor details Heb ik vele bruiden mogen voorzien van een fantastische look ook heb ik gewerkt aan grote campagnes zoals o.a. de Week van het sieraad, Ziengs,COJ Jeans, Ballmain, Miss Etam en Promiss. Vision, Studio Hiem etc. Ik heb gewerkt aan fotoshoots in Saint Tropez, Hamburg, Glasgow, Londen, New York en L.A.

8 Ervaringen

10101

Afgelopen weekend ben ik getrouwd, en wat heeft Yvon mijn haar en make-up goed gedaan!! Het zat de hele dag en avond (zelfs na al het dansen en springen tijdens het feest) perfect, en ik zag er zo mooi uit! Yvon was die ochtend rustig, waardoor ik mij ondanks de zenuwen op mijn trouwdag ook rustiger voelde, en ze luisterde goed naar wat ik wilde. Dit was ook al zo in de aanloop naar de huwelijksdag: ik vertelde voor en tijdens de proefsessie hoe ik mijn haar en make-up wilde hebben, en ze had het meteen goed begrepen en mijn wensen zo perfect uitgevoerd! Mijn verwachtingen waren zelfs overtroffen. Ook verzorgde Yvon het haar en make-up van mijn ‘Maid of Honour’ en haar van een van de ceremoniemeesters, en die waren ook direct tevreden en zagen er prachtig uit. Ik raad Yvon dan ook zeker aan voor alle toekomstige bruiden, maar ook voor als er een ander bijzonder evenement is waarvoor je er extra mooi uit wilt zien met prachtige haarstyling en make-up.

10101

Ik zag er zo mooi uit op mijn bruiloft! Yvon heeft mijn haar en make-up echt zo super mooi gedaan. Zoveel complimenten gehad op de dag zelf. Daarnaast was het ook erg gezellig tijdens de make-up en haar sessies. Als je er erop po je bruiloft of andere gelegenheid op je aller mooist uit wilt zien, dan moet je zeker bij Yvon zijn.

10101

Afgelopen 5 oktober 2022 heeft Yvon mijn bruidsmakeup en haarstyling verzorgd. Dit naar volle tevredenheid, iedereen gaf mij complimenten over mijn haarstyle en mooie make-up. Mijn huidaandoening (zwangerschapsmasker, pigmentvlekken in het gelaat) was niet zichtbaar, ook niet in de avond tijdens het feest..wat was ik hier ontzettend gelukkig mee! Yvon, heel erg bedankt voor alles! Fijn dat je naar het adres van mijn broer en sis in law aan de Coolsingel wilde komen, je was er op tijd, en wat heb je onze dag mede onvergetelijk gemaakt! Hartelijk dank, Topper♡♡

10101

Het was een geweldige ervaring. Yvonne is super lief, gezellig en tegelijkertijd professionele vrouw!
Ik ben een enorme twijfelaar, ze hielp mij de juiste keuze te maken. Mijn mama heeft ze ook enorm mooi gemaakt, het was dus een super ervaring!!!! Enorm dankbaar❤️

10101

Yvon heeft er voor gezorgd dat ik precies de look kreeg die ik wilde, maar dan nóg mooier dan ik had gehoopt. En dan ook nog mijn moeder en bruidsmeisjes erbij, ook fantastisch gedaan. Ik zou Yvon zeker aanraden!

10101

Yvon is een een topvrouw. Ik wilde graag bloemen ipv een sluier en zij heeft er voor gezorgd dat ik als een prinses kon stralen.

10101

Super getalenteerde vrouw! Yvon weet waar ze over praat en denkt ook graag mee als je er zelf niet helemaal weet hoe of wat. Ze is rustig gezellig en past zich aan bet gezelschap aan!

10101

Ik was op zoek naar een visagiste die mijn make up wilde verzorgen in de stijl van the great gatsby (jaren 20). Na diverse afwijzingen te hebben gehad, werd ik via via verwezen naar Yvon. Zij durfde het wel aan om mijn haar en make up voor mijn huwelijk te doen. En hoe! Ze heeft mijn haar prachtig opgestoken en mijn make up net even iets meer aangezet als dat je normaal zou doen. Ik voelde me prachtig en zelfverzekerd! Een echte aanrader voor iedereen die net iets anders wil.
Irma

Pink Lemon Cards