Als toekomstig bruidspaar kies je voor jullie speciale dag alleen datgene uit, dat bij jullie past. De perfecte kleding, hip vervoer, een prachtige locatie en een fijne ambtenaar of voorganger. Natuurlijk wil je dan ook een fotograaf die bij je past. Maar dat is nog niet zo gemakkelijk…

Veel fotografen leggen namelijk alleen de basisdingen vast: het ophalen, de auto, het boeket, het ja-woord en de kus. Een eventuele fotoshoot bestaat vaak uit de standaard plaatjes van het bruidje-bij-de-boom en de statieportretten met de familie. Aanwijzingen als ‘kijk elkaar maar verliefd in de ogen’ of ‘doe haar maar een aanzoek’ zijn helemaal verschrikkelijk. Om nog maar te zwijgen van fotografen die de hele dag ‘cheese’ roepen en de aanwezige kinderen niet op de foto zetten ‘omdat ze dan de foto verpesten’.

Jullie willen namelijk méér dan alleen een registratie van wat er gebeurde. Jullie willen niet alleen de basis, jullie willen dat jullie liefde gevangen wordt in de foto’s. Die speciale blik, die klik tussen jullie en de hartstocht moeten van het papier afspatten.
Jullie zijn op zoek naar die ene fotograaf die het verschil maakt tussen foto’s nemen en foto’s maken. Je wilt een echte fotoshoot waar je nog jaren van kunt nagenieten maar waarvan je ook al geniet op de Grote Dag.

Waar je zo’n fotograaf vindt? Je neemt gewoon een fotograaf in de arm, die de Moment Design techniek perfect beheerst. Bij deze techniek pikt de fotograaf de echte emoties op, wat authentieke beelden oplevert. Deze fotograaf weet de bewonderende blik te vangen, de spontane lach en de tranen van geluk. Deze fotograaf geniet zelf ook met volle teugen van jullie dag, zonder op de voorgrond te treden. Deze fotograaf zorgt ervoor dat iedereen goed op de foto staat, zonder flauwe grappen en kunstgrepen. Deze fotograaf ben ik.
Ik combineer documentaire- en journalistieke fotografie met de Moment Design techniek, waardoor je verrassende, prachtige, echte beelden krijgt van jullie dag.

Na afloop ontvang je een professionele fotoserie met onvergetelijke beelden. Ik kan ervoor zorgen dat de foto’s in een album, of op topkwaliteit fotopapier worden afgedrukt. Zo kun je er nog langer van genieten.

Gemaakt om te koesteren en bewaard voor altijd.

Sinds september 2013 ben ik gecertificeerd Moment Design fotograaf en sinds januari 2015 gecertificeerd Moment Design Teacher.

Enjoy your wonderful day…….

1 Ervaringen

9,9101
Pink Lemon Cards