Jullie bruiloft in Italië of Nederland? Yes Events organiseert het voor jullie.
Met oog voor detail en creatieve ideeën zal Yes Events ervoor zorgen dat alles goed is geregeld.

Door de samenwerking met fantastische leveranciers kan Yes Events de dag samenstellen zoals jullie deze voor ogen hebben. Laat de voorkeur voor kleuren en thema’s terugkomen in de styling van jullie bruiloft of ander evenement. De Italiaanse bruiloft in jullie eigen tuin of juist een stoere bruiloft met een industrieel tintje? Een verjaardagsfeest in Ibiza Style? Yes Events helpt jullie graag.
Just Say Yes!

4 Ervaringen

10101

Wat een super-vrouw!!!
Ik zat echt met m’n handen in het haar over de styling van onze locatie maar Jessica draaide daar haar hand niet voor om.
Eenmaal aan t praten waren over wat er allemaal nog meer moest gebeuren (bloemen, taart ed) zei ze dat ze mij daar ook mee kon helpen. Ik vond het jammer dat ik haar niet eerder had gevonden. Dat zou mij zoveel stress hebben gescheeld!
Ze luisterde naar al onze (mijn hahaha) wensen en kwam met super ideeën. Toen ze de dag voor het feest de locatie ging versieren en de decoratie door omstandigheden op locatie niet lukte belde ze op om dit te melden.
Ze kwam gelijk met andere alternatieven. Ik heb haar toen de vrije hand gegeven. Ze heeft de halve avond doorgewerkt om het voor elkaar te krijgen.
De volgende ochtend kwam ik op de locatie voor mijn haar en make-up. Zij was daar ook alweer. Ik wierp een blik in de trouwzaal en was helemáál onder de indruk. Ondanks dat onze originele ideeën niet waargemaakt konden worden had ze het wel voor elkaar gekregen om onze wensen waar te maken. De zaal zag er boven verwachting mooi uit.
Mede dankzij Jessica is mijn trouwdag één van de mooiste dagen van mij leven geworden en heeft zij het tot een mooie herinnering gemaakt!
Ik zou zonder twijfel zo weer voor haar kiezen!!

10101

Jessica is in een woord fantastisch!
Wij hadden best wat obstakels voor de bruiloft en zij heeft ons zo goed geholpen daarbij. Ze dacht goed met ons mee! Een toppertje!

10101

Mede dankzij Yes Events een prachtige dag gehad bij Beachclub Havana. De zaal was zeer sfeervol ingericht en had echt de tropische uitstraling die wij voor ogen hadden! Glenn en Hennelies

10101

Jessica en haar team hebben er een fantastische dag van gemaakt bij Beachclub Brunotti.
De locatie was ontzettend mooi aangekleed en Jessica heeft ervoor gezorgd dat wij ons op onze trouwdag nergens zorgen om hoefden te maken.
Alles verliep heel soepel mede door de planning en afstemming tussen Jessica en de locatie. Enige verbeterpunt is, dat de gemaakte afspraken in het voortraject soms duidelijker gecommuniceerd kunnen worden

Pink Lemon Cards