Bruidstaart of sweet table gezocht?

Gevonden! Ik ben Wilma van Wilma’s Droomtaarten en ben gespecialiseerd in exclusieve, handgemaakte bruidstaarten. Laat mij je meenemen in de zoete wereld van taarten en sweets…

De juiste keuze!

Al sinds 2018 mag ik oogstrelende en overheerlijke taarten en sweet tables maken voor de meest speciale gelegenheid: jullie bruiloft!

Ik begeleid jullie persoonlijk van begin tot eind om een keuze te maken uit de eindeloze mogelijkheden en creëer uiteindelijk een persoonlijke taart of sweet table, helemaal afgestemd op jullie wensen.

persoonlijke begeleiding tot aan de bruiloft

jullie sweet table word door mij opgebouwd en aangekleed

– kleine bakkerij

transparante prijzen en altijd een offerte

Wie ben ik?

Mijn naam is Wilma, 48, getrouwd en moeder van twee kinderen. In 2015 had ik de kans om van mijn hobby mijn beroep te maken en dat doe ik nog altijd met veel liefde en passie. Nog steeds krijg ik van elke bruidstaart of sweet table kriebels van mijn hoofd tot mijn tenen…

Ik zou het een ontzettende eer vinden om ook jullie – en jullie gasten – te verwennen met de ultieme zoete beleving: een heerlijke taart of sweet table.

Proeven?

Dat kan! En zelfs op meerdere manieren:

Een proeverij bij mij aan de keukentafel. Jullie gaan de zes luxe smaken voor de bruidstaart proeven en ondertussen bespreken we alle details en komen we tot het ontwerp dat het beste bij jullie past. Na een paar dagen ontvangen jullie een gedetailleerde offerte.

Langskomen lastig? Dan kom ik gewoon bij jullie!

Een tastingbox: deze is gevuld met alle zes smaken voor de bruidstaart en kan door jullie bij mij worden opgehaald. Deze bied ik aan op enkele vaste dagen in het jaar. Nadat de box door jullie is opgehaald kunnen jullie thuis heerlijk proeven. Keuze gemaakt? Dan bespreken we de rest van de details via de mail of met een gesprek bij mij thuis.

Zie ik jullie binnenkort?

Nog geen ervaringen

Pink Lemon Cards