DE MOOISTE FILM OOIT!

Hi! Mijn naam is Jan-Thijs, maar je mag ook gewoon JT zeggen!

In 2014 filmde ik mijn eerste bruiloft en vanaf dat moment ging het snel! Sindsdien hebben meer dan 100 bruidsparen voor mijn camera gestaan. Iedere bruiloft is weer uniek en dat maakt dit ‘werk’ zo leuk!

Mijn trouwfilms worden gekenmerkt echte romcoms te zijn. Natuurlijk staat de liefde centraal in de film, maar er moet ook af en toe goed gelachen kunnen worden. Daarnaast film ik niet de hele dag jullie blije gezichten, maar film ik ook vooral de mensen en details om jullie heen.

Ik kom graag met jullie in contact om ook jullie perfecte dag vast te leggen!

8 Ervaringen

10101

Wat een geweldige vent. Deze man is heel correct en denkt netjes met je mee. We hebben op de dag zelf bijna niet gemerkt dat hij er was en desondanks heeft hij geen detail gemist. Een geweldig filmpje voor de avond gasten om te bekijken hoe onze dag was verlopen. En naderhand onze film gekregen. Wauw wat gaaf ik raad JT media bij een ieder aan!!!! M.v.g Familie Pots

10101

Supergave trouwfilm, door een geweldige videograaf.
Op de dag zelf was Jan-Thijs prettig aanwezig. Alle bijzondere momenten zijn perfect vastgelegd, zonder nadrukkelijk op de voorgrond aanwezig te zijn.

William en Mirjam

10101

In eerste instantie was een videograaf nieuw en wat onwennig voor ons: een fotograaf én een videograaf? Is dat niet teveel ‘paparazzi’? Toch waren we nieuwsgierig en via via kwamen we in contact met Jan-Thijs en dat bleek op alle fronten een schot in de roos!
Met zijn fijne aanwezigheid, zijn professionaliteit en gezelligheid hebben we mede dankzij hem een fantastische dag gehad. Wat hij op beeld heeft kunnen vastleggen is met geen woorden te beschrijven. En van de ‘paparazzi’ hebben zowel wij als de gasten niks gemerkt.
Duizend maal dank Jan-Thijs!

Liefs, Jeroen & Irene

10101

Top Videograaf!
Wij hebben 1 van de mooiste/belangrijkste dagen van ons leven vast laten leggen door Jan Thijs. Hoe mooi is het, om die dag elke keer weer opnieuw te beleven, door middel van een trouwfilm! Gezellige, vrolijke kerel, die je in het begin gerust stelt en later heb je bijna niet in de gaten dat hij er is, perfect toch?! Daarna de trouwfilm kijken met een brok in je keel, omdat alles zo mooi in beeld word gebracht! Echt een aanrader!

10101

Een geweldige manier om terug te kijken op een mooie dag! De avond gasten vonden allemaal de same day edit erg leuk, zodat zij ook konden meegenieten van wat er overdag allemaal gebeurd was. JT heeft zowel in de korte als de volledige film perfect gevat wat de sfeer van de dag was. Nogmaals ontzettend bedankt, we gaan de film nog vaak terugkijken!

10101

Wij hebben Jan Thijs bij onze bruiloft gehad als videograaf. Wat zijn wij te spreken over de werkzaamheden van deze man! Hij heeft echt oog voor alles en ook voor kleine details wat het filmpje heel persoonlijk maakt! Iedereen had het achteraf over het filmpje (wat hij op de dag zelf nog in elkaar heeft gezet). Wij hadden ervoor gekozen om de avondgasten een filmpje (7 min) te laten zien van de dag, erg leuk! Vooraf is hij bij ons thuis op bezoek geweest om alles te bespreken en evt te overleggen met de fotograaf. Op de dag zelf is hij heel rustig en vrolijk waardoor we soms niet eens doorhadden dat hij er was. Ook de nazorg was top geregeld. Al met al zijn we echt super blij dat Jan Thijs deze speciale dag voor ons mooi in beeld heeft gebracht. Als we het filmpje terug kijken hebben we het gevoel alsof we zo weer terug gaan naar deze mooie dag.

10101

Afgelopen jaar mocht ik samenwerken met Jan-Thijs op een bruiloft.

Gelijk bij de eerste ontmoeting merkte ik dat Jan-Thijs een vriendelijke, gezellige en professionele videograaf is waar je je snel bij op je gemak voelt. Hij is rustig en valt niet op gedurende de dag, maar is altijd op de juiste plekken aanwezig. Hij heeft oog voor detail en weet alle belangrijke momenten en meer op een speciale wijze vast te leggen. Zijn manier van overleggen maakt hem voor mij als fotograaf een prettig persoon om mee samen te werken.

De beelden die hij vastlegt vertellen een compleet verhaal van je dag. Jan-Thijs is echt een aanrader!

10101

Wat zijn we ongelofelijk blij dat Jan Thijs onze trouwfilm heeft gemaakt!

Jan Thijs denkt in alles met je mee, is flexibel en weet precies wat hij doet. Hij stelt je op je gemak en na een paar minuten heb je al niet meer door dat je gefilmd wordt. Met een trailer op dezelfde dag heb je gelijk iets om je omgeving te laten zien.

De film zelf is prachtig gemonteerd, Jan Thijs heeft echt gevoel voor vastleggen van de mooie en bijzondere momenten. We hadden binnen no-time de video thuis in een leuke cadeauverpakking.

Bedankt voor een onvergetelijke herinnering aan onze speciale dag!

Pink Lemon Cards