Weddings Bruidsmode

Bij Weddings vind je de meest uitgebreide collectie trouwjurken. In alle stijlen, materiaalsoorten, modellen, maten en prijsklassen. Van kant tot tule, van kort tot lang, van maat 34 tot maat 60, van satijn tot chiffon, we hebben het allemaal. Voor elke bruid die de allermooiste wil zijn op deze onvergetelijke dag is Weddings the place to be! Maak nu nog online of telefonisch een afspraak. Je kunt je favoriete trouwjurk online op je verlanglijstje zetten en deze passen tijdens je bezoek. We kijken er naar uit je te mogen verwelkomen in onze winkel in Rotterdam!

18 Ervaringen

9,7101

Het leukste van mijn ervaring was dat ik al mijn zussen mocht meenemen en dat kon niet bij een winkel waar ik eerder was geweest. Het betekende veel voor mij dat ze er allemaal bij konden zijn toen ik ja zei tegen mijn droomjurk! Bedankt Mirjam!

9,5101

Ik ben fan! Super fijn geholpen en mijn jurk is echt een totaal andere jurk geworden dan ik in de eerste instantie had gedacht. Dankzij de adviseuses van wie ik de naam niet meer weet, maar die echt goede tips had heb ik mijn jurk toch gevonden!

10101

Fijne winkel met ruime paskamers. Ik dacht eerlijk gezegd dat ik mijn jurk nooit zou vinden na 3 winkels, maar bij Weddings hing hij er toch tussen!

10101

Ik heb mijn droomjurk gevonden.Het beste personeel en service !!!!
Bedankt !

10101
10101

Superfijn en professioneel geholpen. Prachtige privéruimtes om te passen. Grote voorraad dus onwijs veel keuze. Een echt ‘say yes to the dress’moment met bubbels en duidelijke informatievoorziening middels digitaal portal achteraf.

10101
10101

Ik heb hier afgelopen jaar mijn jurk besteld, en ik had wel 100.000 vragen. Al deze vragen zijn beantwoord op een hele nette manier. Ook de service en de klantvriendelijkheid zijn TOP!!
Ik vertel iedereen die wil trouwen om voor de jurk naar weddings te gaan. Nu heb ik 20 feb een eerste pas afspraak en toen ik belde voor de afspraak werd ik wederom keurig te woord gestaan.

9,5101

Ik ben geholpen door adviseuse Mirjam met dezelfde naam! Dat was een match made in heaven zeg maar… Ze begreep precies wat ik zocht en ik stond twee uur laten buiten met mijn jurk, al mijn accessoires. Super leuke tijd gehad!

9,0101

I had a great session in this store and found my dream dress. I had no idea of what I wanted but Judith was a great help finding the perfect dress. Thank you!

10101

Mijn jurk gevonden! Helemaal happy en prima geholpen. Super veel keus:)

10101

Zo fijn geholpen en de adviseuse wist precies wat ik zocht, terwijl ik zelf een hele andere jurk in gedachte had!

10101

Fijne winkel hier word je jurk uitzoeken echt als een ervaring behandeld. Lieve mensen, laten je helemaal vrij in je keuze en denken mee waar je net iets anders wilt.

10101

Super goed vriendelijk personeel

10101

Mooie grote winkel met veel keuze maar wel privacy en intimiteit tijdens het passen. Deskundigen hulp die goed luistert naar wat je wilt en haar eerlijke mening geeft. Heb genoten van mijn magische pasmiddag!

10101
8,0101

Bij weddings een fantastische ervaring met het zoeken , vinden en uiteindelijk meenemen van mijn trouwjurk. 01 07 2017 was onze dag, een magische dag welke mede door Weddings zo fantastisch is geweest!

8,8101

Ik heb 2 weken geleden bij Weddings bruidsmode mijn droomjurk gekocht. De dames waren allemaal even lief en behulpzaam.

Pink Lemon Cards