Regelen en organiseren is mijn passie. Ik heb met het organiseren van bruiloften iets gevonden waar ik mijn ziel helemaal in kan leggen. Ik geloof in de liefde en in de kracht van verbinding. Het is intiem en persoonlijk. Ik wil graag een bijdrage leveren aan het vieren jullie liefde, het leven vieren. Daarom voel ik mij thuis in de trouwbranche. Ik houd ervan om steeds nieuwe mensen te ontmoeten en word ontzettend gelukkig als ik jullie kan helpen en adviseren. Door mijn creativiteit te vermenigvuldigen en samen nieuwe plannen te realiseren wil ik magische momenten en een waardevolle beleving creëren. Hiervoor ga ik altijd op zoek naar persoonlijke lovestories. Genieten met elkaar, daar gaat het om.
Ik geloof in mijn kracht waarmee ik het onmogelijke mogelijk kan maken. Mijn persoonlijke benadering is de stevige basis van mijn bedrijf. Ik beschik over een flinke dosis enthousiasme en liefde. De mensen in mijn omgeving kennen mij als een vrolijke, spontane en positieve vrouw met een lief karakter. Dit wil ik delen door bruiloften te organiseren die een weerspiegeling van het bruidspaar zijn en waar iedereen nog lang over napraat. Bruidsparen én gasten worden geïnspireerd en verrast. Ik luister heel goed naar jullie wensen en kan dit vertalen naar een uniek concept. Daarmee laat ik jullie kleurrijke lovestory tot leven komen. Ik sta voor verbinding, of het nu gaat om het verbinden van twee mensen, het verbinden van mooie samenwerkingen of om het verbinden van de liefde en het leven; ik omarm het met heel mijn hart!

5 Ervaringen

9,0101

Mocht je op zoek zijn naar een zeer enthousiaste weddingplanner met leuke ideeën en een creatieve geest? Dan ben je bij Roos écht aan het juiste adres! Tijdens het eerste kennismakingsgesprek was er al een klik. Ze begreep welke kant wij op wilden en kon dit ook omzetten naar de juiste sfeer in de zaal. De communicatie verliep goed en de ideeën die ze aandroeg pasten goed bij ons plaatje van de perfecte dag! Wij hebben genoten van een prachtig versierde zaal tijdens ons feest. 

9,0101

Rosalie is een topper om mee samen te werken. Ze neemt haar werk serieus en zorgt ervoor dat haar bruidsparen niks ontbreekt.
Mede door haar communicatie met mij en met het bruidspaar hebben wij samen een erg mooie bruiloft mogen neerzetten. Weddingplanner Roos qua planning & organisatie en Madam Deco qua styling & decoratie.

9,1101

Wij zijn heel erg blij de inzet van Rosalie. Wij hebben geen spijt gehad. Rosalie houdt van aanpakken en werkt heel netjes. Ze denkt goed met je mee. En ze is heel flexibel. Wij kunnen zeker iedereen aanraden!! Super professioneel ceremoniemeester.

9,3101
10101

Super weddingplanner, hele goede service en ze denkt heel goed mee

Pink Lemon Cards