Wil jij een bruidstaart laten maken of een sweet table bestellen?
Leuk dat je bij ons terecht bent gekomen.

Bij We Love Cakes is namelijk alles mogelijk. Elke taart is handgemaakt, daardoor kan de taart volledig naar eigen smaak en ideeēn worden samengesteld. Hoe tof is dat!
Wij maken jouw droomtaart waar.

7 Ervaringen

10101

Afgelopen september door deze twee meiden onze bruidstaart en sweet table laten maken en ook de decoratie op de locatie zelf. Communicatie was goed en het allerbelangrijkste de taart en sweet table waren heerlijk. Alleen maar positieve reacties van onze gasten gekregen.

10101

Dit jaar wilde wij een uniek sinterklaaspresentje verzorgen voor onze collega`s in de kinderopvang, na een jaar lang hard werken. Los van het feit dat de chocoladeletters van We Love Cakes erg lekker zijn en goed van kwaliteit, zagen ze er ook nog eens erg feestelijk uit met ons eigen logo op de letter. De meiden hielden goed rekening met onze wensen en waren zeer flexibel in levertijd (de aanvraag is redelijk last minute gedaan). Contact was goed en altijd heel snel en direct.

10101

Vanaf het proefpakketje was al duidelijk dat we met We Love Cakes in zee zouden gaan. Zoveel keus en zoveel heerlijke smaken om onze taart mee samen te stellen! Het uiteindelijke kunstwerk was helemaal geweldig en ze hebben er zelfs een vegan cupcake in dezelfde stijl bij gemaakt voor een onverwachte vegan +1. Heeeeel blij met We Love Cakes!

10101

Als koppel uit het buitenland was het moeilijk om een proeverij in te plannen, maar We love Cakes heeft er alles aan gedaan om alles rond te krijgen. Echt een topteam!
Nathalie en Aurelia begrepen precies wat we wilden. Ze waren meedenkend over alternatieve mogelijkheden op gebied van grootte en smaken

Het is jammer dat we ze niet persoonlijk hebben kunnen ontmoeten om ze te bedanken. De taart was in ieder geval geweldig!

10101

De keuze voor We Love Cakes is de beste keuze geweest. De complimenten die wij hebben gehad over de taart is ongekend. De beste taart die we ooit hebben gehad hebben wij vaak gehoord op onze trouwdag!

Aurelia Spaaij
Wat een lieve en mooie woorden. Dank je wel!
22-09-23
10101

Wij zijn 23 augustus getrouwd en wat hebben we een mooie Taart ontvangen. Vanaf het begin goed te bereiken en goed contact. Uiteindelijk proefpakket gehad met verschillende smaken om te combineren,heerlijk. Na dat we alles hadden doorgegeven heb ik toch nog wat wijzigingen gemaakt in de aantallen en in een laag Taart. Ondanks we alles al vast hadden staan op papier was het geen probleem om dit te wijzigingen, ze dachten zelfs met je mee. Het eindresultaat was uiteindelijk ook helemaal zoals besproken. Ze zijn dan niet de goedkoopste, maar de smaak en uiterlijk was geweldig. Top gedaan meiden!

Aurelia Spaaij
Dank je wel Stefan en Joline voor de mooie woorden. We vinden het leuk om altijd met jullie mee te denken. Fijn dat het zo gesmaakt heeft.
22-09-23
10101

Een waanzinnige bruidstaart hebben de meiden van We love cakes voor ons gemaakt.
Helemaal naar onze stijl en precies zoals besproken.
De communicatie richting de bruiloft was perfect, het samenstellen van de taart middels een videogesprek (coronotijd) verliep erg prettig en de kwaliteit was hoogstaand.
We kregen een proefpakket thuis gestuurd om zo zelf de juiste samenstelling van de taart te kunnen maken.
Naast een bruidstaart hebben zij ook nog een heerlijke sweettable geregeld met verschillende kleine lekkernijen (donuts, cakepops, cupcakes, etc.)

Aurelia Spaaij
Lieve Kevin en Kirsten, dank voor jullie prachtige woorden. We vonden het geweldig om voor jullie de taart en de sweet table te mogen verzorgen. Wij wensen jullie een prachtige toekomst samen met veel geluk! Liefs Nathalie en Aurelia
22-09-23
Pink Lemon Cards