We Arrange heeft in de afgelopen jaren meer dan 300 bruiloftsfeesten verzorgd en daarmee heel veel ervaring opgedaan om ook jullie bruiloftsfeest perfect te laten verlopen. Natuurlijk bespreken we vooraf graag alle mogelijkheden. Dat kan via e-mail en telefoon, maar indien jullie dit prettig vinden kan dit ook bij jullie thuis of op de feestlocatie. Uiteraard kan alles ook vooraf worden afgestemd met jullie ceremoniemeester indien van toepassing.

We bieden stijlvolle Drive-in Shows voorzien van professioneel geluid en licht en natuurlijk een zeer ervaren Allround Bruiloft DJ.

We Arrange zorgt voor een onvergetelijk feest waarover jullie en jullie gasten nog lang zullen napraten en het de avond wordt waarvan jullie hebben gedroomd.

Wij werken met zeer ervaren Allround DJ’s die precies weten wat er allemaal komt kijken bij een bruiloftsfeest!

Hieronder alvast een paar nuttige tips waarmee we jullie kunnen helpen bij de voorbereidingen!

Omdat We Arrange heel veel ervaring heeft met bruiloftsfeesten weten we dat er vooraf een aantal zaken sowieso moeten worden afgestemd:

Muziek:
– Openingsnummer
– Afsluitingsnummer

– Welke muziek willen jullie graag horen (en welke wellicht liever niet)

We Arrange kan voor een scherp tarief ook een openingsmix voor jullie maken. Eén van onze DJ’s produceert dan voorafgaand aan jullie feest een speciale mix van nummers die jullie graag als opening willen horen.

1 Ervaringen

9,8101
Pink Lemon Cards