Over blooming:
We are blooming verstaat de kunst van de romantiek en maakt je het hof. Als jullie officieel ‘ja’ tegen elkaar gaan zeggen willen jullie dat natuurlijk op een manier doen die bij jullie past. In een unieke sfeer, samen met familie en vrienden. Zowel in het hotel, het landgoed als op het strand kan er getrouwd worden.

Onze locaties:
De mogelijkheden zijn eindeloos. Elkaar het ja-woord geven op het strand met je blote voeten in het zand, in de moestuin van het landgoed of op de ligweide bij het hotel? blooming werkt graag mee aan je huwelijk, je droomfeest. Iedere locatie geeft een eigen unieke beleving, maar een combinatie van de drie locaties is natuurlijk ook mogelijk. Een bruiloft is maatwerk en wij bespreken graag jullie wensen om mee te werken aan de creatie van jullie droomfeest.

blooming regelt, blooming verrast. Jullie hoeven alleen nog maar ‘ja’ te zeggen.

blooming hotel
Duinweg 5
1861 GL Bergen (nh)

blooming Hotel beschikt over twee zalen die uitermate geschikt zijn voor jullie droomavond. Van spetterend dansfeest tot een romantisch gala. De Danser en de Muze beschikken over genoeg ruimte voor een DJ, een band en een ruime dansvloer. Hoe ziet jullie droomfeest er uit?

Ook voor een hotelovernachting kan je meer dan uitstekend bij blooming Hotel terecht. Beleef een hotelovernachting om niet te vergeten. Ontwaken tussen het groen en de zingende vogels is een blooming start van de dag.

blooming landgoed Het Hof
Eeuwigelaan 1
1861 CL Bergen (nh)

De magie van het huwelijk wordt versterkt door de romantische sfeer in- en om Het Hof. Het idyllische landgoed met een eigen biologische moestuin is de ultieme locatie om het huwelijk te vieren en het glas te heffen tijdens je ‘perfect day’! Laat je verleiden door de historische sfeer van het gebouw en de rust van de omgeving. Het Hof is de perfecte plek om zowel buiten als binnen te dineren. Formeel of informeel, Het Hof past zich aan op jouw wensen.

blooming beach
Opgang bij Parkweg 37
1865 AG Bergen aan Zee

blooming beach geeft je de mogelijkheid om het strandfeest geheel naar eigen smaak in te richten. Hou je het intiem? Of gaan de voetjes van de vloer? blooming beach heeft zowel binnen als buiten genoeg ruimte voor een zinderend feest. Culinair genieten in een ongedwongen sfeer met beachy borrels en bites. Bij blooming beach zien oesters het daglicht en ploppen de kurken. Bij het huwelijksdiner geniet je er van zilte en smaakvolle gerechten. blooming beach heeft zijn eigen keuken waar onze chef graag samen met jou een heerlijk menu samenstelt. Net zoals bij blooming Hotel en Het Hof komen de ingrediënten van onze eigen Hoftuin, biologisch, duurzaam en heerlijk.

1 Ervaringen

9,7101
Pink Lemon Cards