Verras je geliefde met een originele trouwbelofte, recht uit je hart en maak de trouwceremonie het allermooiste moment van jullie dag!

Hoe? Door elkaar te vertellen wáárom jullie van elkaar houden. Met alle familie en vrienden erbij. Voor eens en voor altijd. Het is het mooiste cadeau wat jullie elkaar kunnen geven is een trouwbelofte die recht uit je hart komt. ​

Breng dit gevoel maar eens onder woorden. Dat is moeilijk! Je wilt geen langdradig verhaal maar ook geen standaard zinnetjes. En dat met iedereen die naar je kijkt. ​

Ik help jullie om hier het intiemste (en misschien wel emotioneelste) moment van jullie dag van te maken. Een trouwbelofte in eigen woorden. Die een laagje dieper gaat. Waarin je onder woorden gaat brengen wat de kern van jouw gevoel van liefde voor de ander is. Je kent het gevoel maar al te goed, want dat voel je als je samen bent. Jullie zijn soulmates. Dat voel je in al je vezels. Maar hoe je dat nou toch onder woorden brengt? Precies, dáár help ik jullie bij. Een trouwbelofte op soulniveau.

Eerlijk, puur en liefdevol.

Zenuwachtig ga je sowieso zijn. Dat hoort erbij. Maar hoe mooi is het dat je zelfs mét zenuwen vol zelfvertrouwen durft te zeggen wat je wilt zeggen?

Mag ik jullie helpen om dit moment magisch mooi te maken?

Sprankelende groetjes,

Katja

​Foto’s:
Manon Galema
Sam Derksen Photography
Love Rules Fotografie
Frank Nagtzaam Wedding Photography
Kim Vos Fotografie

9 Ervaringen

10101

When we decided to read our vows during the ceremony, I was a bit nervous as I was not sure whether I would be able to capture all my love for my beloved future husband. Via our wedding official I got introduced to Katja which I am truly greatful for. Katja is a very friendly, thoughtful lady and she made the whole process very relaxed and enjoyable. I am truly amazed with the outcome. It made me so happy to see my husband’s emotions while I was reading my vows. Truly unforgettable moment! Thank you so much!

Katja Both
Wow Deniz, thank you so much for your kind words! Your vows were amazing and I am so happy that you let me travel with you on this part of your wedding journey. I wish you all the love of the world and lots of luck together!
08-10-20
10101

Pure paniek in de ogen van mijn aanstaande toen ik zei dat het me heel erg leuk leek om zelf onze eigen geloften te schrijven en daarmee onze ceremonie echt onze unieke ceremonie te maken. “Ik wil dat echt wel graag voor je doen, maar ik vind een sinterklaas gedicht schrijven al lastig”. En hoe enthousiast ik zelf ook was over het idee bleef bij mij ook de vraag steeds opkomen: maar wat wil ik dan echt graag zeggen? Gelukkig via een berichtje op facebook bij Katja terecht gekomen en zoals mijn man (zo leuk omdat nu te mogen zeggen) de dag na onze bruiloft zei: we zijn je heel erg dankbaar voor je hulp. De huiswerk vragen waren niet makkelijk en we moesten er echt allebei apart even goed voor zitten, maar ze werken fantastisch. Langzaam borrelen allerlei mooie momenten en herinneringen weer op en kom je steeds beter bij je gevoel. Het gesprek/de wandeling met Katja was prettig, zonder dat je het zelf echt door hebt stelt ze op een fijne manier de juiste vragen die leiden tot antwoorden waar je bij het nalezen soms zelfs verrast over bent. Dat je zulke mooie dingen over elkaar kan zeggen. Vervolgens met je antwoorden op de vragen, het uitgewerkte verslag van de wandeling en schrijftips van Katja aan de slag. Als je vast loopt helpt Katja je, maar ze laat je wel echt zelf schrijven waardoor het je eigen geloften blijven. Twee dagen voor onze bruiloft voor Katja nog een keer geoefend dmv videobellen, de puntjes op de i gezet. Dan het echte moment, tijdens de ceremonie met lichte zenuwen en vlinders van het goede gevoel luisteren naar de ander en zelf zeggen tegen diegene wat je echt graag wilt zeggen. Om een dag later door je oma gebeld te worden, of je je geloften wel gaat bewaren in een kluis en ze er af en toe uithaalt om aan elkaar voor te lezen omdat ze zo mooi waren en zijn. Dankjewel Katja!

Katja Both
Wat een lieve woorden Lisa en Sebas. Dank jullie wel! Het was zo leuk en mooi om jullie te helpen want jullie zijn een geweldig stel!
29-06-20
9,5101

Ik kan Katja echt aan iedereen aanraden. Zij kan echt toveren met woorden! Samen met haar (ik ben trouwambtenaar en weddingplanner) help ik bruidsparen aan een onvergetelijke ceremonie. Katja heeft een sprankelende persoonlijkheid, is ontzettend lief en weet precies de juiste vragen te stellen zodat jouw geloften echt bijzonder worden. En het mooiste is nog dat de gelofte altijd wordt gevormd door jouw eigen woorden. Je denkt dat je het niet zelf kunt, maar met Katja haar hulp kan jij zelf fantastische geloften schrijven en uitspreken! Bel haar eens! Ik beloof je dat je er echt geen spijt van gaat krijgen!!

Katja Both
Wat lief Nadine! Dank je wel!
25-06-20
10101

Op de dag waarop we eigenlijk zouden trouwen werden wij aangenaam verrast met een voordeurceremonie. De informele sfeer was erg prettig en Katja heeft dit intieme moment compleet gemaakt. Met wat leuke vragen over elkaar zijn wij nog dichter tot elkaar gekomen en kijken wij enorm uit naar de echte dag.

Katja Both
Dank je wel lieve Mandy voor je lieve woorden!
23-06-20
10101

Wat een super leuk en origineel concept! Persoonlijke geloftes worden zo onderschat en ik vind het top hoe Katja hier op in haakt met haar fijne werkwijze. Ik hoop dat je nog veel bruidsparen kan inspireren!

Katja Both
Dank je wel Kirsten voor het compliment! Lief!
06-01-20
10101

Katja is heerlijk enthousiast en sprankelend. Met haar ga je echt dieper bij jezelf kijken hoe je bepaalde gevoelens naar je geliefde kunt verwoorden en dan komen daar soms onverwachte maar vooral prachtige woorden naar boven.
Waarom ik van je hou is echt een toevoeging op je trouwdag zeker als je zelf je gelofte wilt schrijven en uitspreken naar elkaar.

Katja Both
Ahh Wendy dank je wel voor jouw mooie lieve woorden!
06-01-20
10101

Wat zijn wij blij dat wij met Katja mogen werken! Ze begeleidt ons goed. Houdt goed contact en helpt ons echt. We schrijven zelf onze gelofte, zodat het ook echt onze woorden zijn. Maar Katja helpt en steunt ons daar waar nodig. Beetje schaven en schuiven met zinnen, zodat onze eigen woorden nog beter tot hun recht komen. Kortom, wij zijn erg blij met “Waarom ik van je hou” en ik zou elk bruidspaar dan ook aanraden: spreek je geloftes uit naar elkaar. En schakel de hulp in van “waarom ik van je hou”. Katja is een topper!

Katja Both
Dank je wel lieve Denise. Het is een cadeautje om jullie te mogen helpen!
06-01-20
10101

Als Weddingplanner kom ik vaak stellen tegen die het enorm moeilijk vinden om de juiste woorden te vinden voor de geloften. Soms hielp ik ze hier bij, maar ook ik ben daar niet zo goed in. Toen kwam ik Katja tegen. Samen met Katja weet ik zeker dat het geloften met een wauw effect worden. 1 op 1 of samen gaat Katja met jullie aan de slag, op een hele fijne, ontspannen manier. Ik raad Katja aan iedereen aan voor de perfecte trouwgeloften!

Katja Both
Wat lief Mariska! Dank je wel voor jouw mooie woorden over mij :-)
06-01-20
10101

Wat een heerlijk open vrouw. Ongewild laat je “het achterste van je tong zien” en weet Katja je hele levensverhaal. En wat zo leuk hiiervan is …. ze weet je verhaal zo mooi te gebruiken om jou je eigen verhaal te laten maken voor je geliefde.. Een .geweldige liefdevolle aan- en invulling van je trouwbelofte aan degene waar je het meest van houdt en dit mogen delen met familie en vrienden op de mooiste dag van je leven. Dank Katja voor dit mooie initiatief.
Met Dubbel Geluk(kige) groetjes
Anita

Katja Both
Lieve Anita, Wow dank je wel voor je mooie woorden! Zo lief!
02-01-20
Pink Lemon Cards