Verras je geliefde met een originele trouwbelofte, recht uit je hart en maak de trouwceremonie het allermooiste moment van jullie dag!

Hoe? Door elkaar te vertellen wáárom jullie van elkaar houden. Met alle familie en vrienden erbij. Voor eens en voor altijd. Het is het mooiste cadeau wat jullie elkaar kunnen geven is een trouwbelofte die recht uit je hart komt. ​

Breng dit gevoel maar eens onder woorden. Dat is moeilijk! Je wilt geen langdradig verhaal maar ook geen standaard zinnetjes. En dat met iedereen die naar je kijkt. ​

Ik help jullie om hier het intiemste (en misschien wel emotioneelste) moment van jullie dag van te maken. Een trouwbelofte in eigen woorden. Die een laagje dieper gaat. Waarin je onder woorden gaat brengen wat de kern van jouw gevoel van liefde voor de ander is. Je kent het gevoel maar al te goed, want dat voel je als je samen bent. Jullie zijn soulmates. Dat voel je in al je vezels. Maar hoe je dat nou toch onder woorden brengt? Precies, dáár help ik jullie bij. Een trouwbelofte op soulniveau.

Eerlijk, puur en liefdevol.

Zenuwachtig ga je sowieso zijn. Dat hoort erbij. Maar hoe mooi is het dat je zelfs mét zenuwen vol zelfvertrouwen durft te zeggen wat je wilt zeggen?

Mag ik jullie helpen om dit moment magisch mooi te maken?

Sprankelende groetjes,

Katja

5 Ervaringen

10101

Wat een super leuk en origineel concept! Persoonlijke geloftes worden zo onderschat en ik vind het top hoe Katja hier op in haakt met haar fijne werkwijze. Ik hoop dat je nog veel bruidsparen kan inspireren!

Katja Both
Dank je wel Kirsten voor het compliment! Lief!
06-01-20
10101

Katja is heerlijk enthousiast en sprankelend. Met haar ga je echt dieper bij jezelf kijken hoe je bepaalde gevoelens naar je geliefde kunt verwoorden en dan komen daar soms onverwachte maar vooral prachtige woorden naar boven.
Waarom ik van je hou is echt een toevoeging op je trouwdag zeker als je zelf je gelofte wilt schrijven en uitspreken naar elkaar.

Katja Both
Ahh Wendy dank je wel voor jouw mooie lieve woorden!
06-01-20
10101

Wat zijn wij blij dat wij met Katja mogen werken! Ze begeleidt ons goed. Houdt goed contact en helpt ons echt. We schrijven zelf onze gelofte, zodat het ook echt onze woorden zijn. Maar Katja helpt en steunt ons daar waar nodig. Beetje schaven en schuiven met zinnen, zodat onze eigen woorden nog beter tot hun recht komen. Kortom, wij zijn erg blij met “Waarom ik van je hou” en ik zou elk bruidspaar dan ook aanraden: spreek je geloftes uit naar elkaar. En schakel de hulp in van “waarom ik van je hou”. Katja is een topper!

Katja Both
Dank je wel lieve Denise. Het is een cadeautje om jullie te mogen helpen!
06-01-20
10101

Als Weddingplanner kom ik vaak stellen tegen die het enorm moeilijk vinden om de juiste woorden te vinden voor de geloften. Soms hielp ik ze hier bij, maar ook ik ben daar niet zo goed in. Toen kwam ik Katja tegen. Samen met Katja weet ik zeker dat het geloften met een wauw effect worden. 1 op 1 of samen gaat Katja met jullie aan de slag, op een hele fijne, ontspannen manier. Ik raad Katja aan iedereen aan voor de perfecte trouwgeloften!

Katja Both
Wat lief Mariska! Dank je wel voor jouw mooie woorden over mij :-)
06-01-20
10101

Wat een heerlijk open vrouw. Ongewild laat je “het achterste van je tong zien” en weet Katja je hele levensverhaal. En wat zo leuk hiiervan is …. ze weet je verhaal zo mooi te gebruiken om jou je eigen verhaal te laten maken voor je geliefde.. Een .geweldige liefdevolle aan- en invulling van je trouwbelofte aan degene waar je het meest van houdt en dit mogen delen met familie en vrienden op de mooiste dag van je leven. Dank Katja voor dit mooie initiatief.
Met Dubbel Geluk(kige) groetjes
Anita

Katja Both
Lieve Anita, Wow dank je wel voor je mooie woorden! Zo lief!
02-01-20
Pink Lemon Cards