Jullie bruiloft samengevat in een trouwclip. Perfect om met vrienden en familie jullie dag te herleven. Een super gave aanvulling op de trouwfoto’s van jullie trouwdag. Nieuwsgierig hoe een trouwclip eruit komt te zien? Laat jullie lekker inspireren door bruidsparen die jullie zijn voorgegaan.

De meest emotionele en leukste momenten vastgelegd op video. Met een trouwclip kun je de mooiste dag van je leven steeds weer opnieuw beleven!

Op de dag zelf ben ik op de achtergrond te vinden op de belangrijkste momenten van jullie dag. Vanaf het moment dat mijn dag bij jullie begint, staat mijn camera stand-by, zodat ik geen tof moment mis.

Liever een langere registratie erbij om bijvoorbeeld de ceremonie of speeches ook terug te kunnen zien? Dat is ook mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden

32 Ervaringen

10101

Wat is Carola een fijn persoon om bij je te hebben op je mooiste dag. Oog voor detail, goede tips en positief onzichtbaar op de dag zelf. Bij de film zagen wij dingen die wij op de dag zelf niet hebben gezien. Je herbeleeft de dag weer helemaal opnieuw. Wij zijn zo blij met onze film dat wij Carola echt iedereen aanraden. Echt een aanvulling op je bruiloft!

10101

Wij zijn zo ontzettend blij met de trouwfilm die Carola heeft geschoten. Bewegende beelden zeggen zo veel meer dan foto’s en Carola maakt dit meer dan waar!
Carola is een hele fijne, meedenkende vrouw die echt oog voor detail heeft.
Zelfs het ontvangen/uitpakken van de trouwvideo is een feestje op zich. Super bedankt Carola!

10101

Wat een warm contact hebben wij met jou gehad zowel voor, tijdens, na de video! Je vraagt naar onze behoeften, houdt rekening met alle specifieke wensen! Je bent op de achtergrond aanwezig en hebt daardoor ons op zijn best kunnen vastleggen. Je houdt je aan de gemaakte afspraken en ook bij aflevering van het filmpje heb je er wederom een feestje van gemaakt! Een waardevoller cadeau kan je iemand niet geven!

10101

Carola is een echte vakvrouw. Fijn in communicatie en zeer fijn in omgang. Twijfel niet en boek deze topper snel voor prachtige spontane foto’s en een mooie film om je mooiste dag terug te kijken.

10101

Wauw… We hebben even getwijfeld over een film van de bruiloft. Maar wat fantastisch mooi! Heeeeeel erg bedankt! We zijn er ontzettend blij mee!! Ook het hele pakket is echt super mooi.

10101

Gewoonweg Top! Carola (van Vos Belevingen) nam de tijd om te bespreken wat wij graag zouden willen met de bruiloft en vulde dit aan met haar eigen inzichten. Op de dag zelf was ze onopvallend aanwezig of juist duidelijk sturend wanneer dat nodig was. Behalve de foto’s van Vos Belevingen, hebben wij even getwijfeld over een film, maar daar hebben we absoluut geen spijt van gehad. De geweldige foto’s en film hebben we uiteindelijk in een super leuke cadeau verpakking gekregen. Super tevreden over de voorbereiding, de dag zelf en het eindresultaat!

10101

-We zijn vandaag 1 jaar getrouwd.-

Dankjewel lieve Carola! En zelfs een kaartje mogen ontvangen van jou vandaag! jullie hebben de dag niet alleen onvergetelijk gemaakt ook erna blijf je zo betrokken! Topper! ????

10101

Het was heel fijn met jullie en het filmpje was super! (same day edit).

10101

Wauw… We hebben even getwijfeld over een film van de bruiloft. Maar wat fantastisch mooi. Heeeel erg bedankt. We zijn er super blij mee!

10101

Wat is de video mooi geworden! Super leuk ingepakt ook, met popcorn haha, heel leuk gedaan! Bedankt!!

10101

Bedankt Carola! We hebben de film al meerdere keren terug gekeken en zullen dat vandaag ook zeker nog een keer doen! Bedankt????

10101

Wauw wauw wauw! We zijn zo blij en dankbaar. Echt in 1 woord GEWELDIG Carola! Je kunt ons niet blijer maken. Echt super goed werk. Een echte vakvrouw.

10101

Super mooi gedaan ! Wat ben jij een leuk mens ! jij was super je bent een leuke meid in de omgang en zoals je nu wel weet helemaal mijn ding lekker normaal.

10101

Hoi Carola,

Wat hebben wij enorm genoten van onze bruidsvideo’s die je voor ons hebt samengesteld.

De wijze van verzending met popcorn en een mooi houten kistje was super. Wat een aandacht voor detail, en inderdaad ‘beleving’ 🙂

In één woord: GEWELDIG.

Wat een schitterende herinnering aan onze mooie dag.

Heel hartelijk bedankt voor al je monteer en edit-werk, echt schitterend geworden.

En de bonusvideo was ook erg leuk. Dankjewel.

Kortom, super!!

Hartelijke groeten, en alvast fijne feestdagen!

Ronald & Betania.

10101

Vos belevingen zijn toppers! Luisteren goed naar de wensen, komen zelf met leuke ideeën. Resultaat is top!! Voornamelijk contact met Carola gehad. Zij is professioneel, perfectionistisch en ook nog eens een lieverd! Wij kijken de foto’s met veel plezier terug!!

Carola Vos
Thnx! Elke keer op het strand moet ik weer denken aan jullie (A)
16-12-19
10101

Carola is een hele leuke spontane meid die ons precies heeft vast gelegd hoe wij zijn. Exact de goede momenten heeft uitgekozen voor onze bruidsclip en ik kijk nog zeer regelmatig terug naar het onwijs leuke filmpje wat ze ervan heeft gemaakt. Ze hield goed rekening met mijn wens om hier en daar wat zwart wit beelden toe te voegen en legde precies vast wat wij wilde. Wij raden Carola bij iedereen aan!!

Carola Vos
Dank je! Jullie dag was zo heerlijk relaxed!
16-12-19
10101

Carola is een supertoffe madam!! Ze gaat lekker mee in jullie wensen en weet jullie op je gemak te stellen. Ze staat ook open voor gekke ideetjes en is erg flexibel ivm aanpassingen over locatie ed. Kortom een aanwinst voor jullie dag!!

Carola Vos
:D Ik heb genoten van jullie. Vooral jullie zo eigen thema. En hoe gaaf was de fotoshoot! Zomaar meegevraagd worden naar een landhuis van een passerende meneer omdat het buiten hard regende :)
16-12-19
10101

Wij hebben Carola op een trouwbeurs voor het eerst ontmoet en hadden direct een goede klik met haar. We twijfelden eerst om een videograaf te nemen, maar met ons filmthema konden we daar natuurlijk eigenlijk niet om heen. En wat zijn we blij dat we het gedaan hebben en daarbij voor Carola hebben gekozen! In de voorbereidingen liep alles gesmeerd en ook tijdens de dag was het ontzettend leuk om Carola er bij te hebben. Tot aan de verzending van de film toe, alles is tot in de puntjes geregeld. Ze is lief, leuk, maar ook heel professioneel. Carola heeft zich dankzij ons thema helemaal kunnen uitleven en wat zijn we blij dat ze dat gedaan heeft. Het eindresultaat is echt fantastisch. We hebben dankzij de beelden onze dag helemaal opnieuw kunnen beleven. Dank je wel voor alles!

Carola Vos
Ah! super om te lezen. Dank je wel. Ik heb erg genoten van jullie en jullie dag.
16-12-19
10101

Carola, wat een topper. Wat een onwijs fijne toevoeging aan zo’n belangrijke dag. Ongemerkt aanwezig en zo dichtbij.. alles top geregeld. Prachtige foto’s & een fantastische videoclip.

Wij zijn Vos Belevingen ontzettend dankbaar voor de mooie herinneringen. Wij zullen Vos Belevingen te allen tijde aanraden.

Carola Vos
Hoe mooi dat wij jullie dag zowel als clip en foto mochten vastleggen. Bedankt voor het vertrouwen!
16-12-19
10101

Carola, heeft onze dag perfect vastgelegd! Ze is aanwezig maar toch heb je het niet door waardoor je hele leuke spontane beelden hebt.

Door haar beleven we de dag steeds opnieuw omdat de beelden boekdelen spreken! Voor andere gelegenheden waar wij een videograaf wil zouden willen gebruiken zou ik haar zo opbellen.

Ze heeft oog voor detail en is super in de omgang wij voelde ons echt op ons gemak bij haar!

Carola Vos
Bedankt! We hebben na onze kennismaking meer dan een jaar moeten wachten, maar dat was het wachten zeker waard :) Heerlijke dag!
16-12-19
10101

Vrij kortdag besloten we om naast een fotograaf ook een videograaf voor onze bruiloft te willen.
Na wat zoeken op internet kwamen we Carola tegen.
We mailden haar en maakten een bel afspraak, toen was alles snel geregeld.
Carola werkt zeer professioneel en levert werk van zeer hoge kwaliteit.
Wij zijn dan ook heel blij met de video van onze bruiloft en bedanken Carola nogmaals voor haar bijdrage aan de mooiste dag van ons leven.

Benjamin & Faiza

Carola Vos
Bedankt voor jullie lieve woorden.
16-12-19
10101

super leuke spontane lieve meid !
heel de dag was je vrijwel onzichtbaar en toch heb je alles zo van dichtbij mooi vast gelegd!

vanaf t eerste gesprek tot het ontvangen van ons filmpje keurig netjes verzorgd!
goede apparatuur en altijd netjes en correct.
Ze heeft zelfs voor ons buiten de prijs nog extra materiaal verwerkt super lief!

dank je wel lieve Carola voor onze mooie film ! en bedankt dat je er bij was

groetjes

Roberto en Marcella

Carola Vos
Bedankt voor jullie mooie woorden en mooie dag!
16-12-19
10101

Wat was het een feest om de beelden terug te zien. Van sommige beelden wisten we niet eens dat ze gemaakt waren. Carola dacht ook mee en aan het welzijn van iedereen. Het was een hele warme dag, dus de groepsfoto werd ad-hoc verplaatst naar een ander moment en een andere plek zodat niet iedereen in de volle zon stond te bakken voor de groepsfoto. Wanneer we nog een keertje een fotograaf of videograaf nodig hebben, dan zullen we Carola zeker opbellen

Carola Vos
Oeh! wat was het warm inderdaad! Maar jullie straalden het hardste! Bedankt voor jullie mooie review
16-12-19
10101

Ha Carola, wij zitten nog helemaal na te genieten van een heerlijke avond. En tjee zeg, wat een beleving: alsof het weer die dag is! Hartelijk dank! Eeuwig dankbaar! Groetjes Carlo en Evelien

Carola Vos
Zo mooi te lezen! Dank je wel :)
16-12-19
10101

Dag Carola! We hebben de video bekeken en we vinden het resultaat echt top! Bedankt voor de goeie service!

Carola Vos
Dank je! Ik vond het echt tof dat ik voor jullie naar Belgie mocht komen :)
16-12-19
10101

Super mooi geworden! En een feestje om uit te pakken! Muziekje helemaal Leuk eronder!

Carola Vos
Super fijn te lezen! Dank je!
16-12-19
10101

Wauw! Super leuk pakket ontvangen. En natuurlijk konden wij het niet laten om alles meteen te bekijken.
Wij zijn er ontzettend blij mee. Echt wat een mooi resultaat is het geworden, chapeau! Bizar ook van aantal beelden heb ik niet eens gemerkt dat ze zo dichtbij stonden.

Carola Vos
Leuk te lezen! Wij hebben zo onze trucjes ; Maar ben blij dat jullie ons niet gezien hebben :D
16-12-19
10101

Carola is onopvallend aanwezig men maakt de mooiste beelden. Zeer goede ervaring hebben wij met Vos belevingen. Ze heeft echt oog voor detail en weet feilloos de juiste momenten te fotograferen.

Carola Vos
Bedankt voor jullie vertrouwen en lieve woorden!
16-12-19
10101

Tijdens het kennismakingsgesprek was gezellig en het voelde gelijk goed en vertrouwd! Nadat we ja tegen Vos belevingen hadden gezegd, heb ik nog wijzigingen door gegeven over onze trouwdag per mail wat heel duidelijk bevestigd werd.
Op de dag heb ik ze bijna niet gezien, maar alle mooie momenten zijn wel vast gelegd! Heel erg tevreden en blij met eind resultaat!

Carola Vos
Jullie hadden een schitterende band! En die brassband maakte het echt compleet! Ik heb ervan genoten. Bedankt voor het vertrouwen!
16-12-19
10101

Op de trouwbeurs in Spijkenisse hebben wij Carola ontmoet..het voelde direct vertrouwd en daarom een afspraak thuis gemaakt. Carola denkt super goed met je mee en wij hebben daarom nog steeds een prachtige video van onze dag! Mooie herinneringen met dank aan Carola voor altijd vastgelegd.

Carola Vos
Bedankt voor je lieve woorden!
16-12-19
10101

Vos belevingen hebben we geboekt voor zowel de fotografie als de videografie! Op de dag zelf zie je ze bijna niet en ze zijn enorm kundig. Tijdens de fotoshoot hebben wij zo enorm gelachen met z’n allen! Vos belevingen is echt een aanrader en een toevoeging voor jullie dag!

Carola Vos
Jullie dag was zo tof! Bedankt voor je lieve woorden.
16-12-19
10101

Vos belevingen hebben we geboekt voor zowel de fotografie als de videografie! Op de dag zelf zie je ze bijna niet en ze zijn enorm kundig. Tijdens de fotoshoot hebben wij zo enorm gelachen met z’n allen! Vos belevingen is echt een aanrader en een toevoeging voor jullie dag!

Pink Lemon Cards