???????????????????????????? ???????????????? ???????? ????????????????????
???????? ???????????????????????????? ???????????? ???????????? ???????? ???????????????????? !

Maak deze dag extra speciaal met prachtige bruidsmake-up. 's Morgens nog even ontspannen door je te laten opmaken naar je eigen wens. Voel je op je mooist!

Ik maak ruim van te voren een afspraak om proefmake-up aan te brengen. Ik luister naar je wensen, houd rekening met de kleding en kleuren en geef advies. Ik neem alle tijd voor jou.
Zodat de make-up zorgt dat je straalt en helemaal bij je past op je mooiste dag.

In de ochtend van de bruiloft zal het aanbrengen van de make-up een moment van relaxen zijn!

Ook voor je bruidsgasten is visagie mogelijk!

31 Ervaringen

10101

Ik had op 14 oktober 2023 mijn bruiloft, en Maud verzorgde de make-up voor mijn moeder, mijn beste vriendin, en mijzelf. Alle drie waren we erg relaxed dankzij haar handelingen, en het zag er ontzettend mooi uit! Ze heeft er bij mij voor gezorgd dat ik nog steeds op mijzelf leek, ook al draag ik normaal weinig tot geen make-up. Ik zou haar aan iedereen aanraden!

10101

Top vrouw met veel geduld!

8,0101
10101

Maud heeft mijn make-up verzorgd op mijn trouwdag. En wat was ik hier blij mee! Heel natuurlijke look, ze voelt goed aan wat bij je past. Heeft ook oor voor persoonlijke wensen en denkt mee. Heel professioneel, neemt de tijd en zorgt voor rust.
Ik zou Maud bij iedereen aanraden!

10101

Maud heeft op 26-8-2023 mijn make-up voor ons huwelijk verzorgd. Ik was een beetje zenuwachtig van te voren omdat ik bij iemand anders een teleurstellende ervaring heb gehad. Na een kennismaking met proef make-up was ik helemaal gerust gesteld!! Maud is een echte topper, luistert naar je wensen en geeft je eerlijk en oprecht advies en laat je zien wat ze bedoelt en wat de verschillen zijn. Daarnaast heeft ze een soort natuurlijke rust over zich heen wat mij op de grote, spannende, dag mij super op mijn gemak stelde.
Ik zou Maud dan ook echt bij iedereen willen aanraden, ik heb me prachtig en zelfverzekerd gevoeld en de make up is tot einde feest echt super blijven zitten! Mijn getuige en moeder heeft Maud ook opgemaakt voor onze dag, zij vonden het ook een fantastische ervaring. We zagen er alle drie uit om door een (trouw)ringetje te halen!

10101

Ze maakt je prachtig! Je staat gewoon te schitteren op je eigen bruiloft! Topper is het!

10101

Maud neemt alle tijd voor je, ze stelt je op je gemak, werkt zeer professioneel en geeft heel goed advies. Ik ben heel blij dat Maud mijn make up heeft verzorgd, waardoor ik op mijn trouwdag een feestelijke maar toch ook een natuurlijke uitstraling had.

10101

Maud neemt alle tijd voor je, ze stelt je op je gemak, werkt zeer professioneel en geeft heel goed advies. Ik ben heel blij dat Maud mijn make up heeft verzorgd, waardoor ik op mijn trouwdag een feestelijke maar toch ook een natuurlijke uitstraling had.

10101

Yes! The best!

10101
10101
10101

Een super vakkundige topper, ook als je niet als een bruidje opgemaakt wilt worden!

Maud Douven
Lief van jou Shirley. Dankjewel!!
02-10-23
10101

Ik werk regelmatig als hairstyst met Maud samen. Ze is werkelijk een vakvrouw op en top! Haar make-up creaties zijn van ongekende schoonheid, voor mij is zij mijn favoriet!

Maud Douven
Zo fijn te lezen dat jij dit net zo ervaart als ik doe. Een heel mooi en aanvullend team zijn we samen. Dankjewel voor je mooie woorden.
02-10-23
10101

Bij het zoeken naar visagisten voor mijn bruids make-up ben ik bij Maud terecht gekomen omdat zij naar mijn mening een van de weinigen is die je op een natuurlijke manier laat uitzien terwijl je toch nog jezelf blijft. Eerst hebben we een proef make-up gedaan wat ik als erg prettig heb ervaren. Ook op de dag zelf is het fijn om iemand bij je te hebben die zo kalm en gezellig is als Maud. Ik ben super blij met het resultaat, dankjewel Maud!

Maud Douven
Wat een lieve woorden Gail. Zo fijn te horen dat ik op deze manier ben overgekomen, wat ik natuurlijk ook graag wil betekenen. Veel geluk samen en dankjewel.
02-10-23
10101

Maud was briljant in het analyseren en begrijpen van mijn gezichtsvorm en hoe de make-up voor de bruiloft het beste tot zijn recht kon komen. Ze nam eerst de tijd om meer te weten te komen over de bruiloft en de jurk en bracht daarna make-up aan als try-out voor de eigenlijke dag. Maud was erg geduldig en ze was flexibel genoeg om zich aan te passen aan mijn persoonlijke wensen (ik ben geen expert in make-up en geef de voorkeur aan low-profile make-up omdat ik die nooit draag). We hebben de trouwdag mooi gepland en ze heeft ook de make-up van mijn familie gedaan.Ieders schoonheid kwam individueel naar voren dankzij haar kennis en expertise. Ik vond het heel fijn om met haar samen te werken en ik zou het zo weer doen. ????

Maud Douven
Dankjewel lieve Intan! Wat een lieve woorden. Ik word er verlegen van. Je was mijn eerste bruid dit jaar. En de bruid met de meest prachtige en vooral bijzondere jurk! En wat stond deze jou fantastisch. Dankjewel voor het vertrouwen en ook de prachtige plek waar ik jou en je familie mocht opmaken. Heel veel geluk samen.
02-10-23
10101

Op mijn trouwdag prachtig opgemaakt geworden door Maud. Niet alleen ikzelf maar ook mijn zusje en mijn moeder zijn prachtig gemaakt! Al bij de eerste kennismaking voelde ik me op mijn gemak, en konden alle wensen besproken worden. De proef make-up heb ik als erg prettig ervaren. Ik werd in mijn waarde gelaten en ik heb samen met Maud de opties besproken wat het beste bij mijn jurk paste, welke Visagie het beste bij mijn gezicht paste en mijn eigen wensen. Op de dag zelf liep alles vlekkeloos. Er was een goede planning zodat er geen stress was. Ik ben super tevreden over het eindresultaat en ik heb me mede door de mooie Visagie me prachtig gevoeld op mijn grote dag! Maud is een aanrader.

Maud Douven
Oh zo lief!! Ik word er verlegen van. Zo fijn dat ik dit heb kunnen betekenen. Kreeg bij het lezen blosjes op m'n wangen. Dankjewel! Ik vond het ook zo fijn om jou en je mensen om je heen zo gelukkig te zien.
02-10-23
9,9101

Doet het met veel plezier en aandacht.

Maud Douven
Ja inderdaad, dankjewel! ik geniet ervan.
02-10-23
10101

Ik ben super tevreden over de visagie van Maud! Ik wist niet wat ik kon verwachten, want had me nog nooit laten opmaken, maar ze weet wat heel goed wat ze doet en luistert goed naar je wat je vraagt. Ik heb me heel erg mooi gevoeld; nogmaals bedankt!!

Maud Douven
Oh Anouk, wat een lieve woorden dankjewel! En wat was het ook gezellig in jou ouderlijk huis, met het hele gezin en aanhang bij elkaar. Ik genoot ervan hoeveel zin je had in jullie mooiste dag. Ik mocht van je nog mooie foto's ontvangen, wat was je mooi!
02-10-23
10101

Ze doet dit met hart en ziel.

Maud Douven
Dat is inderdaad zo, dankjewel!!
02-10-23
10101

Een hele goede en leuke visagiste, Maud stelde me heel erg op mijn gemak en heeft er voor gezorgd dat ik me op mijn bruiloft prachtig heb gevoeld

Maud Douven
Wat lief Sharon, deze lieve woorden. Fijn dat je dit ervaarde en gelukt is wat ik wil overbrengen. Dankjewel en veel geluk samen.
02-10-23
10101

Via internet heb ik Maud gevonden. Ik wilde bruidsmake- up voor mijn bruiloft. Afspraak gemaakt bij Maud. Contact per mail liep al heel goed, dus had ik er een goed gevoel. Voor mijn proef make-up ben ik thuis bij Maud geweest. Ontvangst was al super. Maud luistert heel goed naar de wensen van de klanten. Het was gewoon perfect. Op de dag van de bruiloft kwam Maud met haar spullen bij mij thuis. Het resultaat was geweldig en bleef de gehele dag zitten. Kortom Maud is een topper en raad ik zeker aan.

Maud Douven
Wat een lieve woorden, ik word er verlegen van. Mooi te lezen dat hetgeen ik wil overbrengen en bereiken dan ook lukt. Ik vond het er fijn een jou je mogen opmaken voor jullie mooie liefdevolle dag.
02-10-23
10101

Maud heeft zo veel kennis van haar vak dat ze je super goed kan adviseren in de juiste look voor jouw grote dag.
Ze ziet wat jou staat en welke kleuren bij jouw huid en haar passen. Ze verweeft jouw wensen in haar visie en maakt het op die manier perfect passend! De make up is ook nog eens de hele dag lang mooi gebleven.

Maud Douven
Wat een lieve reactie Nadine. Alweer 3 jaar geleden dat jullie getrouwd zijn. Zo lief dat je nu alsnog deze mooie woorden schrijft. Dankjewel!
02-10-23
10101

Visagiemauddouven is een getalenteerde vak vrouw. Wij zijn blij dat we haar hebben gevraagd voor deze speciale dag.

Maud Douven
Dankjewel voor het vertrouwen. Ik heb vond het heel bijzonder om van betekenis te zijn op jullie dag. Heel veel geluk samen.
02-10-23
9,0101

Maud voelt heel goed aan wat voor make-up en intensiteit bij je past. Hierdoor blijf je jezelf in een stralende versie op je trouwdag. En dat is precies wat ik wilde. Super bedankt nog!

10101

Maud is ontzettend professioneel en een topper in visagie. Ze denkt goed mee en weet precies wat bij je past. Ze is ook nog eens ontzettend lief en gezellig en maakt een waar uitje van de visagie voor je bruiloft. Ontzettende aanrader!

10101

Maud is behalve een heel kundige visagist (gezien met 3 verschillende looks (2 van mezelf en 1 van mijn vriendin) ook een heel lieve en warme vrouw, dus een heel prettige dame om er op je trouwdag bij te hebben (voor mij was die klik ook heel belangrijk). Ook hebben we vanaf de 1e berichten via facebook messenger een heel fijne communicatie gehad.
Ik heb me de hele dag prachtig gevoeld en mijn vriendin die ook voor die dag opgemaakt is door Maud ook ❤

10101

Op mijn trouwdag afgelopen 10 september had ik een hele relaxte morgen. Dit kwam mede dankzijn Maud. Ze luistert heel goed naar je wensen en zorgt ervoor dat je op en top voelt op deze speciale dag. Ik wilde heel graag een natuurlijke make-up look en zelf mijn man gaf er een compliment over, hij vond de look goed bij mij passen. Maud heeft ook mijn moeder opgemaakt, ook zij was erg tevreden en heeft zich de gehele dag zelfverzekerd gevoeld.

10101

Maud neemt uitgebreid de tijd voor je en luistert vooral heel goed naar de wensen van de bruid. Dit heb ik als zeer prettig ervaren. Ze geeft ook nog goede tips mee, altijd handig. Ik kan haar zeker aanbevelen.

10101

Echt een heel mooi moment op toch wel de mooiste dag van je leven ,
Ze levert echt topwerk en stelt je op je gemak, een echte aanrader voor jou speciale dag. Voor een topadvies en de perfecte uitvoering. 1 adres Visagie Maud
Bedankt voor mijn onvergetelijke dag compleet te maken.

10101

Super leuke en spontane vrouw. Luistert naar wat je echt wilt. Neemt de tijd voor je. Geeft goed advies. Ik heb een heerlijke relaxte ochtend gehad op mijn trouwdag, mede door Maud. Ik Kan Maud aan iedereen aanbevelen.

10101
Pink Lemon Cards