De beste versie van jezelf

Het verzorgen van jouw make-up is mijn allergrootste passie. Vanaf mijn veertiende ben ik al bezig met make-up en eindelijk durfde ik in 2021 mijn droom na te jagen. In de afgelopen jaren heb ik al aardig wat bruidjes en klanten opgemaakt, maar er is altijd ruimte voor verbetering. Ik ben een perfectionist en ik ga door totdat de klant en ik tevreden zijn. Ik verzorg jouw (bruids)make-up dan ook graag aan huis of op locatie. Ik neem uitgebreid de tijd voor je, bij de proefsessie en op de dag zelf. Als de look af is maak ik nog een aantal mooie portret foto’s van je. Deze stuur ik de volgende dag naar je toe. Op deze manier kun je alvast aan de look wennen voordat je in je bruidsjurk stapt. Ik werk met merken zoals: MAC Cosmetics, Charlotte Tilbury, Zoeva, Morphe, Bobbi Brown, Huda Beauty, Nabla, The Ordinary, Stila & Anastasia Beverly Hills. De houdbaarheid en het kleurpigment zorgen ervoor dat jij de hele dag zal stralen. Zelfs aan het einde van de dag zit je make-up nog steeds goed. Dit komt omdat ik met een goede basis werk. Denk bijvoorbeeld aan een primer, oogschaduw basis en de make-up look spray ik altijd af met een setting spray.

Ik geef je mijn beste advies en ik luister goed naar wat jij graag wilt. De proefmake-up vindt altijd plaats bij mij thuis. Ik heb een ruimte gemaakt in onze woning waar je je goed kunt ontspannen. Ik laat wat voorbeelden zien en jij kunt dan de stijl en kleuren bepalen. Dan is het tijd om aan de slag te gaan! Dit kan ongeveer 1 tot 2 uur duren. Op de dag zelf is dit minder, omdat ik dan al weet welke producten ik moet gebruiken. Je kunt dan uitgaan van ongeveer 45 minuten en dit kan soms ook tegelijk met de haarstylist.

Het verzorgen van de make-up bij familieleden en andere gasten doe ik ook met heel veel plezier! Afhankelijk van de beschikbare tijd doe ik dit zelf. Red ik dit niet qua tijd dan schakel ik de hulp in van een andere visagist uit mijn netwerk.

3 Ervaringen

8,0101

Ik heb heel erg ontspannen gezeten bij Rachèl. Ze neemt te tijd voor je en geeft gelijk wat tips! De make-up bleef goed zitten en ik was erg blij met het eindresultaat.

10101

Hai lieve allemaal!
Mijn ervaring bij Rachel is onwijs goed. Ze houd van der werk en heeft er zeker een passie voor. Daarbij is het ook nog een onwijs gezellig.
Mvg, kelsey

10101

Onlangs heb ik Visagie by Rachel geboekt voor een fashion shoot. Het was een geweldige ervaring en raad zeker aan om haar als visagist in je team te hebben. Ze werkt professioneel met prachtige producten. Goed bereikbaar en snelle communicatie. Rachel gaat met je in gesprek en maakt jouw visie op de make-up werkelijkheid. Echt fantastisch. Vriendelijk en creatief. Echt een aanrader! Kan niet wachten om opnieuw met haar te werken. Laura Voeten, internationaal fashion model

Pink Lemon Cards