Van dierbare momenten naar onvergetelijke herinneringen.

Hoi mijn naam is Joost,
trouwvideograaf uit Aalsmeer

Ik vindt het een eer om jullie bruiloft vast te mogen leggen, als zijnde bruiloft videograaf. ik vertel graag jullie verhaal in een prachtige film met dierbare momenten. Een herinnering voor het leven, die je elk moment van de dag kan kijken. Samen, of met familie maar ook met vrienden en misschien wel met jullie kinderen.

De trouwdag. Altijd een hoop spanning vooraf om alles goed te regelen, hebben we een fotograaf, de taart moet worden uitgezocht, welke locatie gaan we kiezen, wat zullen we doen met het eten die dag en welke kaart is het mooiste om te versturen naar onze gasten. De trouwjurk is natuurlijk belangrijk en moet met zorg uit gekozen worden, net zoals het pak van de bruidengom. Een draaiboek maken waar alles letterlijk in beschreven staat om niks aan het toeval over te laten. De ceremoniemeester wordt aangesteld, wie van de familie en of vrienden gaat die rol op zich nemen, zodat alles op die prachtige dag in goede banen wordt geleid.  Kortom een hoop geregel voor de dag, waarin jullie de liefde aan elkaar verklaren.

Sommige bruidsparen zijn niet bewust bezig met een videograaf en dat is jammer. Naast een fotograaf is een videograaf een hele mooie aanvulling voor jullie bruiloft. Wil je echt de emotie nog een keer beleven van jullie dag, dan kan een videograaf daarvoor zorgen. Met een prachtige film beleven jullie de dag weer helemaal opnieuw en het mooie is, dat kan keer op keer. Dus, naast prachtige foto’s van de fotograaf, is beeld en geluid een hele mooie aanvulling, jullie hebben dan het beste van twee werelden.

Als videograaf wil ik jullie echt leren kennen, dat doen we dan via een kennismakingsgesprek, deze is vrijblijvend en jullie zitten nergens aan vast. Als ik jullie ken en weet wat de wensen zijn, dan kan ik dat verwerken in de film.

Ik hoop jullie te mogen ontmoeten in een kennismakingsgesprek.

1 Ervaringen

10101

Wij kunnen Joost van harte aanbevelen. Het contact en de voorbesprekingen waren erg prettig en Joost luisterde goed naar onze wensen en verwachtingen. Het resultaat is een prachtige video die de sfeer van onze trouwdag goed weergeeft. Kortom een prachtige herinnering!

Pink Lemon Cards