Gefeliciteerd! Vanessa Cristina neemt je mee op een totaalreis naar de bruiloft. Ze werkt op locatie, dus ze komt naar je toe. Na een telefonisch consult plan zij een proef make-up en haar op basis van het bruidsarrangement naar keuze.

Vanessa Cristina staat bekend om haar natural touch, schone techniek en het geven van de perfecte glans aan haar klanten. Haar benadering van schoonheid is om je beauty te versterken en jou de beste ontspanningstijd te geven terwijl ze jouw make-up en haar op haar best doet.

Sinds 2018 werkt Vanessa als freelance artist actief aan verschillende commerciële/reclame-opdrachten en redactioneel/beauty werk. Ze maakte ook deel uit van het make-up team van verschillende modeshows en schoonheidswedstrijden.

Aanstaande bruiden kunnen rekenen op een optimale service van Vanessa Cristina. Zij geeft het beste advies over make-up en haar dat bij jou past.

Mocht je vragen hebben, stuur gerust een mail, een berichtje via Instagram @vanessacristinamuah of neem vrijblijvend telefonisch contact om alles duidelijk te bespreken.  

Nog geen ervaringen

Pink Lemon Cards