U & I is een collectie bijzondere trouwringen ontworpen en gemaakt door Nederlandse goudsmeden. Wat we bedoelen met ‘bijzonder’? Bijvoorbeeld ringen die je open kunt schroeven om de gravering zichtbaar te maken. Of ringen met jullie namen die via een abstract patroon in elkaar overlopen. Of wat denk je van zwarte trouwringen van onbreekbaar keramiek? Kijk op onze website voor verkooppunten of neem contact op, dan komen we naar jullie toe.

11 Ervaringen

10101

Na een aantal juweliers te hebben bezocht om ons te oriënteren op trouwringen kwamen we tot de conclusie dat we niet iets ‘uit voorraad’ wilden als trouwringen. Op een trouwbeurs in Teuge kwamen we Maarten tegen. Een match made in Teuge, wie had het gedacht?

Wij wilden niet eindigen met een trouwring die we elkaar tijdens een bruiloft om de vingers zouden schuiven, maar er mee beginnen. Samen met Maarten hebben we urenlang thuis gesproken over wat we wilden en het eindresultaat is een setje unieke ringen die we met trots en liefde dragen.

Met zijn enthousiasme, vriendelijkheid, kennis en kunde is Maarten voor ons duidelijk de beste keuze geweest. Doe jezelf een groot plezier en maak een afspraak met hem als je ook meer wilt dan een ring uit de vitrine bij je plaatselijke juwelier.

10101

Waanzinnig mooie ringen zijn het geworden. Na uitwisseling van ideeën zijn we samen tot een unieke set gekomen.

Creativiteit, service en flexibiliteit zijn jouw handelsmerk.

Bedank Maarten

10101

Maarten,
Wat is het fijn dat er nog vakmensen zijn.
Een project begeleid met persoonlijke aandacht en een goede dosis humor.
Iemand die dromen door zijn daden om kan zetten tot kleine kunstwerkjes.
Ringen die verleden, heden en toekomst weergeven een “cirkel of life”.
top !

10101

Wij kwamen op Facebook een advertentie tegen van de U & I ringen en waren gelijk verkocht. We zagen dat Maarten op een trouwbeurs stond en zijn speciaal voor de ringen naar die beurs gegaan. We wilden de ringen even in het echt zien. Nog steeds erg enthousiast en Maarten was hartstikke aardig. Superfijn dat hij gewoon bij ons thuis wilde afspreken voor het opnemen van maten en andere details. Daarna is hij ze ook nog persoonlijk bij ons thuis komen afgeven. Hele fijne ervaring gehad en uiteraard superblij met onze prachtige, unieke trouwringen!

9,5101

Het was een match op het eerste gezicht, wij kwamen Maarten tegen op een trouwbeurs en waren meteen verkocht. We hebben meteen een afpsraak gemaakt en na een paar afspraken bij ons thuis hebben we de perfecte, unieke trouwringen gevonden. Deze samenwerking is ons zo goed bevallen dat we maarten daarna voor alle speciale gelegeheden hebben gevraagd om sieraden te ontwerpen en maken en tot op de dag vandaag toe zijn wij daar meer dan tevreden over.

10101
9,0101

Onze ringen moesten speciaal zijn. En als 2 druk bezette personen hadden we weinig tijd. Wel hadden we duidelijk voor ogen wat we wilden. Maarten had een ring in zijn assortiment die net even specialer was en mijn ring had net even een zwarte diamant nodig van een formaat wat lastig te krijgen was. Alles is goed gekomen. En zo heerlijk, Maarten komt gewoon bij je thuis. Mijn man die eigenlijk geen ring wilde draagt zijn ring met trots en mijn ring is mijn alles. Ik heb ook een armband in dezelfde stijl laten maken. Aanrader.

9,0101

De ideale trouwring was voor ons helaas niet makkelijk te vinden, veel tekeningen en schetsen probeerde wij zelf te maken maar Maarten wist de vertaal slag helemaal te maken en onze ringen te creëren. Door gebruik te maken van “oud familie goud” werden de ringen al onbetaalbaar voor ons. Maar door ook een handgeschreven gravuren binnen in de ringen te plaatsen zijn onze ringen 100% gepersonaliseerd. Mede door de creativiteit waarmee Maarten werkt, het enthousiasme en niet te vergeten de klanttevredenheid heeft dit tot onze beste keuze voor onze trouwringen geleid. Ook de nazorg is ongekend goed. Wat is er minder goed? Wij zouden het niet weten.

Marcel en Esther

9,5101

Een erg fijne samenwerking om tot een mooi en betaalbaar resultaat te komen.

10101

Maarten heeft ons geholpen met onze trouwringen en als zoveel mensen waren op zoek naar wat anders. Hij heeft ons geholpen met een idee en samen hebben we geexperiementeerd met keramiek en titanuim in onze ringen. Dat ging natuurlijk niet meteen goed en Maarten zorgde er tijdens dat traject voor dat we het gevoel kregen dat we ook een beetje konden mee ontwerpen. Het uiteindelijk resultaat is prachtig en we zijn erg blij dat de ringen daardoor echt van ons voelen. Door Maarten zijn flexibiliteit en creativiteit zou ik altijd aanraden om met U&I te gaan praten aan andere verloofden!

10101
Pink Lemon Cards