Yes, jullie zijn verloofd en op zoek naar een moderne en romantische locatie. Slechts 1 uur rijden vanaf de randstad, ligt ons intieme kerkje met bijbehorend trouwhotel. Geschikt om er een compleet ‘trouwweekend’ van te maken met al jullie dierbaren.
Tsjerke heeft alles wat jullie zoeken. Bij de Tsjerke (kerk in het Fries) trouwen jullie in een kerkje aan het water, in het idyllische dorpje Terherne. Met genoeg overnachtingsmogelijkheden maken jullie er een heerlijk trouwweekend van waar iedereen nog maanden over na zal praten. Onze kracht is dat we met veel passie en liefde de grote dag van onze bruidsparen verzorgen. Onze persoonlijke aanpak en het enthousiasme van de leveranciers, maakt dat niet alleen de dag zelf maar ook de weg ernaar toe een feestje is. De dankbaarheid en de voorpret van de bruidsparen maakt ons werk fantastisch en zorgt ervoor dat we elke bruiloft weer tot een groot succes willen maken. Wij ‘ontzorgen’ jullie bij het realiseren van de mooiste dag van hun leven.’

Door middel van ons alles-inclusief concept kunnen wij de beste leveranciers in Friesland voor een scherpe prijs in onze pakketten aanbieden, maar ook het meebrengen van eigen leveranciers behoort zeker tot de mogelijkheden. Daarnaast bieden we ook diverse stylingpakketten aan om de locatie nog feestelijker en mooier te maken.

Onze arrangementen bevatten een spetterende aankomst met een teakhouten bruidsbootje, waarna de ceremonie in het romantische kerkje aan het water plaatsvindt. Na de huwelijksceremonie worden de kerkklokken geluid en lopen jullie door een bellenblaashaag naar buiten waarna er getoast wordt en de taart wordt aangesneden. De felicitaties en de high wine vinden plaats in de wit bloeiende tuin. Vervolgens stappen jullie samen met de gasten aan boord van onze “watertaxi” en varen richting de diner- en feestlocatie. Als afsluiting is er de mogelijkheid om samen met jullie gasten te overnachten, om jullie huwelijksdag te verlengen tot de volgende ochtend en er een onvergetelijk trouwweekend van te maken.

3 Ervaringen

10101

Wauw onze trouwdag, wat een fantastische dag. Tsjerke is een prachtige, tot in de puntjes verzorgde trouwlocatie. Alles klopte, onze dag was perfect. Door de coronapandemie hebben wij onze trouwdatum drie keer moeten verschuiven. Gelukkig was dit mogelijk en hielpen Suzanne en Kimberley ons goed hiermee. Na 2 jaar wachten was het dan eindelijk op 25 augustus zo ver. Ceremonie, taart en bubbels, varen, dineren en borrelen, alles was fantastisch. Het eten is super lekker en er zijn genoeg drankjes. De Tsjerke tuin zag er prachtig uit en de sfeer was top. Wij hebben vooral veel contact met Suzanne gehad. Ze luisterde goed naar onze wensen, troostte ons wanneer we verdrietig waren door het corona gedoe en het is prettig om haar op de trouwdag erbij te hebben, hierdoor konden wij op en tot genieten. Ook het andere personeel doet enorm hun best. Helaas konden we geen dansfeest geven maar desondanks dit hebben we een super gezellige borrel gehad. Wat een enorm bijzondere dag op een prachtige locatie waar alles tot in de puntjes verzorgd is. Super super bedankt! Wij hebben de dag van ons leven gehad.

10101

Alles aan de Tsjerke is prachtig, intiem, romantisch. Daarnaast is het concept briljant en de uitvoering nog beter. Al het personeel is bijzonder vriendelijk en gastvrij maar Suzanne maakt alles perfect. Alles wordt door haar tot in de puntjes geregeld, geen vraag is teveel en ondanks de vele bruidsparen hadden wij het gevoel de enigen en bijzonder te zijn.

10101
Pink Lemon Cards