Het kiezen van trouwringen is niet zo maar iets. Jullie dragen ze de rest van jullie leven en hebben een belangrijke symbolische waarde. Goed advies is daarom erg belangrijk. Als goudsmid adviseren ik jullie over alles wat met jullie droomringen te maken heeft.

Als afgestudeerd goudsmid kan ik jullie goed helpen bij het vinden van de juiste ringen! Ook de maat van de ringen moet perfect zijn. Om onze service voor iedereen toegankelijk te maken, komen wij door heel Nederland aan huis. Thuis in alle rust kunnen we de aandacht goed bij de ringen houden en zo tot de mooiste trouwringen voor jullie komen.

Maak een vrijblijvende afspraak en ik kom naar jullie toe.

Tot snel!
Remco

24 Ervaringen

10101

Zeer tevreden over trouwringservice! Nadat de afspraak was gemaakt zijn we langs gegaan om trouwringen uit te zoeken. Dit was best even lastig aangezien er zeer veel modellen waren. Gelukkig zijn we hierbij kundig geholpen door Remco die ons eerlijk advies heeft gegeven. Toen we uiteindelijk de ringen hadden gevonden wilden we nog een kleine aanpassing, dit was mogelijk! Ook zijn we erg tevreden met onze graveringen! Al met al, een aanrader!!

10101

Zeer goede ervaringen! Echt aan te raden! We hebben een afspraak gemaakt en Remco kwam thuis langs met een enorme collectie. Zoveel dat we moeilijk konden kiezen. Door de tips van Remco konden we toch snel bij 1 soort ring uit. Daar hebben we uiteindelijk alle voor en nadelen van genoemd. Daarmee hebben we in het bijbehorende website zelf een ring samengesteld. We wilden graag een duidelijke mannen en vrouwen ring en dat is helemaal aangepast naar onze wensen. Tot op detail. We konden zelfs de graveringen in ons eigen handschrift doen. Het werden echt onze eigen ringen!! Ze werden thuis afgegeven met een cadeautje en een certificaat van echtheid. Ze waren zo mooi! Remco was zeer behulpzaam en vriendelijk en hielp ons echt verder in alle eerlijkheid, ook als een materiaal (waar hij meer winst op zou maken) niet echt toepasselijk was, zei hij dat eerlijk. We hebben er hele mooie ringen aan over gehouden. Voor de bruiloft poetste hij ze extra op voor glans op de grote dag en na de bruiloft vroeg hij meermaals of alles naar wens was zo! We zouden het zeker aanraden. Prijs kwaliteit is buitengewoon goed! Meer dan verwacht!

10101

Wat was het fijn om in huiselijke sfeer onze ringen uit te zoeken. En wat een keus was er… Remco heeft ons in onze keuze goed begeleid en van advies voorzien, hij weet waar hij over praat! Geweldig mooi dat onze eigen handschriften gebruikt werden voor de gravures.
Wat waren wij trots dat wij onze prachtige ringen konden laten zien!
Als je op een rustige, ontspannen manier jullie droomringen willen uitzoeken, ga naar Trouwringservice.nl

10101

17 september was onze grote dag. Voor de trouwringen zijn wij na goede verhalen van verschillende kanten bij trouwringservice.nl terecht gekomen.
De werkwijze van Remco sprak ons al direct aan: Gewoon thuis op de bank… met een koffer vol modellen. ‘Spelenderwijs’ ontdekt Remco welke ringen de voorkeur hebben van het bruidspaar, door ze steeds twee dozen vol ringen voor te houden.
Zonder iets te zeggen ontwerpt hij een voorbeeldje met de gekregen informatie: verbazingwekkend welke informatie hij uit het kritisch bekijken, de opmerkingen en de blikken van ons wist te halen!
De ringen hebben we met elkaar gefinetuned tot ónze exemplaren! Nu, weken na de bruiloft dragen we ze nog elke dag vol trots! De namen zijn gegraveerd in ons eigen handschrift én ook dragen we beide een halve gegraveerde wereldkaart in de ring, die (als de ringen op elkaar liggen) een hele afbeelding vormen! Heel gaaf! Onwijs bedankt voor de service, de manier van werken én het resultaat!

10101

We zijn superblij met onze trouwringen! Remco kwam bij ons aan huis terwijl we aan het klussen waren, ideaal om dat thuis te kunnen doen. We hebben een eigen variant gekozen op een bestaand ontwerp, waarbij hij goed adviseerde wat de mogelijkheden waren. Ook de gravering is erg mooi geworden met ons eigen handschrift. Aanrader!

10101

Remco is aan huis geweest met super veel opties. En dan konden we aangeven wat we het mooiste vonden. Dit onthield hij en uiteindelijk maakte hij via een programma een voorbeeldje wat hij dacht dat we het mooiste vonden en dat was ook zo. Nog een paar aanpassingen. Ook waren deze ringen nog niet eerder geleverd. De opties die we hadden maar dat heeft Remco geregeld waardoor we nu precies de ringen hebben die we super mooi vinden. Goede kwaliteit en service. Heel erg blij mee.
Gravering is ook heel mooi geworden.
Bedankt.

10101

Remco is aan huis geweest met super veel opties. En dan konden we aangeven wat we het mooiste vonden. Dit onthield hij en uiteindelijk maakte hij via een programma een voorbeeldje wat hij dacht dat we het mooiste vonden en dat was ook zo. Nog een paar aanpassingen. Ook waren deze ringen nog niet eerder geleverd. De opties die we hadden maar dat heeft Remco geregeld waardoor we nu precies de ringen hebben die we super mooi vinden. Goede kwaliteit en service. Heel erg blij mee.
Gravering is ook heel mooi geworden.
Bedankt.

10101

Helemaal tevreden. We zijn heel fijn en geduldig geholpen bij het uitzoeken van onze ringen. Uiteindelijk hebben we de ringen gevonden die we ook nog konden laten aanpassen zodat het helemaal naar wens was. Alles was mogelijk. De ringen zijn zelfs persoonlijk aan huis langs gebracht. We zijn ontzettend blij met onze prachtige ringen! En de goede service! Zeker een aanrader.

10101

We zijn goed geholpen en het fijne is dat ze aan huis komen om de ringen uit te zoeken. Goede service en we zijn erg blij met onze trouwringen.

10101

Goeie ervaring met trouwringservice.nl. Het is heel makkelijk dat hij aan huis komt met alle ringen. Zodat je rustig kan kijken en kiezen. Hij helpt je met deskundig advies!

10101
10101

Perfecte service en hulp tot het zoeken van de juiste ringen.
Heel makkelijk op afspraak aan huis, met hele grote keuze aan ringen.

10101

Fijne, persoonlijke aandacht zonder druk om te kopen. Goed advies, aanpassingen ter plaatsen visueel gemaakt. Aflevering volgens afspraak en op ook weer een persoonlijke manier

10101

Gerie en ik zijn zeer tevreden met de service van Remco!
Ik had een plannetje opgezet om mijn vrouw te verrassen nadat ik al een aantal jaren mijn ring kwijt was. Het was zeer geslaagd!

Zijn enorme collectie, de goede vragen en fijne begeleiding zorgt voor een zeer goed eindresultaat.

Remco, ga zo door!

10101

Wij zijn erg tevreden met de ‘Trouwringservice’. We kregen goede persoonlijke begeleiding, en hadden alle keus. We kozen voor een eigen ontwerp, dus het kwam helemaal naar smaak uit. Het aangebrachte reliëf was in het voorbeeld echter wel meer aanwezig dan in het echt, met minder licht en dergelijke, maar we vinden de subtiliteit daarvan niet erg. Zeker aan te raden!

10101

Samen met Remco hebben wij prachtige ringen uitgekozen. Het is erg fijn om dat thuis te kunnen doen. Remco heeft ons op een plezierige manier door de enorme keuze aan ringen geloodst tot wij onze ringen hadden gevonden. Alles is mogelijk. Tot slot is de afhandeling ook snel en efficient. Wij hadden de ringen snel en naar volle tevredenheid in huis. Nu nog trouwen. Remco, heel erg bedankt voor de goede service.

10101

Zeer prettig gesprek en dienstverlening. Remco heeft voor ons prachtige trouwringen gemaakt en op tijd geleveerd. We zijn er echt blij mee!

10101

1 avondje langs & na een paar weekjes al gegraveerd en al in huis!
We zijn helemaal blij met de mooie trouwringen!

10101

Remco kwam bij ons thuis met een heleboel verschillende ringen. Wij hadden geen idee wat voor trouwring we zouden willen, welke mogelijkheden er zijn en welke materialen. Remco heeft ons in twee uur tijd meegenomen in de wereld van de trouwringen en mogelijkheden. Hierin werd duidelijk wat we wel en niet mooi vinden. Hier zijn twee prachtige unieke trouwringen uit gekomen die je niet zomaar bij een juwelier vindt. Remco heeft de ringen gegraveerd en daarin was ook van alles mogelijk. De trouwringen hebben we mogen ontvangen en ze zijn prachtig!! Echt een aanrader om thuis op je gemak samen alles te bekijken. Wij zijn zeer tevreden!

9,0101

Remco zorgt voor een ontspannen avond waarin de ringen naar wens kunnen worden samengesteld. Resultaat is erg mooi!

10101

Fijn om -in coronatijd- thuis ringen uit te kunnen zoeken, en ook nog alles aan te kunnen passen (materiaal, afwerking, dikte, ronding, etc) naar eigen voorkeur.
Wij gingen op korte termijn trouwen. Door servicegerichte en flexibele houding van Remco hadden we binnen een paar dagen een afspraak. Heeft zelfs de ringen persoonlijk afgeleverd om zeker te weten dat we ze op tijd in huis hadden. Al met al een fijne ervaring en mooie ringen waar we beiden erg blij mee zijn!

10101

Wij trouwden 8 jaar geleden en waren nu toe aan mooie bijpassende ringen, die er toen niet van kwamen. Remco, je hebt ons goed, in alle rust, met vertrouwen, creatief en passievol geholpen! We zijn zo blij met onze keuze. Nogmaals dank voor je oog voor detail. Ook de aflevering weer: top!

10101

Wij zijn erg blij met onze ringen en met de service! Lekker ontspannen thuis op de bank de ringen uitzoeken. Veel keuze en prettige begeleiding. Remco is vriendelijk en nam echt de tijd voor ons. Bedankt, Remco!

10101

Remco is een fijne rustige man die ons de tijd gaf om onze gewenste trouwring uit te zoeken. Tussen de verschillende ringen zat niet echt de ring die wij zochten, hier wist hij een oplossing op. Hij ontwierp ons gewenste ringen en vlak voor onze grote dag bracht Remco de ringen in een mooi doosjes. Ze waren helemaal super en zoals verwacht. Kortom top service en dat allemaal thuis op onze eigen bank.

Pink Lemon Cards