Ik ben Tim Groeneveld en ik ben fotograaf. Mijn stijl van nabewerking is eerlijk en natuurlijk. niet overdreven. Ik maak de foto’s zo dat jullie jezelf en je trouwdag er in herkennen.
Ik kan alles van de trouwreportage leveren, en veel daarvan zonder meerprijs. Een klein album is standaard maar als je een groter album wilt heb je bij mij een uitgebreide keuze. Ik lever zowel in een online album als op een USB-stick. Ik zet een drone in voor mooie luchtopnames.
Geïnteresseerd? Neem even contact op, dan kijken we samen wat ik voor jullie kan doen.

4 Ervaringen

10101

Wow, wat een geweldige fotograaf is Tim. Totaal niet gemerkt dat hij aanwezig was op onze trouwdag. En de kwaliteit van de foto’s, echt waanzinnig. Super fijne man in omgang en alles is bespreekbaar. Foto’s en album hebben we Super snel ontvangen en genieten we met volle teugen van. Voor ons de absolute nummer 1. Voor iedereen die gaat trouwen, we raden Tim echt aan.

Tim Groeneveld
Dankjewel Angeline en Heike, voor deze mooie review. Het was ook voor mij een feest om op jullie trouwdag te mogen fotograferen. Ik vond het geweldig om te zien hoe mooi jullie nabestellingen van 80x120cm uit de verf kwamen. Als jullie weer gaan trouwen, laat het me maar weten, Ik ben er graag weer bij. :-D
01-09-23
10101

Beste Tim, je maakte een feestje van onze trouwreportage. Prachtig mooie foto’s in mooi album. Fantastisch ook, die drone-foto’s er bij.
Het was verzorgd, relaxt en gezellig ongedwongen, we zijn blij dat je er bij was.
Wij bevelen jou zeker aan.

Tim Groeneveld
Dank jullie wel, Henk en Margot. Jullie waren een heerlijk, enthousiast en spontaan koppel!
09-07-23
10101

Tim nam als onze trouwfotograaf uitgebreid de tijd om onze wensen te bespreken. Hij toonde grote flexibiliteit toen onze trouwlocatie veranderde. Op de dag zelf was Tim discreet aanwezig op de achtergrond. We willen Tim bedanken voor het vastleggen van de mooie en intieme momenten en details. We voelden ons ontspannen voor zijn camera en kijken er met plezier op terug. Tim maakte een snelle en zorgvuldige selectie van de foto’s. De volgende dag kregen we al foto’s om nog meer na te kunnen genieten. We zijn erg blij met het (online) fotoalbum, waardoor we steeds opnieuw kunnen genieten van onze prachtige dag!

Tim Groeneveld
Dankjewel Joanne, Ik heb met veel plezier jullie trouwreportage gemaakt. Ik ben blij dat jullie het ook zo fijn gevonden hebben. Veel plezier nog met jullie mooie fysieke album! Hartelijke groeten, Tim
09-07-23
10101

Tim was absoluut de ideale fotograaf voor onze bruiloft. Zijn aanwezigheid was bijna onmerkbaar, behalve tijdens de fotoshoot. Tim is een ware professional en heeft oog voor elk klein detail. We zijn nogal kritisch als het gaat om foto’s, maar elke foto die Tim heeft gemaakt, vonden we prachtig. Dus als het gaat om het kiezen van een fotograaf voor je bruiloft, bevelen we Tim absoluut aan.

Tim Groeneveld
Dankjewel voor deze mooie woorden, Niels! Ik vond het erg leuk om jullie trouwfotograaf te zijn, Jullie zijn een heerlijk en spontaan stel. Veel plezier met jullie foto's en het album!
19-06-23
Pink Lemon Cards