Gefeliciteerd jullie gaan trouwen.

Er zal vast nog veel geregeld moeten worden. Bijvoorbeeld het huren van trouwvervoer.

Voor stijlvolle en tegelijkertijd hippe trouwbusjes zijn jullie bij ons aan het juiste adres. Trouwvervoer met een PersonalTouch.

Iedereen kent ze wel, deze populaire busjes uit de jaren zestig en zeventig.
Wanneer deze busjes voorbij rijden kijkt iedereen nog een keertje om met een glimlach op hun gezicht.
Hoe leuk is het om hier mee op te vallen op jullie huwelijksdag!

Wij zijn in het bezit van 2 prachtige Trouwbusjes.

Huren jullie een van onze busjes, dan is er meteen voor 6 mensen trouwvervoer geregeld.
Gezellig samen met de bruidskinderen onderweg, dat is toch zoals jullie het willen.
Het is natuurlijk ook erg leuk om ook de getuigen of familie te vervoeren.
We maken er altijd een feestelijke rit van.

Zijn er wensen of leuke ideeën? Of willen jullie Trouwbus Tilburg persoonlijk ontmoeten? neem dan een kijkje op deze website en/ of neem contact met ons op.

35 Ervaringen

10101

10 september 2021 zijn wij eindelijk getrouwd op onze derde datum. Corona gooide veel roet in het eten met het steeds weer verzetten van onze datum maar met ons trouwvervoer hebben wij niet 1x gedoe gehad. Patricia heeft ons alle keren de ruimte gegeven om weer te verzetten. Die topper wilde zelfs op haar verjaardag rijden omdat zij ons een fantastische rit gunde. Eindelijk was het vorige week zo ver en wat hebben wij genoten. Patricia is een pracht van een mens. Ze steld je gerust en helpt waar nodig en dat komt goed van pas met al haar ervaring. Mr Yay ziet geweldig uit en is van alle gemakken voorzien. Van een drankje, naar een speciale bal voor de boeketten tot een dekentje om schoon op te zitten. Ik zeg boeken die bus en genieten maar. Patricia (en Carlo) en haar busjes zijn super leuk! Wij hebben genoten ❤️

10101

Na jullie op de trouwbeurs gezien te hebben waren we erg enthousiast. Niet alleen over de bus maar ook hoe enthousiast jullie zelf zijn. Niets is teveel en even helpen met de jurk bij de foto’s wordt ook gewoon gedaan als het nodig is. Super gezellige dag en rit gehad. Zeker een aanrader!

Patricia
Dankjewel voor jullie fijne ervaring. Bedankt voor de gezellige rit en de goede zorgen. Wij wensen jullie veel liefde en geluk samen. Groetjes Patricia
15-09-21
10101

Op 4 juni 2021 heeft Patricia met haar prachtige volkswagenbus onze trouwdag compleet gemaakt. Onze gasten en wij zelf waren er helemaal weg van. Niet alleen het ritje was bijzonder, dat was Patricia ook. Even de sluier recht leggen voor de foto, een speldje om iets weg te werken en ze had zelfs blarenpleisters bij zich. Wij hadden het gevoel dat we Patricia al jaren kenden. Dat was zo fijn. Wij willen iedereen Trouwbus Tilburg aanbevelen.
Wij hadden een top dag!

Patricia
Dankjewel voor jullie fijne ervaring. Bedankt voor de gezellige rit met jullie en de kindjes . Wij wensen jullie veel liefde en geluk samen. Groetjes Patricia
15-09-21
10101

Patricia, je bent een topper. Alle hulp die we nodig hadden gedurende de dag heb je ons gegeven. Bij het maken van de foto’s tot het vast zetten van mijn trouwjurk. Niets is te gek voor jullie. Het was ook zeer fijn te zien dat je de fotografe al een keer had meegemaakt. Het trouwbusje was voorzien van allerlei lekkers en tijdens de shoot kwam er ook een paraplu te voorschijn, die we zelf ook hadden maar vergeten waren! We wensen jullie nog zeer veel fijne ritten toe en iedereen een top dag in jullie mooie busjes!

Patricia Vennix
Dankjewel voor jullie fijne ervaring. Het was erg gezellig met jullie en super fijn samenwerken met Manola. Bedankt voor de gezellige rit en de mooie foto's . Wij wensen jullie veel liefde en geluk samen. Groetjes Patricia & Carlo
15-09-21
10101

Wij zijn afgelopen zomer 2 juli 2021 eindelijk getrouwd naar een jaar w8. We hebben een geweldige dag gehad. En zeker mede dankzij jullie . Wat een geweldige trouwbus hebben jullie en wat een fijne service. De kids hebben genoten en wij ook. En iedereen spreekt er nog steeds over . Heb jullie al een paar x aan bevolen en blijf dit zeker doen . Geweldige service super vriendelijk en meedenkend top.

Patricia
Dankjewel voor de fijne ervaring. Het was een erg gezellige dag met jullie. We hebben door jullie enthousiasme en aanbeveling al meerdere ritten mogen rijden dit jaar. Echt super! Wij wensen jullie veel liefde en geluk . Groetjes Patricia & Carlo
15-09-21
10101

Een hele fijne rit gehad met Patricia. Ze was ruim op tijd in de buurt van de locatie, er is een goed gevulde koelkast (met bubbels!) en nog wat lekkers om te snacken. Heb je iets nodig tijdens de rit of heb je een lievelingsdrankje, dan is dat allemaal geregeld. Top!

10101

Een mooie, fotogenieke bus! En Patricia, onze chauffeur :), is niet alleen vrolijk en gezellig, maar ook super behulpzaam tijdens het maken van onze bruiloftfoto’s. Wij hebben een super goede ervaring!!

10101

Op 17 juli 2021 was het eindelijk zover; onze huwelijksdag!!!

Wat hebben we een leuke dag gehad en het trouwbusje had daar een groot aandeel in. Vanaf het begin voelde het meteen vertrouwd (ook de contacten via de mail en WhatsApp verliepen top)! Wat fijn om op deze bijzondere dag gereden te worden door Patricia in ons droombusje. Alles was tot in de puntjes verzorgd en ook de extra service vonden wij superfijn! Patricia dacht goed mee en hielp tijdens de fotoshoot, wat wij echt een grote pluspunt vonden. Het was een hele gezellige rit en we hebben dan ook genoten van alles. Ik zou zeggen: ga zo door, jullie zijn top!!!

10101

Wij zijn gelukkig getrouwd op 17 juli. Wat een pech hadden we net het weer! Gelukkig had Patricia overal een oplossing voor. Een extra paraplu, speldje voor vallende corsages en nog veel meer. Busje was ook super leuk aangekleed van binnen en buiten. Mooie mensen met een mooi bedrijf

10101

Wij hebben echt genoten van ons trouwvervoer op 30 mei. Onze locatie was eigenlijk maar een kwartier rijden, maar wat zijn we blij dat we toch Trouwbus Tilburg hiervoor konden inhuren. Het was echt genieten met zijn tweeën achterin, glaasje champagne erbij en heerlijk luxe op het gemak van A naar B gereden worden: dit kunnen we iedereen aanraden! Patricia was een hartstikke fijne en vriendelijke chauffeur, en wat was het top dat we nog ruim de mogelijkheid kregen om foto’s en beelden te maken van ons en de trouwbus Mr. Jay!
Een aanrader!

10101

Nou, een dikke vette 10 voor Patricia en haar super leuke busje. Ze maakte onze dag compleet, door haar gastvrijheid, haar leuke busje, de perfecte aankleding, de bubbels, en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Niet langer twijfelen, maar gewoon doen! 🙂

10101

Patricia en Carlo zijn toppers met het hart op de juiste plek! Zij doen dit met hart en ziel en dat maakt dit unieke trouwvervoer zo fantastisch. Een ervaring om nooit meer te vergeten!

Patricia
Dankjewel voor je fijne ervaring. Wij doen idd alles met liefde, net zoals jij ook altijd doet met jou prachtige bedrijf. Iedere rit is voor ons ook weer een feestje. Hopelijk tot snel weer. Groetjes Patricia & Carlo
15-09-21
10101

Patricia en Carlo zijn toppers!! Naast dat de busjes er natuurlijk geweldig uitzien is de service echt heel erg goed en gezellig! Ze zijn erg betrokken in de aanloop naar de bruiloft. Op de dag zelf is aan alles gedacht. De kinderen en wij hebben genoten!!

Patricia
Dankjewel voor de fijne ervaring en de geweldig leuke foto's . Wij wensen jullie en de kids veel liefde en geluk. Groetjes Patricia & Carlo
15-09-21
10101

Wij zijn 10 oktober getrouwd en een paar dagen ervoor leek het erop dat het niet door kon gaan. Carlo en Patricia dachten heel fijn mee. Gelukkig kon het uiteindelijk toch doorgaan en hebben wij een hele mooie dag gehad. Carlo had dekentjes bij, zodat we het lekker warm hadden. Tijdens een regenbui kwam Carlo al meteen aanlopen met een paraplu. En terwijl wij een fles bubbels opentrokken voor de foto’s zaten de kinderen in de bus te wachten met chips en drinken. Aan alles werd gedacht, het was top geregeld.

10101

Het Trouwbusje heeft onze dag en foto’s zeker helemaal afgemaakt. Zo goed contact met ze gehad en zo’n fijne dag gehad. Echt een aanrader 😘

10101

Wij hadden een top dag met Patricia als chauffeuse. Ze is een vakkundige vrouw, weet waar ze het over heeft, zeer positief ingesteld en niet te beroerd om ook onze fotograaf op z’n wenken te bedienen 😉.
Kortom een zeer geslaagde dag gehad en we kunnen Trouwbus Tilburg zeer zeker aanraden…..bedankt Patricia!!

Mvg,
Patrick en Nancy

10101

Carlo bedankt voor de leuke rit.

Wat een gaaf busje en een leuke chauffeur.
Een absolute toevoeging van onze geweldige dag! In de ochtend was er bij onze fotolocatie wat gedoe. Carlo zorgde in het busje voor een lekker glaasje champagne de rust en sfeer was gelijk weer terug, erg fijn!

Bedankt!
Groetjes,

Mathias & Serena

10101

Vanaf het 1e moment dat wij contact hebben gehad met de trouwbus was dit een heel leuk contact. Vriendelijk, goede begeleiding en mee denkend in alles. Daarnaast ook erg geïnteresseerd in ons en onze dag die we toch een aantal x hebben moeten aanpassen. Elke x na een persconferentie of iets dergelijks was er altijd even een contact moment en vooral die persoonlijke aandacht en zorg hebben wij als heel fijn ervaren. Mocht je nog twijfels hebben, nemen wij je die hopelijk bij deze weg. Wij hebben 02-10-2020 echt een super dag gehad en dat komt mede door de persoonlijke aandacht vanuit chauffeuse Patricia en de gezellige rit die we met zijn 3e hebben gehad.

10101

Patricia en Carlos hebben er werkelijk een geweldige ervaring van gemaakt. Niks was te gek en alles was goed. De kinderen raken niet uitgepraat over de ‘spekjesbus’ (vanwege de snoepjes die erin zitten). Ik kan hem iedereen aanbevelen!

10101

Beste Patricia
Wat een geweldige ervaring was het gisteren voor ons om op onze 40 jarige bruiloft In het voor om

10101

Beste Patricia,
Wat hebben wij gisteren genoten van jou vervoer met je prachtige VW bus. Speciaal ook nog versierd voor onze 40 jarige bruiloft. Het contact was super, ook omdat mijn man van niets wist. Niks was je te veel om met ons een rit te maken langs punten waar wij 40 jaar geleden geweest waren!! Ook onze kleindochter heeft genoten. Wij hebben mede dankzij jou een fantastische dag gehad . Dankjewel… ook voor al het heerlijks in de bus. Het was TOP.

10101

Wow! Onze dag werd echt nog gaver door Patricia en haar prachtige vw bus. De kids vonden het ook geweldig in de bus (en dan niet alleen omdat er lekkere snoepjes en genoeg te drinken was;-)).
Het was een leuke ervaring en wij hadden het niet mooier kunnen wensen

10101

Echt een topbedrijf met 2 prachtige VW-busjes die op en top verzorgd zijn. Buiten deze busjes een top service en ze geven je echt rust op de grote dag.

10101

Wat een topbedrijf! Prachtige bus waar alles aanwezig is, van bubbels tot aan een kleedje om de jurk schoon te houden tijdens de foto’s. Aan alles is gedacht. Patricia en Carlo zijn twee mensen die graag bijdrage aan een geweldige dag. Dat is bij ons ook zeker gelukt! Wij raden Trouwbus Tilburg aan iedereen aan! Gewoon Top!

10101

Wij trouwden op 13 juli 2019 in het mooie gooreind (belgie)
Al jaren zijn we helemaal weg van VW busjes, deze kon dus op onze grote dag niet onbreken.
Via een beurs in breda zijn we bij trouwbus tilburg uit gekomen.
Een super mooi busje en nog eens 2 super vriendelijke en lieve personen die er mee rijden.
We kwamen aan informatie niets te kort. Ook het contact met hen via mail was super!
En op de dag zelf stonden ze er helemaal tip top inorde!
Het was een zalige rit van 30min naar de kerk.
En niets was te veel.
Een minibar, muntje, en onze fotograaf die mee vanvoor kon zitten.
Heel de dag waren ze mee in het gezelschap en niets was te veel.
Ook was onze fotoreportage met het busjes en de fotos die er uit kwamen ….. prachtig gewoon!
Ook werden we geholpen bij het in en uistappen, deze dag was nooit het zelfde geweest zonder trouwbus tilburg! Nog eens een dikke merci voor alles! Jullie waren top!

10101

Hele prettige ervaring met Trouwbus Tilburg. Niet alleen gaaf vervoer, maar ook super service!

10101

Zoek je trouwvervoer? Stop met zoeken! Hier heb je het gevonden.
Wij hebben een ontzettend mooie dag mogen beleven mede mogelijk gemaakt door Patricia en Ms Coolpatty. Met onze 5 kinderen hebben we genoten in de bus. Drinken en snoep in overvloed. Eigenlijk hadden we nog eens een rit extra moeten maken.
Ook Patricia heeft veel geduld, gaat goed om met de kinderen, kinderen waren ook gelijk gewend aan haar. Heb je troep op je jurk, Patricia heeft wonderdoekjes mee. Kortom alles is tot in de puntjes verzorgd.

10101

Zoek je trouwvervoer? Stop met zoeken! Hier heb je het gevonden.
Wij hebben een ontzettend mooie dag mogen beleven mede mogelijk gemaakt door Patricia en Ms Coolpatty. Met onze 5 kinderen hebben we genoten in de bus. Drinken en snoep in overvloed. Eigenlijk hadden we nog eens een rit extra moeten maken.
Ook Patricia heeft veel geduld, gaat goed om met de kinderen, kinderen waren ook gelijk gewend aan haar. Heb je troep op je jurk, Patricia heeft wonderdoekjes mee. Kortom alles is tot in de puntjes verzorgd.

10101

Super leuke dag gehad met Carlo. Echt een hele leuke en behulpzame chauffeur.
Het busje was comfortabel met zelfs champagne aan boord.
Door de authentieke uitstraling van de bus hebben we ook super verrassend mooie foto’s gehad en maakte onze dag compleet.
Was een leuk uitje met op de achtergrond het mooie VW geluid.

10101

Dit zijn echt fantastische mensen! Open, gastvrij, behulpzaam. Hele mooie busjes, zelfs voorzien van lekkers. Super hulp met de kindjes gehad!! Echt een aanrader!!!!!!!!

10101

Oktober 2017 was ons eerste contact, waarbij ik meteen werd uitgenodigd door Patricia om de busjes te komen bekijken.
Het contact is super!!! (Bijna) niks is te gek!!! Jullie denken mee!! Helpen mee waar nodig!!
In de week voor onze bruiloft is er nog veel contact geweest, om mijn zenuwen te laten zakken…
Op de dag zelf stond manlief vol spanning zij das nog te stroppen, maar gelukkig kwam daar Patricia aan, die hem hielp.
Voor manlief en mij was het een dag zonder zorgen!!
Het contact was super fijn!! Ik ben nog elke dag blij dat ik jullie ben tegengekomen!!!!

10101

Ben je opzoek naar een ge-wel-dig mooie trouwbus waar je gezellig met zn 2en of met zn 6en in wilt genieten van de bijzondere dag in jullie leven? Met een tikkeltje humor, gezelligheid en warmte van de chauffeur.. kies dan voor Trouwbus Tilburg. Wij hebben een geweldige dag gehad. En wat is Miss cool Patty een beauty van binnen en buiten. Onze chauffeuse Patricia is ook een geweldig mens! Super lief en denkt goed mee en is erg creatief met ideën! Niets is te gek! Wij zijn dik dik dik tevreden! Ze verdienen een 10 en een griffel!

10101

Omdat wij helemaal fan zijn van VW busjes ( met name t1 & t2) waren wij voor onze trouwdag opzoek naar zo”n busje.
Na wat googlen kwamen we al snel uit op trouwbus tilburg.

En wat hebben wij mede dankzij patricia een fantastische dag gehad. Alles was goed verzorgd, ze was helemaal berekend op kindjes en alles was zoveel mogelijk aangepast voor mijn chronisch zieke man.

Wij hebben een topdag gehad!

Raad het iedereen aan

10101

Zijn gewoon zulke toppers 2 jaar geleden getrouwd en zo blij met hun onze dag was geweldige dankzij hun ????

10101

Voor onze grote dag waren wij opzoek naar trouwvervoer waar we met 6 personen in zouden passen.
We kwamen bij trouwbus Tilburg uit via internet, heel snel konden we langs komen om beide busjes te bewonderen.
Het eerste contact verliep meteen super fijn, daardoor hadden we gelijk een busje gereserveerd met als chauffeuse Patricia.
Het contact tussendoor verliep ook super fijn, geen vraag was te gek.
15 juni was onze grote dag.
De rit naar de fotoshoot en trouwlocatie was geweldig dankzij de bus en Patricia.
De kinderen vonden het geweldig : lekker snoepjes in de bus eten 🙂
Tijdens de fotoshoot heeft Patricia ons ook super fijn geholpen met de jurk, het boeket en de kindjes.
Mede dankzij Patricia is onze dag geweldig geweest.
Ik kan trouwbus Tilburg dan ook alleen maar aanraden aan iedereen die een geweldige rit wilt hebben. Nogmaals bedankt!!

Pink Lemon Cards