Als je op zoek bent naar een enthousiaste en gepassioneerde trouwfotograaf in Rotterdam en omstreken, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik leg de unieke momenten vast die tekenend zijn voor jullie bruiloft. Jullie kunnen mij inzetten voor Trouwfotografie, Trouwvideografie, Pre-Wedding Shoot / Loveshoot, en Same Day Editing Trouwvideo.

MIJN STIJL TROUWFOTOGRAFIE

Op een trouwdag spelen emoties en spontaniteit een belangrijke rol. Als trouwfotograaf zoek ik altijd de bijzondere momenten op, zonder deze te stylen, spontane, ECHTE foto’s! Ik vind het belangrijk om het bruidspaar goed te leren kennen. Dat is een eis aan mezelf. Als je niet weet wat men van je verwacht, kan je namelijk moeilijk deze verwachtingen overtreffen. Met deze manier van werken ga ik voor 100% tevredenheid. Je kunt het maar één keer goed doen. Daarom luister ik graag naar ieder zijn wensen. Op jullie trouwdag zelf zal ik tijdens de fotoshoot en de eventuele groepsfoto’s wat tips geven, maar de rest van de dag fotografeer ik deze zoals hij is. Het is jullie dag.

4 Ervaringen

10101

Wat een fijne fotograaf is Tom! Hij heeft onze dag zo goed vastgelegd. Alles ging heel ongedwongen en hij stelde ons goed op ons gemak waar nodig was. Ik zou hem zeker aan iedereen aanraden! Wij hebben een fantastische dag gehad en dankzij Tom hebben wij hier hele mooie foto’s van!

10101

Tom is een erg fijne fotograaf. Hij stelt iedereen op zijn gemak, waardoor de foto’s natuurlijk en ongedwongen overkomen. We hebben een fantastische trouwdag gehad en hij heeft alle momenten super mooi vastgelegd.

10101

Wow! Wat een geweldige dag hebben wij gehad! Het weer was top, de locatie was fantastisch en de foto’s zijn geweldig mooi geworden! Tom en zijn team zijn echte professionals die je heel erg op je gemak stellen en toffe ideeën hebben. Wij houden van de niet-standaard foto’s dus Tom paste perfect in ons plaatje. Ik kan iedereen Tom aanraden!!

10101

Zeer tevreden over het werk van fotograaf Tom Tomeij. Hij stelt je op je gemak, is prettig in de omgang & maakt prachtige foto’s! Echt een aanrader, topfotograaf!

Pink Lemon Cards