Geef sfeer aan jullie eigen feestje!

TINUS verzorgt metamorfoses van ruimtes, permanent, maar ook tijdelijk, van pril idee tot concrete uitvoering.

TINUS creëert en realiseert stylingsconcepten voor feesten, evenementen en bruiloften. Ben je op zoek naar iemand die bijvoorbeeld op locatie jullie bruiloft voorziet van de juiste sfeer, jullie bedrijfs-kerstfeest of een opening feestelijk aankleed. Ik ontzorg en zorg voor de juiste tools of de volledig aankleding van de ruimte, zodat jullie feest de juiste gewenste sfeer krijgt. Ik geef vorm aan jullie ideeën en heb daarbij oog voor detail. De sfeer die ik neerzet is warm, gezellig, origineel, inspirerend, eigentijds en altijd stijlvol, kortom de ‘echte’ TINUS-sfeer!

Willen jullie hulp bij het MOOI! maken van jullie feestje? Ik maak graag vrijblijvend kennis om te ontdekken wat jullie wensen zijn.

Na de eerste kennismaking zoek ik de juiste beelden en voorbeeldmaterialen die bij jullie vraag passen, een combinatie van meubilair en decoratie wordt gemaakt. Ik maak een plan op maat die aansluit op jullie persoonlijke ideeën en budget.

Indien gewenst maak ik een offerte op maat voor het uitwerken van een eventuele 2D en/of 3D visualisatie van de ruimte.

Met deze tekeningen geef ik een duidelijk beeld wat waar moet gebeuren en een indruk hoe het een en ander er uit komt te zien.

Hoe groot of klein de vraag ook is, ik zet graag de grote lijnen voor jullie uit. TINUS denkt en voelt met jullie mee om zo het juiste WOW effect te bereiken.

Geen vraag en opdracht is hetzelfde, TINUS komt graag vrijblijvend bij jullie langs voor een intakegesprek, om samen jullie wensen te realiseren.

1 Ervaringen

10101

Tinus heeft onze bruiloft gestyled, Wij zijn ’s avonds buiten getrouwd in een onvergetelijke ambiance. De styling en aankleding van ons trouwmoment was sfeervol, warm en met veel liefde opgezet.. Dank voor je prachtige bijdrage Tinus, We zullen dit nooit vergeten.

Pink Lemon Cards