Jeeeeeh, jullie gaan trouwen!

Als je het aan mij vraagt is dan de allerleukste tijd aangebroken …
… het brainstormen over ieder facet van deze dag, maar met name de look en feel, de stijl van jullie dag!

Bruiloft styling is ontzettend belangrijk voor jullie trouwdag. Je creëert hiermee namelijk de sfeer die jullie belangrijk vinden. Wanneer je een beetje creatief bent kan het heel leuk zijn om de decoratie zelf te regelen, maar het vergt ook veel werk en een goede voorbereiding. Een professionele stylist bied uitkomst, deze ont zorgt, stuurt, denkt mee en zorgt voor een perfecte styling op jullie bruiloft.

De maanden voor de bruiloft kunnen jullie al heel wat voor bereiden, maar natuurlijk moet er ook veel op de dag zelf gebeuren. ’s Ochtends zullen jullie waarschijnlijk al vroeg genoeg op moeten staan en is het ook niet echt handig om in je bruidsjurk ballonnen op te hangen. Voor jullie een onmogelijke opgave voor die dag en TINUS draait haar hand er niet voor om.

Met een professionele stylist maak je jullie bruiloft net iets mooier, unieker, eigentijdser, eigenwijzer en samen maken we er ‘jullie’ bruiloft van.
Aan de meest kleine details wordt gedacht en ik maak jullie bruiloft uniek!
Verder willen jullie dat de gasten zich bij aankomst direct welkom voelen.

TINUS zorgt voor de optimale beleving van jullie bruiloft door de juiste styling. Deze styling zorgt voor de Look & Feel, en bepaald voor een groot deel het gevoel en de sfeer van jullie dag.
Ik creëer het WOW effect op jullie bruiloft en zorg voor een persoonlijke unieke ceremonie-, diner- en/of locatie styling. Ga voor het gemak van een professionele wedding stylist en laat TINUS de styling van jullie bruiloft verzorgen.

6 Ervaringen

10101

Lieve creatieve Tinus,
Ongelooflijk mooi heb je onze dag aangekleed. Het contact met jou liep fantastisch, je bent een warm mooi mens met een passie voor decoreren en dat voel en zie je terug. Onze kleur was jouw missie “Feeling magenta today” en met de nodige handjes hulp van jou lieve man heb je onze dag nog mooier gemaakt. Alles kwam prachtig bij elkaar. Ook het zakelijke stukje wat erbij hoort heb je prima en netjes voor elkaar. Dank je wel lieve Tinus voor jouw bijdrage aan onze dag! Liefs Kim & Jordan

Wettina Roebbers - van Bree
Ach wat een mooie lieve woorden Kim en Jordan ... ik wordt er een beetje stil van Ik voel een kippenvelgolfje door mijn lichaam gaan, dit is waar ik zo blij van wordt ;-) De connectie, het overbrengen van warmte en gevoel in sfeer en materialen en de verbindingen naar lieve, leuke, gezellige bruidsparen zoals jullie. Voor altijd een stukje magenta in mijn hart ;-) Veel liefs, Tinus
03-06-24
10101

Ik had zelf 100 ideeen voor onze bruiloft maar ik kon er geen geheel van maken. Toen wij bij Wettina kwamen kregen wij meteen een goed gevoel, ze neemt de tijd om alles door te nemen en denkt aan dingen waar je zelf niet bij stilstaat. Wettina heeft echt alles samengebracht! Van ceremonie tot diner tot feestavond, alles was prachtig! Eén echte aanrader!

Wettina Roebbers - van Bree
Lieve Lieke en Bjorn, Wat een ontzettend lief bericht, dank je wel voor deze mooie review. Zo dankbaar dat ik jullie dag mocht aankleden. Jullie zijn echt 2 schatten, voor altijd in mijn hart en nooit meer eruit. Heel veel mooie liefdevolle jaren er nog bij voor jullie en jullie mooie gezin. Heel veel liefs, Wettina / Tinus
31-05-24
10101

Wij hebben onze bruiloft door Tinus laten decoreren. Het zag er echt geweldig uit. Al onze wensen kwamen er in terug. Maar ze heeft onze verwachtingen overtroffen. De communicatie voorafgaand aan de bruiloft en op de dag zelf verliep erg goed, niks geen omkijken naar!

Wettina Roebbers - van Bree
Lieve Yaniek & Roel, Dank je wel voor deze hele lieve mooie woorden. Dankbaar dat ik een onderdeel van jullie dag mocht zijn en lekker los kon gaan op een herfstbruiloft. Heel graag gedaan en zo fijn om te horen dat ik jullie dag een stukje MOOIer gemaakt heb. Heel veel geluk en liefde gewenst samen! Veel liefs, Tinus
20-10-23
10101

Wát was onze bruiloft bijzonder, precies twee weken geleden!
En wat heb jij daar een grote, belangrijke bijdrage aan geleverd. Alles was zo sfeervol aangekleed. Waar we ook waren, de hele locatie was TOP gestyled. Overal was aan gedacht! Geen woorden kunnen uitdrukken hoe ongelooflijk blij we zijn met jou en je creatieve kunsten. Wij zullen jou dan ook bij iedereen aanbevelen.
Heel erg dank je wel lieve Wettina!!!
-xxx-

Wettina Roebbers - van Bree
Lieve Wendy & Emmanuel, Ik had jullie al persoonlijk bedankt, maar via deze weg ook nog even nogmaals dank voor de hele lieve mooie woorden. Ik vond het heel bijzonder om bij jullie dag te mogen zijn en de juiste sfeer op jullie dag heb neer kunnen zetten. Jullie zijn twee lieverds met een plekje in mijn hart! Veel liefs, Tinus
20-10-23
10101

Wij zijn heel blij dat Tinus onze bruiloft gestyled heeft, zowel de ceremoniezaal als de feestzaal. Van tevoren meerdere keren bij haar geweest om de style te bepalen en dingetjes uit te zoeken. Hele goede communicatie en denkt goed mee. Je kan de styling voor je bruiloftmet een gerust hart aan haar overlaten.
Bedankt Tinus!!!! Groetjes, Edwin en Marlous.

Wettina Roebbers - van Bree
Lieve Edwin & Marlous, Dank voor jullie mooie review, het was een feestje om jullie bruiloft aan te mogen kleden. Een prachtige dag om met heel veel warmte op terug te kijken. Super dankbaar dat ik jullie dag een stukje mooier heb mogen maken. Heel veel geluk en liefde voor de toekomst! Liefs, Tinus
27-09-23
10101

Tinus heeft onze bruiloft gestyled, Wij zijn ’s avonds buiten getrouwd in een onvergetelijke ambiance. De styling en aankleding van ons trouwmoment was sfeervol, warm en met veel liefde opgezet.. Dank voor je prachtige bijdrage Tinus, We zullen dit nooit vergeten.

Pink Lemon Cards