Jeeeeeh, jullie gaan trouwen!

Als je het aan mij vraagt is dan de allerleukste tijd aangebroken …
… het brainstormen over ieder facet van deze dag, maar met name de look en feel, de stijl van jullie dag!

Bruiloft styling is ontzettend belangrijk voor jullie trouwdag. Je creëert hiermee namelijk de sfeer die jullie belangrijk vinden. Wanneer je een beetje creatief bent kan het heel leuk zijn om de decoratie zelf te regelen, maar het vergt ook veel werk en een goede voorbereiding. Een professionele stylist bied uitkomst, deze ont zorgt, stuurt, denkt mee en zorgt voor een perfecte styling op jullie bruiloft.

De maanden voor de bruiloft kunnen jullie al heel wat voor bereiden, maar natuurlijk moet er ook veel op de dag zelf gebeuren. ’s Ochtends zullen jullie waarschijnlijk al vroeg genoeg op moeten staan en is het ook niet echt handig om in je bruidsjurk ballonnen op te hangen. Voor jullie een onmogelijke opgave voor die dag en TINUS draait haar hand er niet voor om.

Met een professionele stylist maak je jullie bruiloft net iets mooier, unieker, eigentijdser, eigenwijzer en samen maken we er ‘jullie’ bruiloft van.
Aan de meest kleine details wordt gedacht en ik maak jullie bruiloft uniek!
Verder willen jullie dat de gasten zich bij aankomst direct welkom voelen.

TINUS zorgt voor de optimale beleving van jullie bruiloft door de juiste styling. Deze styling zorgt voor de Look & Feel, en bepaald voor een groot deel het gevoel en de sfeer van jullie dag.
Ik creëer het WOW effect op jullie bruiloft en zorg voor een persoonlijke unieke ceremonie-, diner- en/of locatie styling. Ga voor het gemak van een professionele wedding stylist en laat TINUS de styling van jullie bruiloft verzorgen.

4 Ervaringen

10101

Wij hebben onze bruiloft door Tinus laten decoreren. Het zag er echt geweldig uit. Al onze wensen kwamen er in terug. Maar ze heeft onze verwachtingen overtroffen. De communicatie voorafgaand aan de bruiloft en op de dag zelf verliep erg goed, niks geen omkijken naar!

Wettina Roebbers - van Bree
Lieve Yaniek & Roel, Dank je wel voor deze hele lieve mooie woorden. Dankbaar dat ik een onderdeel van jullie dag mocht zijn en lekker los kon gaan op een herfstbruiloft. Heel graag gedaan en zo fijn om te horen dat ik jullie dag een stukje MOOIer gemaakt heb. Heel veel geluk en liefde gewenst samen! Veel liefs, Tinus
20-10-23
10101

Wát was onze bruiloft bijzonder, precies twee weken geleden!
En wat heb jij daar een grote, belangrijke bijdrage aan geleverd. Alles was zo sfeervol aangekleed. Waar we ook waren, de hele locatie was TOP gestyled. Overal was aan gedacht! Geen woorden kunnen uitdrukken hoe ongelooflijk blij we zijn met jou en je creatieve kunsten. Wij zullen jou dan ook bij iedereen aanbevelen.
Heel erg dank je wel lieve Wettina!!!
-xxx-

Wettina Roebbers - van Bree
Lieve Wendy & Emmanuel, Ik had jullie al persoonlijk bedankt, maar via deze weg ook nog even nogmaals dank voor de hele lieve mooie woorden. Ik vond het heel bijzonder om bij jullie dag te mogen zijn en de juiste sfeer op jullie dag heb neer kunnen zetten. Jullie zijn twee lieverds met een plekje in mijn hart! Veel liefs, Tinus
20-10-23
10101

Wij zijn heel blij dat Tinus onze bruiloft gestyled heeft, zowel de ceremoniezaal als de feestzaal. Van tevoren meerdere keren bij haar geweest om de style te bepalen en dingetjes uit te zoeken. Hele goede communicatie en denkt goed mee. Je kan de styling voor je bruiloftmet een gerust hart aan haar overlaten.
Bedankt Tinus!!!! Groetjes, Edwin en Marlous.

Wettina Roebbers - van Bree
Lieve Edwin & Marlous, Dank voor jullie mooie review, het was een feestje om jullie bruiloft aan te mogen kleden. Een prachtige dag om met heel veel warmte op terug te kijken. Super dankbaar dat ik jullie dag een stukje mooier heb mogen maken. Heel veel geluk en liefde voor de toekomst! Liefs, Tinus
27-09-23
10101

Tinus heeft onze bruiloft gestyled, Wij zijn ’s avonds buiten getrouwd in een onvergetelijke ambiance. De styling en aankleding van ons trouwmoment was sfeervol, warm en met veel liefde opgezet.. Dank voor je prachtige bijdrage Tinus, We zullen dit nooit vergeten.

Pink Lemon Cards