De huwelijksceremonie is zo’n belangrijk moment. Het is het hart van je trouwdag, zonder ceremonie kun je ook wel een gewoon feestje geven. Het is zo jammer als je dat moment alleen maar vult met woorden, die je je nooit letterlijk zult herinneren. Wij vertolken graag jullie lievelingsliedjes en creëren zo samen met jullie en je gasten een herinnering voor het leven.

Onze bijdrage aan de ceremonie is nooit hetzelfde. Je kiest namelijk zelf de liedjes, waar we een prachtig tweestemmig arrangement voor maken. Doordat we gebruik maken van geluidsbanden is ons repertoire heel breed: van een akoestische versie van Love me tender tot aan swingend de ceremonie verlaten op A sky full of stars…Bijna alles kan…

We vinden het belangrijk dat jullie ons een beetje leren kennen. Kom dus gezellig op de koffie om kennis te maken en de liedjeskeuze te bespreken. Wij zijn tenslotte wel aanwezig op een heel intiem en belangrijk moment in jullie leven.

​Heb je geen idee welke liedjes je moet kiezen? Geen probleem. Met onze ervaring kunnen we jullie zeker helpen om tot een mooi lijstje te komen, We hebben een repertoirelijst, maar eigenlijk studeren we bijna elke ceremonie wel weer een nieuw liedje in, omdat het bruidspaar dat uitgekozen heeft. Dat doen we met alle liefde en zo voelt het echt als jullie lied, ook voor ons!

16 Ervaringen

10101

Wij hadden voorgesteld dat onze dag op kasteel Wijenburg al bijzonder zou worden, maar door de bijdrage van de zussen Janine en Lisette van The Weddingsingers is het helemaal perfect geworden. De liedjes waren perfect en de vrouwen zijn zo lief en meegaand. Ik had van te voren niet gedacht dat dit zoveel zou betekenen voor ons. Life muziek, zeker tijdens ceremonie is een echte aanrader, maar dan ook gezongen door The Weddingsingers.

10101

Wat is onze ceremonie bijzonder geworden. De Weddingsingers hebben hier een heel groot deel aan bijgedragen.
Het zingen bracht een bijzondere tint & sfeer aan het geheel. Vele gasten genoten en spraken erover na. Ook tijdens de toost en borrel werd er op de achtergrond gezongen.
De Weddingsingers zal ik altijd aanbevelen????
Dank lieve Janine & Lisette.. Jullie zijn hartverwarmende mensen.

Janine en Lisette Vos
Lieve Yolanda en Rob, Dank voor jullie vertrouwen en mooie woorden. Voor ons was het heerlijk om zoveel Italiaans te zingen :-)
12-09-20
10101

Wat een lieve dames. En wat kunnen ze geweldig zingen. Bij het thuis voor zingen hadden we al kippenvel en tranen in onze ogen toen raakte ze ons al enorm. Een echte must have om je trouw-ceremonie nog mooier en intenser te beleven. De kennis, het meedenken en de ideeën die ze aandragen, geven aan dat ze meer dan ruime ervaring hebben. Ze hebben onze Make a wedding wish bruiloft (mijn man is ongeneselijk ziek) geheel liefde vol en kosteloos muzikaal omlijst . Een gulle gift uit twee warme harten. Wij hebben ze in ons hart gesloten en raden ze aan iedereen aan. Wat een Toppers!!!

Janine en Lisette Vos
Dank jullie wel lieve Bianco en Jacco. We zijn dankbaar dat we hebben mogen bijdragen aan een mooie dag zonder zorgen! Jullie zijn voor altijd in ons hart. Liefs, Janine & Lisette
11-02-20
10101

The Weddingsingers zijn inmiddels onze Wedding Sisters. We kennen elkaar inmiddels jaren. Altijd fijn om hen bij een huwelijk of een ander evenement te horen zingen. Zij maken een ceremonie uniek en persoonlijk!
Een absolute aanrader, want live-muziek tijdens een huwelijksceremonie komt écht binnen.
12 points was helaas niet mogelijk, dus dan maar 10.;-)

10101

Tijdens de zoektocht naar live-muziek voor onze #destinationwedding op een Chateau in de Ardennen, kwamen wij ‘The Weddingsingers’ tegen of hadden jullie ons eerder gevonden ;-).
In verband met de afstand (van onze trouwlocatie) kregen wij een offerte op maat toegestuurd, waarop er snel een afspraak werd ingepland om elkaar live te ontmoeten. De afspraak was letterlijk live, want in hun studio in Almere werd er spontaan een nummer voor ons gezongen. Als we niet al om waren door de hartelijkheid, snelle reacties en het enthousiasme van de zussen dan waren we dat nu wel. Het live gezongen nummer, speciaal voor ons, kwam enorm binnen en ik , Karin, kon het met moeite droog houden.
Wat ik ontzettend fijn vond is dat Janine en Lisette al enorm veel ervaring hebben en ze het vertrouwen geven dat alles goed komt, twijfel over een nummer, de volgorde, hoeveelheid, geen zorgen over alles wordt nagedacht en niks is teveel. Ook niet dat ik later, toen het programma al rond was, toch nog een nummer wilde toevoegen als verrassing voor mijn aanstaande.
Op de dag van de bruiloft zelf waren ze ruim op tijd aanwezig en na een kleine rondleiding zijn ze lekker hun eigen gang gegaan.
En toen, de ceremonie, mede door de muzikale bijdrage van Janine en Lisette was het alles en meer dan we gehoopt hadden. Door het contact tussen ‘The Weddingsingers’ en onze ceremoniespreekster Margot van ‘Parlante’ liepen ons liefdesverhaal en de muziek naadloos in elkaar over.
Het was prachtig, de locatie, de muziek, het verhaal, ons gezelschap, alles klopte, tijdens de ceremoie begon zelfs de zon volop te schijnen, alsof het zo had moeten zijn.
Meteen na de ceremonie kwamen de eerste complimenten van onze gasten al binnen, stuk voor stuk lovend over jullie optreden, het maakte het plaatje compleet.
Kortom; lieve Janine en Lisette, mede dankzij jullie was het niet alleen onze #destinationwedding, maar vooral onze #dreamwedding!
Ontzettend bedankt voor alles, jullie zijn geweldig!!

Janine en Lisette Vos
Wauw, Karin & Jasper! We worden er verlegen van. Nogmaals dank voor jullie vertrouwen in ons. Voor ons was het ook een prachtige dag en we zijn blij dat we hebben mogen bijdragen aan jullie droomhuwelijk! liefs,Janine & Lisette
12-12-19
10101

The Weddingsingers hebben mede onze trouwdag onvergetelijk gemaakt. Het geeft een extra dimensie aan de huwelijksceremonie door het te omlijsten met deze geweldige stemmen en persoonlijkheden.

De Weddingsingers zijn ook heel klant-georienteerd; wij hebben op een laatste moment nog een liedje toegevoegd en een speciaal verzoek waarvoor ze met veel moeite de muziek moesten traceren. Echt een aanbeveler.

Janine en Lisette Vos
Dank voor jullie mooie review!
12-12-19
10101
Janine en Lisette Vos
dank je wel Kim!
04-11-19
10101

Lieve Janine en Lisette,

Jullie hebben onze ceremonie extra bijzonder en intiem gemaakt.
Vanaf de eerste ontmoeting was de klik er meteen, wat een leuke dames zijn jullie!

Alles wordt meteen voor je geregeld en uit handen genomen (contact met de locatie, kijken wat de mogelijkheden zijn etc).
Bij onze locatie – Slot Zuylen – was versterkte muziek helaas niet toegestaan, waar we in het begin een beetje van baalden. Maar dit was voor de dames geen probleem ‘dan doen we het toch gewoon akoestisch met onze gitarist erbij?!’ Dit heeft zo fantastisch mooi uitgepakt en paste perfect in het hele plaatje van de prachtige/monumentale locatie in combinatie met een hele persoonlijke ceremonie.

Daarnaast zingen de dames ook nog eens perfect Italiaans, wat het voor mij extra bijzonder maakte. Kippenvel!

Na afloop van je trouwdag krijg je de nummers die op de bruiloft gezongen zijn ook nog digitaal toegezonden als bijzondere herinnering aan een prachtige dag. En dat alles voor een hele schappelijke prijs!

Als je twijfelt, plan dan zeker een afspraak in met Janine en Lisette, zij nemen meteen alle twijfels weg. Het is het zeker waard!!

Liefs,
Daniel en Gianna

Janine en Lisette Vos
We zijn dankbaar dat we op jullie dag een muzikale bijdrage hebben mogen leveren aan de ceremonie. Gaaf om juist voor jou Gianna, en je opa, in het italiaans te zingen. Voor ons was het ook bijzonder om dit keer volledig akoestisch te zingen (en gitaar te spelen).
12-12-19
10101

De weddingsingers zijn toppers met een stem van goud. Ze maken je dag echt compleet!!!

Janine en Lisette Vos
Dank je wel lieve Eline!
25-08-19
10101

Zonder deze dames was mijn dag niet compleet geweest. Mijn man en ik hebben genoten van hun zangkunsten!

Janine en Lisette Vos
Superlief, Laura!
25-08-19
10101

De weddingsingers weten precies de juiste toon aan te slaan om je ceremonie extra diepgang te geven. Mooie bij elkaar passende stemmen aangevuld met prettige persoonlijkheden, die je helpen om precies de juiste nummers op het juiste moment te krijgen. Een aanrader!

Janine en Lisette Vos
Lieve Regine en Ben, dank jullie wel! Ook nog bedankt voor jullie mooie song l'Abitudine...... een pareltje.
25-08-19
9,0101

Geweldige zangeressen, niet twijfelen, gewoon boeken voor je Ceremonie, toast etc. Prachtige stemmen.

Janine en Lisette Vos
Lieve Corina en Wilbert, Bedankt! We denken met warme gevoelens terug aan jullie ceremonie en diner! Janine & Lisette
05-08-19
10101

Op 30 juni zijn wij getrouwd. Wij hadden nog nooit eerder van live muziek gehoord tijdens de ceremonie. Tijdens een bezoek aan onze trouwlocatie, kasteel Wijenburg, werden we verrast door deze mogelijkheid. Wij wisten allebei door een eerder huwelijk dat er rare stiltes vallen tijdens een ceremonie. Toen we Janine en Lisette, de Weddingsingers, hoorde waren we meteen enthousiast. Tijdens de voorbereidingen van ons huwelijk hebben we samen de nummers uitgezocht. Wij wilde graag ook twee nummers met een gedeelte Italiaanse tekst. Ook dit was geen probleem. Door de lange ervaring die zij hebben was dit een hele leuke dag voor ons.
Onze ceremonie is fantastisch geweest, niet alleen voor ons maar ook voor onze gasten. De stemmen van beide dames zijn zo warm en op elkaar afgestemd dat heeft iedereen gevoeld. De stiltes zo mooi gevuld met muziek die voor ons belangrijk was. En, nu een jaar later bij het horen van één van onze nummers gaan we weer even terug in gedachten naar onze fantastische dag. De Weddingsingers hebben onze ceremonie compleet gemaakt.

Janine en Lisette Vos
Lieve Jolanda & Jos, Dank jullie wel! Bedankt dat we bij jullie grote dag zo'n mooie invulling konden geven aan jullie passie voor elkaar en voor muziek!
05-08-19
10101

Onze eerste ontmoeting was bij Hoeve Sparrendam. Jullie zang/stemmen raakten mij zo dat ik er emotioneel van werd. Vanaf toen wisten we het…jullie moesten komen zingen tijdens onze ceremonie en bij de taart & toost. Op onze trouwdag hebben niet alleen wij, maar ook de andere aanwezige gasten hebben van jullie genoten!!
Jullie zijn fantastische lieve mensen en kan iedereen jullie aanbevelen om de mooiste dag van je leven nog mooier te maken!!​

Janine en Lisette Vos
Lieve Patricia & Arno, Het was geweldig, die eerste ontmoeting. Precies wat altijd proberen uit te leggen, de emoties die lis gemaakt kunnen worden door muziek, jullie muziek! We vonden het prachtig om op jullie dag te mogen zingen. Liefs, Janine & Lisette ????????????
17-07-19
10101

Tijdens de generale repetitie op Kasteen Weijenburg kwamen we The Weddingsingers tegen. Vanaf dat moment wisten we dat we ook livemuziek tijdens de plechtigheid op onze bruiloft wilden. Wat een toevoeging, geweldig! We hebben de dames benaderd en afgesproken om meer informatie in te winnen. Er was meteen een klik en het enthousiasme van The weddingsingers is super. Ze studeerden nummers in die we zelf hebben uitgezocht voor onze dag. Daarbij besloten we ook om tijdens de Taart en toost livemuziek te laten klinken. Uiteraard ook door The weddingsingers. Dames bedankt! jullie hebben onze dag tot iets speciaals gemaakt!

Janine en Lisette Vos
Lieve Helma & André, Lief! We zijn heel blij met jullie mooie beoordeling. Jullie trouwdag was ook voor ons fantastisch! ???????????? Janine & Lisette
15-07-19
8,6101

Onze huwelijksdag was perfect., vooral door de geweldige inzet van de Weddingsingers. Geen moeite was ze teveel. Ze hebben zoooo mooi gezongen. En bovenal, het zijn 2 geweldig lieve hartelijke vrouwen. We hebben ze vóór ons huwelijk diverse malen ontmoet en het was iedere keer weer een feest.
Ze zijn bovendien professioneel en stipt, correct, geen twijfel mogelijk, ze staan voor wat ze doen met heel hun hart. En onze harten hebben ze gestolen. Het was het hoogtepunt van onze trouwdag.
Nogmaals hartelijk dank, ????????????????????????

Janine en Lisette Vos
Lieve mannen! Dank jullie wel voor de mooie review! Jullie ceremonie was er één om nooit meer te vergeten ???????????? Janine & Lisette
15-07-19
Pink Lemon Cards