De huwelijksceremonie is zo’n belangrijk moment. Het is het hart van je trouwdag, zonder ceremonie kun je ook wel een gewoon feestje geven. Het is zo jammer als je dat moment alleen maar vult met woorden, die je je nooit letterlijk zult herinneren. Wij vertolken graag jullie lievelingsliedjes en creëren zo samen met jullie en je gasten een herinnering voor het leven.

Onze bijdrage aan de ceremonie is nooit hetzelfde. Je kiest namelijk zelf de liedjes, waar we een prachtig tweestemmig arrangement voor maken. Doordat we gebruik maken van geluidsbanden is ons repertoire heel breed: van een akoestische versie van Love me tender tot aan swingend de ceremonie verlaten op A sky full of stars…Bijna alles kan…

We vinden het belangrijk dat jullie ons een beetje leren kennen. Kom dus gezellig op de koffie om kennis te maken en de liedjeskeuze te bespreken. Wij zijn tenslotte wel aanwezig op een heel intiem en belangrijk moment in jullie leven.

​Heb je geen idee welke liedjes je moet kiezen? Geen probleem. Met onze ervaring kunnen we jullie zeker helpen om tot een mooi lijstje te komen, We hebben een repertoirelijst, maar eigenlijk studeren we bijna elke ceremonie wel weer een nieuw liedje in, omdat het bruidspaar dat uitgekozen heeft. Dat doen we met alle liefde en zo voelt het echt als jullie lied, ook voor ons!

4 Ervaringen

10101

Op 30 juni zijn wij getrouwd. Wij hadden nog nooit eerder van live muziek gehoord tijdens de ceremonie. Tijdens een bezoek aan onze trouwlocatie, kasteel Wijenburg, werden we verrast door deze mogelijkheid. Wij wisten allebei door een eerder huwelijk dat er rare stiltes vallen tijdens een ceremonie. Toen we Janine en Lisette, de Weddingsingers, hoorde waren we meteen enthousiast. Tijdens de voorbereidingen van ons huwelijk hebben we samen de nummers uitgezocht. Wij wilde graag ook twee nummers met een gedeelte Italiaanse tekst. Ook dit was geen probleem. Door de lange ervaring die zij hebben was dit een hele leuke dag voor ons.
Onze ceremonie is fantastisch geweest, niet alleen voor ons maar ook voor onze gasten. De stemmen van beide dames zijn zo warm en op elkaar afgestemd dat heeft iedereen gevoeld. De stiltes zo mooi gevuld met muziek die voor ons belangrijk was. En, nu een jaar later bij het horen van één van onze nummers gaan we weer even terug in gedachten naar onze fantastische dag. De Weddingsingers hebben onze ceremonie compleet gemaakt.

10101

Onze eerste ontmoeting was bij Hoeve Sparrendam. Jullie zang/stemmen raakten mij zo dat ik er emotioneel van werd. Vanaf toen wisten we het…jullie moesten komen zingen tijdens onze ceremonie en bij de taart & toost. Op onze trouwdag hebben niet alleen wij, maar ook de andere aanwezige gasten hebben van jullie genoten!!
Jullie zijn fantastische lieve mensen en kan iedereen jullie aanbevelen om de mooiste dag van je leven nog mooier te maken!!​

Janine en Lisette Vos
Lieve Patricia & Arno, Het was geweldig, die eerste ontmoeting. Precies wat altijd proberen uit te leggen, de emoties die lis gemaakt kunnen worden door muziek, jullie muziek! We vonden het prachtig om op jullie dag te mogen zingen. Liefs, Janine & Lisette ????????????
17-07-19
10101

Tijdens de generale repetitie op Kasteen Weijenburg kwamen we The Weddingsingers tegen. Vanaf dat moment wisten we dat we ook livemuziek tijdens de plechtigheid op onze bruiloft wilden. Wat een toevoeging, geweldig! We hebben de dames benaderd en afgesproken om meer informatie in te winnen. Er was meteen een klik en het enthousiasme van The weddingsingers is super. Ze studeerden nummers in die we zelf hebben uitgezocht voor onze dag. Daarbij besloten we ook om tijdens de Taart en toost livemuziek te laten klinken. Uiteraard ook door The weddingsingers. Dames bedankt! jullie hebben onze dag tot iets speciaals gemaakt!

Janine en Lisette Vos
Lieve Helma & André, Lief! We zijn heel blij met jullie mooie beoordeling. Jullie trouwdag was ook voor ons fantastisch! ???????????? Janine & Lisette
15-07-19
8,6101

Onze huwelijksdag was perfect., vooral door de geweldige inzet van de Weddingsingers. Geen moeite was ze teveel. Ze hebben zoooo mooi gezongen. En bovenal, het zijn 2 geweldig lieve hartelijke vrouwen. We hebben ze vóór ons huwelijk diverse malen ontmoet en het was iedere keer weer een feest.
Ze zijn bovendien professioneel en stipt, correct, geen twijfel mogelijk, ze staan voor wat ze doen met heel hun hart. En onze harten hebben ze gestolen. Het was het hoogtepunt van onze trouwdag.
Nogmaals hartelijk dank, ????????????????????????

Janine en Lisette Vos
Lieve mannen! Dank jullie wel voor de mooie review! Jullie ceremonie was er één om nooit meer te vergeten ???????????? Janine & Lisette
15-07-19
Pink Lemon Cards