De huwelijksceremonie is zo’n belangrijk moment. Het is het hart van je trouwdag, zonder ceremonie kun je ook wel een gewoon feestje geven. Het is zo jammer als je dat moment alleen maar vult met woorden, die je je nooit letterlijk zult herinneren. Wij vertolken graag jullie lievelingsliedjes en creëren zo samen met jullie en je gasten een herinnering voor het leven.

Onze bijdrage aan de ceremonie is nooit hetzelfde. Je kiest namelijk zelf de liedjes, waar we een prachtig tweestemmig arrangement voor maken. Doordat we gebruik maken van geluidsbanden is ons repertoire heel breed: van een akoestische versie van Love me tender tot aan swingend de ceremonie verlaten op A sky full of stars…Bijna alles kan…

We vinden het belangrijk dat jullie ons een beetje leren kennen. Kom dus gezellig op de koffie om kennis te maken en de liedjeskeuze te bespreken. Wij zijn tenslotte wel aanwezig op een heel intiem en belangrijk moment in jullie leven.

​Heb je geen idee welke liedjes je moet kiezen? Geen probleem. Met onze ervaring kunnen we jullie zeker helpen om tot een mooi lijstje te komen, We hebben een repertoirelijst, maar eigenlijk studeren we bijna elke ceremonie wel weer een nieuw liedje in, omdat het bruidspaar dat uitgekozen heeft. Dat doen we met alle liefde en zo voelt het echt als jullie lied, ook voor ons!

11 Ervaringen

10101

The Weddingsingers hebben mede onze trouwdag onvergetelijk gemaakt. Het geeft een extra dimensie aan de huwelijksceremonie door het te omlijsten met deze geweldige stemmen en persoonlijkheden.

De Weddingsingers zijn ook heel klant-georienteerd; wij hebben op een laatste moment nog een liedje toegevoegd en een speciaal verzoek waarvoor ze met veel moeite de muziek moesten traceren. Echt een aanbeveler.

10101
Janine en Lisette Vos
dank je wel Kim!
04-11-19
10101

Lieve Janine en Lisette,

Jullie hebben onze ceremonie extra bijzonder en intiem gemaakt.
Vanaf de eerste ontmoeting was de klik er meteen, wat een leuke dames zijn jullie!

Alles wordt meteen voor je geregeld en uit handen genomen (contact met de locatie, kijken wat de mogelijkheden zijn etc).
Bij onze locatie – Slot Zuylen – was versterkte muziek helaas niet toegestaan, waar we in het begin een beetje van baalden. Maar dit was voor de dames geen probleem ‘dan doen we het toch gewoon akoestisch met onze gitarist erbij?!’ Dit heeft zo fantastisch mooi uitgepakt en paste perfect in het hele plaatje van de prachtige/monumentale locatie in combinatie met een hele persoonlijke ceremonie.

Daarnaast zingen de dames ook nog eens perfect Italiaans, wat het voor mij extra bijzonder maakte. Kippenvel!

Na afloop van je trouwdag krijg je de nummers die op de bruiloft gezongen zijn ook nog digitaal toegezonden als bijzondere herinnering aan een prachtige dag. En dat alles voor een hele schappelijke prijs!

Als je twijfelt, plan dan zeker een afspraak in met Janine en Lisette, zij nemen meteen alle twijfels weg. Het is het zeker waard!!

Liefs,
Daniel en Gianna

10101

De weddingsingers zijn toppers met een stem van goud. Ze maken je dag echt compleet!!!

Janine en Lisette Vos
Dank je wel lieve Eline!
25-08-19
10101

Zonder deze dames was mijn dag niet compleet geweest. Mijn man en ik hebben genoten van hun zangkunsten!

Janine en Lisette Vos
Superlief, Laura!
25-08-19
10101

De weddingsingers weten precies de juiste toon aan te slaan om je ceremonie extra diepgang te geven. Mooie bij elkaar passende stemmen aangevuld met prettige persoonlijkheden, die je helpen om precies de juiste nummers op het juiste moment te krijgen. Een aanrader!

Janine en Lisette Vos
Lieve Regine en Ben, dank jullie wel! Ook nog bedankt voor jullie mooie song l'Abitudine...... een pareltje.
25-08-19
9,0101

Geweldige zangeressen, niet twijfelen, gewoon boeken voor je Ceremonie, toast etc. Prachtige stemmen.

Janine en Lisette Vos
Lieve Corina en Wilbert, Bedankt! We denken met warme gevoelens terug aan jullie ceremonie en diner! Janine & Lisette
05-08-19
10101

Op 30 juni zijn wij getrouwd. Wij hadden nog nooit eerder van live muziek gehoord tijdens de ceremonie. Tijdens een bezoek aan onze trouwlocatie, kasteel Wijenburg, werden we verrast door deze mogelijkheid. Wij wisten allebei door een eerder huwelijk dat er rare stiltes vallen tijdens een ceremonie. Toen we Janine en Lisette, de Weddingsingers, hoorde waren we meteen enthousiast. Tijdens de voorbereidingen van ons huwelijk hebben we samen de nummers uitgezocht. Wij wilde graag ook twee nummers met een gedeelte Italiaanse tekst. Ook dit was geen probleem. Door de lange ervaring die zij hebben was dit een hele leuke dag voor ons.
Onze ceremonie is fantastisch geweest, niet alleen voor ons maar ook voor onze gasten. De stemmen van beide dames zijn zo warm en op elkaar afgestemd dat heeft iedereen gevoeld. De stiltes zo mooi gevuld met muziek die voor ons belangrijk was. En, nu een jaar later bij het horen van één van onze nummers gaan we weer even terug in gedachten naar onze fantastische dag. De Weddingsingers hebben onze ceremonie compleet gemaakt.

Janine en Lisette Vos
Lieve Jolanda & Jos, Dank jullie wel! Bedankt dat we bij jullie grote dag zo'n mooie invulling konden geven aan jullie passie voor elkaar en voor muziek!
05-08-19
10101

Onze eerste ontmoeting was bij Hoeve Sparrendam. Jullie zang/stemmen raakten mij zo dat ik er emotioneel van werd. Vanaf toen wisten we het…jullie moesten komen zingen tijdens onze ceremonie en bij de taart & toost. Op onze trouwdag hebben niet alleen wij, maar ook de andere aanwezige gasten hebben van jullie genoten!!
Jullie zijn fantastische lieve mensen en kan iedereen jullie aanbevelen om de mooiste dag van je leven nog mooier te maken!!​

Janine en Lisette Vos
Lieve Patricia & Arno, Het was geweldig, die eerste ontmoeting. Precies wat altijd proberen uit te leggen, de emoties die lis gemaakt kunnen worden door muziek, jullie muziek! We vonden het prachtig om op jullie dag te mogen zingen. Liefs, Janine & Lisette ????????????
17-07-19
10101

Tijdens de generale repetitie op Kasteen Weijenburg kwamen we The Weddingsingers tegen. Vanaf dat moment wisten we dat we ook livemuziek tijdens de plechtigheid op onze bruiloft wilden. Wat een toevoeging, geweldig! We hebben de dames benaderd en afgesproken om meer informatie in te winnen. Er was meteen een klik en het enthousiasme van The weddingsingers is super. Ze studeerden nummers in die we zelf hebben uitgezocht voor onze dag. Daarbij besloten we ook om tijdens de Taart en toost livemuziek te laten klinken. Uiteraard ook door The weddingsingers. Dames bedankt! jullie hebben onze dag tot iets speciaals gemaakt!

Janine en Lisette Vos
Lieve Helma & André, Lief! We zijn heel blij met jullie mooie beoordeling. Jullie trouwdag was ook voor ons fantastisch! ???????????? Janine & Lisette
15-07-19
8,6101

Onze huwelijksdag was perfect., vooral door de geweldige inzet van de Weddingsingers. Geen moeite was ze teveel. Ze hebben zoooo mooi gezongen. En bovenal, het zijn 2 geweldig lieve hartelijke vrouwen. We hebben ze vóór ons huwelijk diverse malen ontmoet en het was iedere keer weer een feest.
Ze zijn bovendien professioneel en stipt, correct, geen twijfel mogelijk, ze staan voor wat ze doen met heel hun hart. En onze harten hebben ze gestolen. Het was het hoogtepunt van onze trouwdag.
Nogmaals hartelijk dank, ????????????????????????

Janine en Lisette Vos
Lieve mannen! Dank jullie wel voor de mooie review! Jullie ceremonie was er één om nooit meer te vergeten ???????????? Janine & Lisette
15-07-19
Pink Lemon Cards