The Wedding DJ heeft 100% focus op huwelijksfeesten. Onze allround DJ’s hebben ruime ervaring in het muzikaal verzorgen van bruiloften. Wij zijn actief vanuit verschillende regio’s zoals Eindhoven, Rotterdam, Breda, Goes en onze hoofdvestiging is gelegen in Etten-Leur.

Wij gaan voor goud en niets minder. Dit houd in dat we jullie feestavond tot in detail regelen. Vaak begint dit met een eerste kennismakingsgesprek waarom we de wensen en mogelijkheden bespreken. Aan de hand van jullie wensen matchen we de best passende DJ en drive-in show.

DJ’s
The Wedding DJ bestaat uit een team van DJ’s waardoor wij vrijwel altijd beschikbaar zijn voor jullie grote dag. Wij geloven heilig in de juiste persoon op de beste plaats. All onze DJ’s zijn allround maar toch heeft iedereen zijn specialiteit.

Om te zorgen dat wij altijd de gewenste kwaliteit kunnen bieden doorlopen onze DJ’s The Academy DJ. Dit is een opleidingstraject waar hard en softskills worden getoetst en geleerd.

Muziek
Het belangrijkste onderdeel van de feestavond is vaak de muziek. Wij vinden het erg belangrijk om goed te weten wat jullie voorkeur is als bruidspaar. Binnen die kaders bouwen wij het best mogelijke feest. Via een online omgeving waar bruidsparen al hun gegevens in kunnen zien is het mogelijk om de muziekvoorkeuren zo vaak te wijzigen als jullie maar willen.

Kijk voor meer informatie op onze website: www.theweddingdj.nl.

The Wedding DJ
Celebrate ❤

3 Ervaringen

9,6101

The Wedding DJ heeft een hele leuke avond verzorgd, afwisselend met een quiz, bingo en muziek.
We kijken terug op een geslaagd feest! & Een fijne, professionele en enthousiaste samenwerking.

10101

The wedding DJ heeft onze feestavond onvergetelijk gemaakt. Alle voetjes gingen van de vloer en we kijken echt terug op een geweldige avond. Contact vooraf en het geluid waren ook echt goed! Wij zijn meer dan tevreden en zouden het ieder bruidspaar aanraden.

10101

The Wedding DJ verzorgde tijdens onze bruiloft een quiz, bingo en entertainment. Een aanrader als je op zoek bent naar een avondvullend programma voor iedereen! Een aanwinst voor onze bruiloft.

Pink Lemon Cards