Wij zijn Nina en Susanna.
Wij creëren en vieren jullie prachtig gestylde georganiseerde chaos. Chaos? Ja, chaos!

Waar chaos bij ons staat voor een ongedwongen sfeer, samenzijn, onbezorgd genieten en warme en oprechte gezelligheid, wat er ook nog eens prachtig uitziet. En dát dan door ons georganiseerd.

Met humor en liefde, waar niks moet en alles mag, waar de mogelijkheden oneindig zijn maar waar we jullie wel met beide benen op de grond houden. Want niet alles is perfect, gelukkig komen wij met onze planning heel dicht in de buurt.

Als “The Travelling Wedding Planner” is het onze missie is om de liefde te vieren op zoveel mogelijk plekken ter wereld. Onze basis is ons kantoortje in Amsterdam, maar net zo lief vertoeven wij een maand of twee in het buitenland (met onze camper!) om daar te werken en bruiloften te plannen. Rondreizend op zoek naar de meest prachtige plekken, fijne leveranciers en magische ervaringen. Die wij dan weer met jullie delen.

We bieden verschillende soorten weddingplanning en styling opties aan binnen elk budget. Ook zijn wij erg fan van onze “Liefdesfeesten”, een alternatief om een ode te geven aan jullie liefde zonder officieel te trouwen.

Kunnen jullie je herkennen in een prachtig gestylde georganiseerde chaos? Bel/App of mail ons voor meer informatie en om een vrijblijvende afspraak te maken!

7 Ervaringen

10101

Het duo Nina en Susanna van The Travelling Wedding Planner, zijn de beste wedding en event planners waar ook ter wereld. Echte professionals die niet stil zitten maar actie ondernemen om de dromen van bruidsparen waar te laten komen.

Maar ook als ondernemer zijn ze geweldig om mee te werken! Altijd duidelijke communicatie en verwachtingen en wat ik eerder zei, niks is teveel gevraag bij deze dames.

Mocht je op zoek zijn naar de allerbeste weddingplanners, look no further!

10101

Ik heb voor 2 wedding shoots samengewerkt met
Nina & Susanna en dat was beide keren top! Fijne communicatie, professionele leveranciers en bovendien een goede klik. The Travelling Wedding Planner is zeker aan te raden!

10101

Heerlijke meiden die heel ontspannen te werk gaan. Dat kan je wel gebruiken bij het plannen van een bruiloft

10101

Als je denkt alles wel te weten over het organiseren van een bruiloft, dan kun je dat wel vergeten. Al helemaal als het gaat over trouwen in het buitenland. Wat komt er veel op je af en wat moeten er veel beslissingen genomen worden.

Wij wilden op Formentera trouwen. Ons favoriete eiland. Maar wie kon ons daarbij helpen. Als redder in nood kwam daar Nina Molendijk. Naast de ruime ervaring op het gebied van de organisatie weet ze als geen ander de sfeer neer te zetten. Zo waren de avonden brainstormen ook altijd naast zeer effectief erg gezellig. Ook heeft ze veel connecties, jawel zelfs daar, en ondanks zelf ook met veel goede input te komen blijft ze heel erg bij wat jij als bruidspaar belangrijk vindt.

Ook tijdens de dag zelf was Nina continu alert en zorgde ze dat alles in goede banen geleid werd op een vrolijke manier.

Nina heeft enorm veel passie voor haar werk en zal dus ook niet rusten tot de dag perfect afgesloten is.

Wij zijn ontzettend blij geweest met haar als onze weddingplanner. En mede dankzij haar is onze trouwdag nog mooier dan we hadden kunnen wensen.
Liefs Ella en Victor

10101

Nina en Susanna zijn vanaf het begin aanwezig geweest voor het plannen van onze bruiloft. Het plan was een groot feest te geven voor 100 man, die vanaf de middag al allemaal aanwezig zouden zijn.
Zij hebben ervoor gezorgd alles uit handen te nemen. Ze zitten zo vol kennis rondom het organiseren, plannen en stylen wat gepaard gaat met veel energie, dat het heel makkelijk en prettig was een onvergetelijke dag te bedenken. De bruiloft stond al in de startblokken, maar was helaas door de lockdown uitgesteld en verkleind naar een groep van 50 man en zijn we ook overgestapt naar een andere locatie. Bij deze beslissing moesten wij ook afscheid nemen van Nina en Susanna, voor wat de organisatie betreft. Dat de travelling wedding planners voor alles in zijn zal ik hieronder kort toelichten.

Bij het ophalen van de bruid per boot, was er een prank bedacht waarbij de bruid in het water zou vallen. Natuurlijk was dit niet de echte bruid, maar Susanna, verkleed in een ongeveer dezelfde jurk als de bruid. Zo ver gaan zij dus. Het was perfect uitgevoerd en de gasten zijn zich rotgeschrokken. Nogmaals bedankt!

10101

Afgelopen jaar getrouwd en gebruik gemaakt van de wedding planning services van The Travelling Wedding Planner. Na het trouwen de beste beslissing die we hebben genomen. We werden vanaf de eerste ontmoeting om de voorbereidingen te beginnen tot het ’s nachts na het feest uitzwaaien perfect begeleid. Het was continu een plezier om samen te werken en we hadden het gevoel dat we konden genieten van onze bruiloft en de gasten ipv met de organisatie bezig zijn. Een must en een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Bedankt nogmaals Susanna en Nina!

10101

I had my wedding in October 2019 and it was a magical experience all thanks to TTWP, thanks Nina and Sussana for an incredible experience, I highly recommend this company for weddings and just any events!

Pink Lemon Cards