We maken van jouw bruiloft een Perfect Day!

Een bruiloft organiseren is natuurlijk gewoon leuk en misschien wil je liever zoveel mogelijk zelf doen. Alles begint met een goed idee, maar door alle mooie plaatjes op Pinterest en internet heb je steeds weer nieuwe ideeën en zie je door de bomen het bos niet meer. Wat past er nou bij jou en welke details maken het nou jullie bruiloft?

Doe een BRAIN en BRUIS sessie!
Om tot een uniek ontwerp van je bruiloft te komen bied ik een Brain en Bruis sessie aan. We zoomen in op de details en sfeer van jouw bruiloft. Je gaat bruisen van de ideeën, je krijgt nieuwe inzichten en je wordt creatief. Daarna heb je focus en kun je aan de slag met jouw unieke trouwdag.

Alles moet kloppen. Een planning maken, locaties bezoeken, de styling, een thema bedenken, op zoek gaan naar leveranciers: het zijn maar vijf onderdelen van een checklist waar geen eind aan lijkt te komen.

Als je geen tijd hebt om alles zelf te regelen of gewoon wilt dat alles tot in de puntjes verzorgd is, ben je bij mij aan het juiste adres. Geef je alles uit handen, dan zorg ik ervoor dat jullie onbezorgd naar je bruiloft toe kunnen leven en op de dag zelf heerlijk relaxt van elkaar, lieve vrienden en familie kunnen genieten. Natuurlijk kun je ook alleen die onderdelen van de voorbereiding aan The Perfect Day uitbesteden waar je echt hulp bij wilt.

Quick Scan van je huwelijksplannen(draaiboek)
Het maken van je draaiboek vergt veel tijd en is best een dingetje. Want hoeveel tijd moet je voor alle onderdelen reserveren? Ik geef je tips en advies zodat je verder kunt. Mijn doel is om je een ontspannen en relaxte dag te bezorgen waar voldoende tijd is voor elkaar, familie en lieve vrienden. Je kunt het opstellen van het draaiboek ook aan mij uitbesteden.

Ceremoniemeester
Ben je op zoek naar een ceremoniemeester? Geen probleem, ook dat neem ik graag voor mijn rekening. Zo hoeven je vader, je moeder, je broer, je zus en al je vrienden maar één ding: GENIETEN!

Water
Als schippersdochter breng ik graag mijn liefde voor het water mee. Trouwen aan of op het water heeft iets magisch, het voegt altijd iets toe. Van een prachtig terras aan het water tot een huwelijk in een salonboot of, als je van snelheid houdt, zoevend over de Maas in een watertaxi. De mogelijkheden zijn eindeloos…

Kijken of het klikt?
Ik vind het super om bruidsparen te helpen en ze nieuwe inzichten te geven. Mag ik jou ook helpen? Vraag gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan, dan kijken we of het klikt.
Je kunt mij bereiken op 06-14329682 of stuur een e-mail naar anja@theperfectday.nl

1 Ervaringen

10101

Anja van The Perfect Day maakt jouw trouwdag echt tot een fantastische ervaring om nooit meer te vergeten. Ze neemt de hele organisatie voor haar rekening en zo krijg je de dag waarop je gehoopt had, zonder zorgen en stress.

Pink Lemon Cards