Van bruidsboeket tot haarcorsages, van bloemen op pilaren tot flowerwalls. We maken het allemaal with lots of love! Ons specialiteit is om jouw dag de mooiste maken. Met veel vakmanschap en passie voor bruidsbloemen creëren wij de mooiste sferen en is onze creativiteit eindeloos.
Droom je van een botanische tuin, zoet en zwoel of hou je van “on the edge” met volle kleuren? Wij stellen met veel plezier jouw bruiloft samen en maken er een onvergetelijke dag van.

15 Ervaringen

10101

Voor ons geregistreerd partnerschap was ik last minute nog opzoek naar een prachtig boeket met corsage. Dit kon allemaal geregeld worden zonder probleem inclusief de bezorging van het boeket. We waren er zo blij mee en bij The house of Artz begrepen ze meteen wat ik bedoelde zonder daar teveel over in details te hoeven treden. Het was echt perfect!

Pascal de laat
Ah dankjewel !!! Super lief en tof dit :) <3
09-01-23
10101

Ik werk met enige regelmaat met The House of Artz samen (weddings en styled shoots).
Zij bedenken en creëren het mooiste bloemwerk ever; in 1 woord: ‘MAGIC’.
Daarbij is werken met Pascal en Michelle altijd een Feestje!

10101

Super mooie bloem arrangementen, vakwerk en service!

10101
10101

Leveren prachtig bloemwerk, out of the box en fijne mensen om mee samen te werken!

10101

Wat was het een droom!! Pascal heeft ons zo goed aangevoeld en begrepen dat het zelfs mooier was dan ons moodboard. In elk bloemstuk is even veel tijd en liefde gestopt, zowel kleine vaasjes als de grote bloemstukken bij de ingang. Pascal denkt met je mee en komt met gave ideeën, echt een aanrader voor je bruiloft!!

10101

7 juli 2021 verzorgde the house of artz onze bloemen voor onze grote dag! En wauw wat was het mooi! Ik volgde ze al enige tijd op instagram en toen we onze dag aan het plannen waren, waren we er al over uit wie we wilde inhuren voor de bloemen. Ik had ze drie foto’s gestuurd ( boeket, corsage en backdrop) van wat we mooi vonden. Pascal en Michelle hebben zelf de bloemen bij elkaar gezocht, het paste allemaal perfect bij elkaar. Ik zag de backdrop pas toen ik naar het altaar liep en een van de eerste dingen wat ik tegen mijn man zei was over de backdrop, zo mooi! In mijn boeket zat mijn favoriete bloem in verstopt zonder dat ik dat had aangegeven. Talk about meant to be! Ik raad the house of artz aan iedereen aan! Super lieve mensen die net zo enthousiast zijn over jou dag als jij zelf! Ge-wel-dig!

10101

Als bloemenkweker werken we regelmatig samen met The House of Artz voor o.a. fotoshoots. Verschillende thema’s passeren de revue, waaronder veel weddings. Het resultaat is altijd prachtig, inspirerend en van hoge kwaliteit.

Pascal de laat
Dankjewel!!! Onwijs toffe review????❤️
13-07-21
10101

Wat een mega creatief en geweldig bedrijf!
Wij als Weddingplanners werken al jaren samen met ze en het is altijd spot on!!

10101
10101
10101

Toppers zijn het!

10101

Pascal en Michelle leveren topwerk! Meerdere shoots met hun mogen doen en het is altijd weer mooi en bijzonder. Een aanrader!

10101

Toverenaars! Fantastisch bloemwerk! Nog steeds in shock van al het moois op onze bruiloft! Dank jullie wel Pascal en Michelle

10101
Pink Lemon Cards