Als het goed is trouw je maar één keer in je leven, daarom wil je natuurlijk dat het een feest wordt die jullie niet snel zullen vergeten.

Om de stress van de dag zelf te verminderen zullen we zoveel mogelijk van te voren doorspreken. Wanneer jullie behoefte hebben aan een persoonlijke afspraak dan is dat bij ons zeker mogelijk. We spreken dan een keer af om alles op het gemak door te spreken. We bespreken dan onze mogelijkheden en jullie behoeftes qua licht en geluid.

De muziek is natuurlijk van groot belang op een goede feestavond. Daarom willen we ook graag jullie favoriete muziek weten zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Door onze grote muziek collectie kunnen we iedereen van jong tot oud vermaken en er dus één groot feest van maken. Als er ook optredens, speeches enz. zijn dan kunnen we dit ook doorspreken zodat we op de avond zelf niet voor verrassingen komen te staan.

10 Ervaringen

10101

Echt super feestje gehad!! DJ voelde goed aan waar we los op gingen en speelde hier lekker op in, verzoekjes werden ook mooi er tussen verwerkt

10101

De DJ’s van The Differences waren er tijdens onze walk-thru! Wat super fijn en fantastisch meegedacht met onze wensen, en veranderingen wegens corona. De sfeer zat er goed in! Een absolute aanrader voor iedereen groot of klein feest :)”

10101

Een dikke duim omhoog!!! Wij hadden niemand anders willen hebben voor onze bruiloft. DJ en fotobooth. TOP GEREGELD! En wat fijn die flexibiliteit! Corona gooide wat roet in het eten, maar ze stonden voor ons klaar. We hebben de grote dag moeten verdelen over 2 dagen en de flexibiliteit van de heren zorgde ervoor dat wij alsnog onze dag konden vieren, zoals wij graag wilden. Snelle service, top communicatie en klantvriendelijkheid!! Het feest was geweldig en zelfs bij de voordrachtjes deden ze mee met bijpassend geluid. Heren super bedankt!!!! Dikke aanrader en hopelijk tot ziens!!!

10101

The Differences heeft ons professioneel geholpen door zelfs een week voor onze bruiloft mee te denken in oplossingen in de corona tijd

De mannen zijn heel vriendelijk en behulpzaam en wij kunnen hun echt aanraden!

Dank voor alles.

10101
10101

Super bedrijf!

10101

Ruud heeft op onze bruiloft gedraaid en na het gesprek thuis wist hij precies wat we wilde.! Hij heeft ons en onze gasten een geweldige avond bezorgd. Top geregeld!

10101

the differences hebben gedraaid op onze bruiloft en tevens ook een fotoboot geleverd in 1 woord geweldig een dikke 10 gr Remco en Stephanie

10101

Deze jongens kunnen je feest echt super verzorgen! Na een gesprek thuis wisten ze onze wensen en ze hebben het feest super draaiende gehouden! Geen moment heeft het stil gestaan en speelde in op de wensen van ons, en de gasten! Als ik weer een groot feest heb, zal ik ze zeker weer in de armen nemen!

10101
Pink Lemon Cards