De bruidsstylisten van The Beautiful Bride Company werken door heel Nederland en verzorgen graag op professionele en persoonlijke wijze jouw bruidskapsel en bruidsvisagie op één van de mooiste dagen van jouw leven.

Hoge kwaliteit
The Beautiful Bride Company staat voor het leveren van een zeer hoge kwaliteit. Wij vinden het een eer een bijdrage te mogen leveren aan jouw trouwdag. Wij doen er alles aan om jou te laten stralen! Wij vinden het niet alleen van belang dat dit met zoveel mogelijk deskundigheid tot stand gebracht wordt, maar ook dat jij je op je gemak voelt en echt kunt genieten van onze zorg. Voor ons draait het op jouw trouwdag om jou!

The Beautiful Bride Company zorgt er voor dat jij de mooiste bruid bent!

Webshop bruidsaccessoires
Op onze website kan je ook terecht voor prachtige bruidsaccessoires voor in je haar zoals curlies, tiara`s, sieradensets, haarstrengen en haarkammen. Ook bieden wij een zeer uitgebreid assortiment overige trouwaccessoires zoals kousenbanden, stola’s, bolero’s, bruidsjasjes, bruidstasjes, ringkussentjes, I Do stickers, bruidsschoenen, manchetknopen etc..

44 Ervaringen

10101

Op 28 juli heeft Denise Boon mijn haar helemaal perfect gestyled. Het resultaat was prachtig. Alles was duidelijk, de communicatie was top en ik kon genieten van de dag.
Heel erg bedankt Denise. Het was top geregeld.

9,0101
10101

Marianne en Yvon hebben het haar en de make-up van mij en mijn 4 bruidsmeisjes prachtig gedaan! Precies zoals ik het wilde. We waren er allemaal heel erg blij mee en het bleef de hele dag mooi! Echt een aanrader!

10101

Echt een aanrader! De communicatie verliep soepel, Renee was heel relaxt en ik daardoor ook 🙂 Ik had misschien geen hele specifieke wensen maar het resultaat was precies wat ik wilde en ik kreeg vooral veel complimenten over mijn haar. Top!

10101
10101

Ik ben heel erg tevreden over de manier
waarop ik geholpen ben door de Beautiful bride Company! Erika heeft geweldig haar best gedaan!

10101

Super fijne ervaring met The Beautiful Bride Company! Van het eerste contact tot aan de facturatie was alles soepel geregeld. Marianne dacht goed mee met mijn wensen en hielp mij zelfverzekerd te voelen over mijn kapsel en make up. Ik heb me op onze mooie dag echt een beautiful bride gevoeld.

10101

Ze zoeken met je naar jouw perfecte look en laten je stralen op je mooiste dag. Ontzettend tevreden over het resultaat!

10101

Professioneel bedrijf,
Goede communicatie en luisteren ook echt naar je wensen en ideen. Op mijn trouwdag zijn mijn haar en make up gedaan door Giolina Braun en zij is echt fantastisch. Ze neemt alle tijd voor je en neemt alles met je door, ook als je op het laatste moment nog dingen anders wil dan regelt zij dat. Ik heb er nog nooit zo mooi uitgezien als op mijn trouwdag.

10101
10101

De beautiful bride company is een professioneel bedrijf met goede visagisten. De communicatie verloopt vlot en er wordt geluisterd naar je wensen.

8,0101

Renee van Keulen was mijn visagiste en kapster. Heel fijn dat ze altijd kalm bleef bij alle vragen die ik haar stelde in het voortraject. Ze maakt verbinding en luistert naar je wensen. Heerlijk ontspannen start van de grote dag met een mooi eindresultaat. Dankjewel voor de goede zorgen!

10101

Giolina was super professional and sweet. She’s always on time and reliable ( you want that for ur big day!!) She’s also very helpful in helping u find the look u want for ur wedding . giolina also speaks good English so it made me feel very comfortable as an expat! I would highly recommend this company.thanks again for making me beautiful!

10101
9,1101

Zeer fijn geholpen door Giolina keer erg veel complimenten over mijn haar en makup tijdens en na mijn trouwdag! Het was ook helemaal hoe ik het wilde en paste volledig bij mij!

10101

Giolina van The Beautiful Bride Company heeft ervoor gezorg dat ik mij fantastisch voelde op onze bruiloft! Mijn make-up en haar was zo mooi dat ik mij echt een model voelde! Zo had ik mijzelf nog nooit gezien!! Kon dat maar elke dag!

9,5101
10101

Mijn haar en make-up zijn gedaan door Mieke Van Gompel. Het is een toffe dame en ik voelde mij direct op mijn gemak bij haar. Ze heeft ook de make-up van de mama gedaan en heeft me zelf geholpen met het aankleden van mijn bruidsjurk. Heb vele toffe reacties gekregen van mijn haar en make-up. Echt een aanrader. Bedankt Mieke

10101

Ik had geen betere visagiste en haarstyliste kunnen hebben!
Esther heeft er voor gezorgd dat ik er op mijn àllermooist uitzag en toch nog helemaal mezelf!
En het was ook nog eens een heerlijk relaxed en gezellig begin van de dag 🙂

10101

Helemaal tevreden!

10101

Fantastische visagie en mijn haar zat nog mooier dan toen zij het proef kapsel had gedaan. Vertrouw op de BBC en je zal de hele dag stralen op je mooiste dag!!

9,0101

Erika is een ware kunstenares met zowel kapsel als make up. Perfectionist voor ieder plukje en detail. Een topper!

10101

Erg goede ervaringen opgedaan. Echte aanrader

9,5101

Wat een topbedrijf! Ook al wanneer je niet weet wat je precies wilt, wist mijn haarstyliste en visagist in kwestie, Renee van Keulen, zo mee te bewegen dat we op een topresultaat uitkwamen! Zeer klantvriendelijk in de voorbereiding en op de dag zelf. The Beautiful Bride Company heeft zeker een belangrijk steentje bijgedragen aan de ‘mooiste dag van mijn leven’!

10101

Top bedrijf. Geholpen door Ilona Smit, mede door haar voelde ik me een echte bruid.

10101

echt een top bedrijf erika heeft mijn dag extra speciaal gemaakt ik voelde me werkelijk een prinses

10101

Voordat ik ging trouwen heb ik lang getwijfeld of ik mijn haar en make-up niet liever zelf wilde doen, maar wat ben ik blij dat ik heb gekozen voor The Beautiful Bride Company. Met styliste Erika had ik tijdens de proefsessie al gelijk een klik en ze begreep precies welke stijl ik voor ogen had. Op de trouwdag zelf zag mijn haar en make-up er perfect uit en heb ik veel complimenten gekregen. Kortom, heel professioneel en toch heel persoonlijk!

10101

Wat een top bedrijf! Mijn haar en maken up werd door de bruidstyliste Erika verzorgd.Zij was super op tijd en alles was mogelijk.Naar de proiefsessie netjes gebeld of ik over het resultaat tevreden was en op de grote dag was ik nog mooier alks bij de proiefsessie!

10101

Voordat ik ging trouwen heb ik lang getwijfeld of ik mijn haar en make-up niet liever zelf wilde doen, maar wat ben ik blij dat ik heb gekozen voor The Beautiful Bride Company. Met styliste Erika had ik tijdens de proefsessie al gelijk een klik en ze begreep precies welke stijl ik voor ogen had. Op de trouwdag zelf zag mijn haar en make-up er perfect uit en heb ik veel complimenten gekregen. Kortom, heel professioneel en toch heel persoonlijk!

10101

Alles was perfect verzorgt door Erika Vogl. Heel goed meegedacht en op de dag zelf perfect op tijd in de (vroege) morgen en voor mijn touch Up savonds!

9,0101

Erika van the beautiful bride company is een zeer kundige visagiste met wie het contact erg goed verliep. Vanaf de offerte-aanvraag tot de afronding was het erg professioneel en duidelijk. Bij de proefsessie werd goed de tijd genomen om de wensen te verkennen en het zo te maken tot ik helemaal tevreden was. Dit werd goed vastgelegd zodat het op de dag zelf allemaal kon worden overgenomen. De visagiste stelde me tijdens de huwelijksdag erg op het gemak doordat ze het goed voor elkaar had en ontspannen aanwezig was. Ze ging hierin ook mee met de flow die er bij mij thuis was.
De make up en het kapsel bleven de hele dag erg goed zitten ondanks de harde wind. Zag er heel natuurlijk uit maar wel feestelijk.

10101

Erika van de Beautiful Bride Company heeft mijn haar en make up gedaan op mijn bruiloft. Ze is echt een artiest! Wanneer je haar inzet op je bruiloft weet je zeker dat jij je de gehele dag op je mooist voelt! Ze laat je stralen. Samenwerking met Beautiful Bride company was erg prettig.

10101

Mijn beoordeling van The Beautiful Bride Company.
Wat een super bedrijf lieve leuke visagiste Erika Vogl Alles was vol geboekt maar zei wou met alle liefde toch voor mijn dag klaar staan. Dit bedrijf beveel ik zeker aan.

9,5101

Ik heb mijn make-up en bruidskapsel laten doen door Erika van The Beautiful Bride Company. Een aantal weken voor de grote dag is ze langsgekomen voor een proefmake-up en kapsel. Ze heeft die middag uitgebreid de tijd genomen om wat dingen te proberen naar aanleiding van door mij aangeleverde foto’s van hoe ik het ongeveer zou willen hebben. Op de dag zelf was ze netjes op tijd. In alle rust heeft ze mijn haar en make-up gedaan. Helemaal naar mijn wensen. Het is de hele dag super blijven zitten. Als ik het opnieuw zou moeten doen zou ik opnieuw voor Erika kiezen. Ze weet wat ze doet, veel ervaring en een heel mooi resultaat.

10101

Top bedrijf met super service.. Alweer 3 jaar geleden heeft Erika Vogl mijn haar en make up verzorgd.. In 1 woord geweldig!!!!!!

10101

Wij zijn 07-07-2017 getrouwd en marina van the Beautiful Bride Company heeft deze dag mijn haar en make up verzorgt
Het was prachtig ook het traject naar de bruiloft toe was geweldig geregeld
Ze luistert en wist precies wat ik bedoelde
Voor mij daarom een dikke 10!!

Marianne Roza, eigenaar The Beautiful Bride Company
Dank je wel lieve Miriam, het was heerlijk om jouw bruidskapsel en make-up te verzorgen!
06-11-17
Pink Lemon Cards