Hi, mijn naam is Thamar!

Ik ben bruids- en lifestyle fotografe uit Alphen aan den Rijn. Ik ben 29 jaar en ik ben gek op spontane dagjes weg en gezelligheid.

​Ik heb altijd al een passie voor mensen en fotografie gehad. Ik sta bijvoorbeeld met heel veel plezier voor de klas op een klein dorpsschooltje en ik vind het heerlijk om mensen te fotograferen. Ik vind het prachtig om de liefde tussen mensen op een ongedwongen manier vast te leggen. Mensen vastleggen in de puurste vorm, zoals ze echt zijn.

​Ik heb oog voor emoties en details. Ik houd van spontane, maar ook heel romantische foto’s waar de liefde van afstraalt. Ik ben gek op lichte, heldere en romantische kleuren, waar mijn stijl dan ook bekend om staat. Met heel veel liefde en passie leg ik graag jullie waardevolle momenten vast.

Nieuwsgierig of ik iets voor je kan betekenen? Neem gerust contact op!

11 Ervaringen

10101

Een hele leuke en ontspannen newbornshoot gehad! Ruimte voor eigen inbreng en prachtige pure foto’s!

10101

Wij vonden het fijn dat je aan huis kwam en er was meteen een relax sfeertje. De foto’s zijn ontzettend mooi geworden van Daan, zo spontaan en helemaal niet geposteerd. Wij zijn er heel erg blij mee!
Bedankt Thamar!

10101

Samen met Thamar hebben we een styled shoot geschoten. Zij als fotograaf en ik de videograaf. Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren. We konden beide prachtige beelden maken, elkaar helpen waar nodig (denk aan dingen omhoog houden, trap vasthouden ed.)

Met Thamar leg ik graag samen de bruiloft vast van prachtige stellen. Samen maken we er een mooie samenwerking van.

10101

De shoot was erg leuk en wij hadden nauwelijks door dat er foto’s werden gemaakt. Thamar liet ons eigen gang gaan wat de mooiste plaatjes heeft opgeleverd. Echt pure foto’s! Bedankt Thamar, voor de mooie foto’s!

10101

Een tijdje terug Thamar ontmoet tijdens een styled shoot waar we samen aan meededen. Heel erg blij dat ik haar ben tegen gekomen. Super lieve vrouw, met ongelofelijk veel passie voor haar vak, oog voor detail en een waanzinnig mooie foto’s. Nog een keer super bedankt! Ik kan Thamar aan iedereen aanbevelen!

Thamar Esveld
Dankjewel voor je leuke bericht! Ik vond het super fijn om met je samen te werken en hopelijk tot een volgende samenwerking!
29-09-19
10101

Wij waren heel lang op zoek naar een fotograaf voor onze bruiloft met deze stijl en na lang zoeken hadden we de perfecte fotograaf gevonden. En dat was ze ook! Het contact verliep vlekkeloos, het is een super fijne vrouw om op je bruiloft te hebben en het resultaat was ook nog eens prachtig. We hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen!

Thamar Esveld
Wat een lief bericht! Dank voor jullie vertrouwen in mij! Ik vond het super om jullie prachtige dag vast te leggen!
29-09-19
10101

Thamar is allereerst een harde werker die weet wat ze doet. Verder is ze een super tof mens om mee te werken en je kunt ontzettend met haar lachen.
Wil je een professioneel iemand dan moet je zeker gaan voor Thamar.

10101

Wij zijn op 18 augustus 2018 getrouwd en thamar was second shooter bij onze bruiloft . Thamar is erg vriendelijk en professioneel. En raden haar ook zeker aan als fotografe.

Thamar Esveld
Jaaa ik vond het super om erbij te mogen zijn! Dank voor jullie vertrouwen!
29-09-19
10101

Wauw! Onwijs bedankt voor de prachtige foto’s van onze bruiloft. We zijn er zo blij mee! Je ging heel enthousiast aan de slag en hebt alle waardevolle momenten vastgelegd, zelfs momenten die wij zelf nog gemist hebben. We zijn heel blij dat we jou hebben gekozen als onze fotograaf. We hebben ook echt van iedereen gehoord dat ze je zo’n leuke fotograaf vonden. Bedankt, topfotograaf!

Thamar Esveld
Ah wat een leuke reactie! Ik heb van jullie genoten! Dank voor jullie vertrouwen!
29-09-19
9,5101

Inmiddels hebben wij een loveshoot en een styled wedding shoot bij Thamar gedaan en wat zijn we blij met de resultaten! Thamar stelt je op je gemak en zorgt voor een ontspannen sfeer. Ze geeft tips voor houdingen, maar geeft ook de ruimte voor spontaniteit. Echt een aanrader!

Thamar Esveld
Wat een lief bericht, dankjewel!
29-09-19
10101

Fantastische fotograaf: het eerste contact tot en met het leveren van het prachtige album. Ze is erg professioneel en ze denkt heel goed mee. Ze heeft zelfs nog geholpen het aantrekken van de jurk! Ook is ze heel spontaan en heeft goed contact met onze gasten.

Thamar Esveld
Wat een lief bericht, dankjewel! Ik heb met heel veel plezier jullie bruiloft vastgelegd! Ik heb ontzettend van jullie genoten!
29-09-19
Pink Lemon Cards