Of je nu een Rolls Royce trouwauto of een Kever Cabrio zoekt, Tap trouwvervoer heeft het allemaal. Maar ook voor een Bentley een Amerikaanse Lincoln of een Buick kunt je bij Tap trouwvervoer terecht.
Wij weten als geen ander dat geen enkele bruiloft hetzelfde is. Als je trouwplannen hebt neemt dan eens contact met ons op, ons team is beschikbaar om naar alle vervoerwensen te luisteren, en dan een passende oplossing aan te dragen! Een bruidswagen die je bij ons gereserveerd hebt, wordt op de trouwdag niet verder verhuurd, zodat er aan jullie vervoer alle tijd wordt besteed die nodig blijkt te zijn.
Wij bieden u een heel scala aan mogelijkheden van gerieflijk modern tot nostalgisch ouderwets, wagens in topconditie, die door heel Nederland ingezet kunnen worden. De allereerste vraag die je jezelf zich mag stellen is of je zondermeer kiest voor een bepaald model vervoermiddel, ongeacht welk bedrijf erachter zit, of kiest je in eerste instantie toch voor kwaliteit? Als u voor het laatste kiest, moet u in elk geval doorlezen!
Meer dan 12.000 bruidsparen hebben sinds 1931 voor Tap gekozen.

6 Ervaringen

10101

Zeer nette auto’s, de chauffeur denkt met je mee en denk overal aan tijdens de rit. Bij mij had de chaufeur zelfs extra magneetjes bij zich, wat zeer welkom was met mijn pochet die zaktee.

10101

Op 3 september 2018 waren wij 25 jaar getrouwd en hebben we samen met onze kinderen onze trouwreportage opnieuw gedaan.
Dezelfde Bentley, dezelfde top chauffeur, dezelfde locatie’s maar nu 2 kinderen rijker.
De heer Tap heeft deze dag weer net zo top gereden en geregeld als op 3 september 1993.
Wij kunnen iedereen aanraden om hier je auto te huren. De rijke ervaring met trouwrijden proef je overal in terug.

10101

Wij hebben in Juli 2018 gebruik mogen maken van de Lincoln trouwauto van Tap Trouwvervoer. Erg vriendelijke service en de Chauffeur erg netjes gekleed, netjes in omgang en zeer vriendelijk en meedenkend!. Niet moeilijk in het aanhouden van tijden en als het uitloopt ook niet moeilijk maar meedenkend. Wij raden dit bedrijf zeer aan, prachtige auto’s en zeer goed onderhouden!

10101

super mooie auto en formidabele service ze helpen je op de dag zelf nog aan alles denken. De chauffeur die we hadden was geweldig, leuk en gezellig.

10101

Tap trouw vervoer uit Amersfoort heeft ons voor en tijdens onze trouwdag geweldig bijgestaan. Goede service, mooie auto’s, nette prijzen, vriendelijke chauffeurs die er gelikt uit zien en ook meedenken tijdens de fotoshoot en dan natuurlijk de prachtige auto’s! Voor ons was Tap trouw vervoer een top keuze en zouden we aan iedereen aanraden.

9,8101
Pink Lemon Cards