Of je nu een Rolls Royce trouwauto of een Kever Cabrio zoekt, Tap trouwvervoer heeft het allemaal. Maar ook voor een Bentley een Amerikaanse Lincoln of een Buick kunt je bij Tap trouwvervoer terecht.
Wij weten als geen ander dat geen enkele bruiloft hetzelfde is. Daarom gaan we heel flexibel om met alle vragen en wensen op het gebied van trouwvervoer. Of je nu een ludieke Daf33 als trouwauto kiest of voor een romantische Rolls Royce bruidswagen gaat, Tap-trouwvervoer biedt een breed scala aan mogelijkheden, wagens in een topconditie die door heel midden Nederland ingezet kunnen worden. Met een klein team proberen wij onze bruidsparen de maximale aandacht te geven, en dat wordt door onze klanten gewaardeerd, gezien de ontvangen reacties. Niet voor niets hebben wij in de categorie trouwvervoer in het seizoen 2018-2019 een TopTrouw-Award gewonnen. Op zoek naar flexibiliteit, kwaliteit en service en meer? Tap-trouwvervoer biedt het allemaal.

Meer dan 12.000 bruidsparen hebben sinds 1931 voor Tap gekozen.

11 Ervaringen

10101

Fantastische ervaring!
De chauffeur, een hele vriendelijke en gezellige man in strak pak was ruim op tijd aanwezig met de tot in de hoekjes gepoetste auto! Na een relaxte rit op de fotolocatie aangekomen heeft hij zonder op te dringen ervoor gezorgd dat we op tijd vertrokken naar de ceremonie. Na onze prachtige aankomst is hij geruisloos weer vertrokken. Een topervaring die absoluut aan te bevelen is!

10101

Zeer kundig bedrijf ! En personeel die er alles aan doen om je dag nog mooier te maken ! Vriendelijke chauffeur enz enz ! Kort echt super !!!!

10101

Op 1 maart 2018 Heb ik voor de 18de verjaardag van mijn zoon de buik roadmaster met chauffeur ingehuurd voor vervoer na de feestlocatie.De auto met chauffeur was ruim op tijd aanwezig.De chauffeur nam ruim de tijd om zelf foto,s te maken van ons bij de auto en mijn zoon mocht zelfs achter het stuur daarvoor plaatsnemen.Zeer vriendelijke man ,mijn schoonzoon had tal aan vragen over de auto heel fijn gespek onderweg.Eenmaal bij feestlocatie nam chauffeur ruim de tijd door een erxtra rondje te rijden zodat de gasten de aankomst konden zien.Bij aankomst ook nog tijd voor genodigde gasten om met de buick roadmaster op de foto te gaan.Totaal tevreden super goede service mocht ik ooit nog een keer een auto huren zal het zeker bij Tap zijn.Dank jullie wel.Groetjes annet en rick .

10101

wij hebben een geweldige ervaring gehad. De chauffeur was keurig op tijd, had veel humor en had een duidelijke tijdsplanning (iets was bij ons anders helemaal uit was gelopen).

10101

Een hele prettige samenwerking. De chauffeur was duidelijk naar mijn gasten wat de bedoeling was. Ook erg vriendelijk en meedenkend. Was netjes op tijd ook. Hielp onze kinderen ook goed. Goed werk geleverd op onze trouwdag. Nogmaals erg bedankt!

10101

Zeer nette auto’s, de chauffeur denkt met je mee en denk overal aan tijdens de rit. Bij mij had de chaufeur zelfs extra magneetjes bij zich, wat zeer welkom was met mijn pochet die zaktee.

10101

Op 3 september 2018 waren wij 25 jaar getrouwd en hebben we samen met onze kinderen onze trouwreportage opnieuw gedaan.
Dezelfde Bentley, dezelfde top chauffeur, dezelfde locatie’s maar nu 2 kinderen rijker.
De heer Tap heeft deze dag weer net zo top gereden en geregeld als op 3 september 1993.
Wij kunnen iedereen aanraden om hier je auto te huren. De rijke ervaring met trouwrijden proef je overal in terug.

10101

Wij hebben in Juli 2018 gebruik mogen maken van de Lincoln trouwauto van Tap Trouwvervoer. Erg vriendelijke service en de Chauffeur erg netjes gekleed, netjes in omgang en zeer vriendelijk en meedenkend!. Niet moeilijk in het aanhouden van tijden en als het uitloopt ook niet moeilijk maar meedenkend. Wij raden dit bedrijf zeer aan, prachtige auto’s en zeer goed onderhouden!

10101

super mooie auto en formidabele service ze helpen je op de dag zelf nog aan alles denken. De chauffeur die we hadden was geweldig, leuk en gezellig.

10101

Tap trouw vervoer uit Amersfoort heeft ons voor en tijdens onze trouwdag geweldig bijgestaan. Goede service, mooie auto’s, nette prijzen, vriendelijke chauffeurs die er gelikt uit zien en ook meedenken tijdens de fotoshoot en dan natuurlijk de prachtige auto’s! Voor ons was Tap trouw vervoer een top keuze en zouden we aan iedereen aanraden.

9,8101
Pink Lemon Cards