Of je nu een Rolls Royce trouwauto of een Kever Cabrio zoekt, Tap trouwvervoer heeft het allemaal. Maar ook voor een Bentley een Amerikaanse Lincoln of een Buick kunt je bij Tap trouwvervoer terecht.
Wij weten als geen ander dat geen enkele bruiloft hetzelfde is. Daarom gaan we heel flexibel om met alle vragen en wensen op het gebied van trouwvervoer. Of je nu een ludieke Daf33 als trouwauto kiest of voor een romantische Rolls Royce bruidswagen gaat, Tap-trouwvervoer biedt een breed scala aan mogelijkheden, wagens in een topconditie die door heel midden Nederland ingezet kunnen worden. Met een klein team proberen wij onze bruidsparen de maximale aandacht te geven, en dat wordt door onze klanten gewaardeerd, gezien de ontvangen reacties. Niet voor niets hebben wij in de categorie trouwvervoer in het seizoen 2018-2019 een TopTrouw-Award gewonnen. Op zoek naar flexibiliteit, kwaliteit en service en meer? Tap-trouwvervoer biedt het allemaal.

Meer dan 12.000 bruidsparen hebben sinds 1931 voor Tap gekozen.

Wil je meteen een trouwauto huren in Amersfoort? Bekijk onze trouwauto’s..

 

18 Ervaringen

10101

Super auto bedrijf met super service!

22-10-2021 ging de Rolls Royce die mijn schoonouders hadden geregeld voor de deur kapot. Na 10 minuten stond er een andere (luxere) Rolls Royce. De gene die hem bestuurde, was erg vriendelijk, dacht goed mee en had een lekkere kwebbel. Ook kreeg ik tips hoe ik met mijn jurk de auto in moest klimmen. Echt, ik zou het iedereen aanraden! Hebben ons mede door deze auto echt koninklijk gevoeld!

10101

Als verrassing voor mijn broertje en zijn aanstaande hebben we bij Tap Trouwvervoer de Bentley gehuurd. Het werd een gedenkwaardige dag waarbij de ogen begonnen te glunderen toen de auto aan kwam rijden. Het contact van te voren was goed en heel zorgvuldig. De chauffeur maakte het helemaal af, zag er piekfijn uit, nam de tijd, gaf ruimte voor de zenuwen en stelde gerust. Een super ervaring!

.
Een chauffeur merkt als eerste of een verrassing in goede aarde valt, en dat deed het ook in dit geval zeker !!. Een feestje om met zo'n gezellig stel rond te mogen rijden. Het was mooi weer, prachtige foto's in de bloeiende heide, leuke foto's bij de Bentley (wat is die toch fotogeniek), en als laatste nog enkele bijzondere foto's in de binnenstad van Amersfoort. Tenslotte op het gemak door naar de trouwlokatie, van stress was toen al lang geen sprake meer. Wederom een geslaagde rit..
20-08-21
10101

Taptrouwvervoer is een top bedrijf! Een super service, alles kan en mag zelfs als er op het laatste moment veranderingen komen maken zij daar geen probleem van. En natuurlijk hele mooie puntgave trouwauto’s die echt een show rol kunnen spelen op de trouwdag. Inclusief de chauffeur in nette bijhorende stijl. Wij hebben genoten van onze mooie trouwdag, met de gave Rolls-Royce20/25 en de aardige chauffeur Job. Wij raden dit bedrijf zeker aan.

Job
Wat heb ik toch meestal een geluk om de meest aardige en gezellige bruidsparen rond te mogen rijden! Bij jullie niet anders. Vooraf werd jullie fotoreportage gemaakt en tijdens de ceremonie, toen iedereen binnen zat, begon het een beetje te regenen. Na het uitdelen van de "bruidstaart" (was byzonder) was het weer droog en had ik de Rolls Royce ook weer helemaal droog en glanzend. Toen werden van jullie gasten - met het kasteel op de achtergrond - nog de mooiste familiefoto's bij de Rolls Royce gemaakt.. Het was een fijne dag en voorrecht om voor jullie te mogen rijden. Job.
14-08-21
10101

Geweldige ervaring. Aan iedereen aan te bevelen!

Bij ons allereerste ontvangst om de auto te komen uitzoeken en bekijken werden we al voortreffelijk ontvangen en voelde het meteen goed. Dit gevoel is alleen nog maar beter geworden.
Wegens corona hebben wij onze bruiloft moeten opsplitsen in twee dagen. Tap trouwvervoer was gelukkig heel flexibel en heeft ons beide dagen naar alle plekken gereden die we wilden. Onze chauffeur heeft ervoor gezorgd dat onze trouwdagen goed zijn verlopen. Onze chauffeur was een hele nette, ontspannen en flexibele man.

Nogmaals ontzettend bedankt voor alles. Door jullie hebben wij onvergetelijke trouwdagen gehad.

Groet, Herman en Diana

Tap-trouwvervoer
Eenzelfde bruidspaar twee maal mogen vervoeren is een enorme uitzondering; een enkele keer mogen we een 25- 40- of 50 jarig bruidspaar opnieuw vervoeren. (Eén keer zelfs een 60jarig bruidspaar!). Twee keer in hetzelfde jaar is ook voor ons bijzonder; de reden was minder, deels uitstel vanwege de pandemie, de uitvoering was er niet minder om. Dank voor de vriendelijke woorden!
10-08-21
10101

Een super ervaring! We konden achterin gaan zitten en hoefden ons nergens meer zorgen om te maken. Bij regen werd er meteen een paraplu gepakt en onze chauffeur was heel aardig. De auto was super mooi.

Job
Het was een mooie- ontspannen rit. Het privé-landgoed waar jullie (bij hoge uitzondering!) de reportage mochten laten maken was ook voor jullie chauffeur een bijzondere ervaring In combinatie met jullie gezelligheid wordt er met plezier op teruggekeken.
10-08-21
10101

Frans van Tap Trouwvervoer heeft voor ons een onvergetelijke toer met de oude Rolls verzorgd. Frans was naast een betrouwbare chauffeur vooral een voortreffelijke gastheer. We hebben de mooiste locaties van Amersfoort kunnen bezoeken en met zijn charme wist hij de eigenlijke niet bereikbare plekken toch te vinden. Met creatieve improvisatie – we werden overvallen door een regenbui – arriveerde en we alsnog exact op tijd op onze locatie. Daarnaast was de samenwerking met de fotograaf top. Wij hebben de voorbereiding van onze ‘ rijtoer’ met de firma Tap als zeer plezierig, creatief en servicegericht ervaren. Voor ons was het, mede dankzij de firma Tap – en Frans in het bijzonder – een fantastische trouwdag!

Frans
Het was me een eer om voor jullie te mogen rijden. Frans
04-08-21
10101

Het is jammer dat je niet hoger dan een 10 kan geven, want dat zou meer dan verdiend zijn! Vorig jaar zouden wij trouwen, maar dat ging vanwege corona niet door. Dit was voor Job geen enkel probleem. De reservering werd een jaartje verzet en de Rolls Royce stond rustig op ons te wachten. Dit jaar ging het dan toch echt gebeuren. De Rolls Royce stond ruim op tijd voor de deur, onderweg hebben we heerlijk gekletst en de auto mocht bij de locatie blijven staan totdat iedereen hem gezien had en de foto’s gemaakt waren. Ontzettend ontspannen, flexibel, vriendelijk en meedenkend. De passie voor de prachtige auto’s en de passie voor het werk spatte ervan af. Ook de gasten spraken allemaal vol lof over die onwijs vriendelijke en leuke chauffeur (en natuurlijk vonden ze de auto ook prachtig!).

Job, wat wij hebben een fantastische dag beleefd met jou!!

Job
Dank voor de vriendelijke woorden ! Ook ik kijk met veel plezier terug op jullie trouwdag. Mijn afdeling was het vervoer, en de planning daarvan verliep op rolletjes, fijn dat jullie dat waarderen. Job
04-08-21
10101

Fantastische ervaring!
De chauffeur, een hele vriendelijke en gezellige man in strak pak was ruim op tijd aanwezig met de tot in de hoekjes gepoetste auto! Na een relaxte rit op de fotolocatie aangekomen heeft hij zonder op te dringen ervoor gezorgd dat we op tijd vertrokken naar de ceremonie. Na onze prachtige aankomst is hij geruisloos weer vertrokken. Een topervaring die absoluut aan te bevelen is!

10101

Zeer kundig bedrijf ! En personeel die er alles aan doen om je dag nog mooier te maken ! Vriendelijke chauffeur enz enz ! Kort echt super !!!!

10101

Op 1 maart 2018 Heb ik voor de 18de verjaardag van mijn zoon de buik roadmaster met chauffeur ingehuurd voor vervoer na de feestlocatie.De auto met chauffeur was ruim op tijd aanwezig.De chauffeur nam ruim de tijd om zelf foto,s te maken van ons bij de auto en mijn zoon mocht zelfs achter het stuur daarvoor plaatsnemen.Zeer vriendelijke man ,mijn schoonzoon had tal aan vragen over de auto heel fijn gespek onderweg.Eenmaal bij feestlocatie nam chauffeur ruim de tijd door een erxtra rondje te rijden zodat de gasten de aankomst konden zien.Bij aankomst ook nog tijd voor genodigde gasten om met de buick roadmaster op de foto te gaan.Totaal tevreden super goede service mocht ik ooit nog een keer een auto huren zal het zeker bij Tap zijn.Dank jullie wel.Groetjes annet en rick .

10101

wij hebben een geweldige ervaring gehad. De chauffeur was keurig op tijd, had veel humor en had een duidelijke tijdsplanning (iets was bij ons anders helemaal uit was gelopen).

10101

Een hele prettige samenwerking. De chauffeur was duidelijk naar mijn gasten wat de bedoeling was. Ook erg vriendelijk en meedenkend. Was netjes op tijd ook. Hielp onze kinderen ook goed. Goed werk geleverd op onze trouwdag. Nogmaals erg bedankt!

10101

Zeer nette auto’s, de chauffeur denkt met je mee en denk overal aan tijdens de rit. Bij mij had de chaufeur zelfs extra magneetjes bij zich, wat zeer welkom was met mijn pochet die zaktee.

10101

Op 3 september 2018 waren wij 25 jaar getrouwd en hebben we samen met onze kinderen onze trouwreportage opnieuw gedaan.
Dezelfde Bentley, dezelfde top chauffeur, dezelfde locatie’s maar nu 2 kinderen rijker.
De heer Tap heeft deze dag weer net zo top gereden en geregeld als op 3 september 1993.
Wij kunnen iedereen aanraden om hier je auto te huren. De rijke ervaring met trouwrijden proef je overal in terug.

10101

Wij hebben in Juli 2018 gebruik mogen maken van de Lincoln trouwauto van Tap Trouwvervoer. Erg vriendelijke service en de Chauffeur erg netjes gekleed, netjes in omgang en zeer vriendelijk en meedenkend!. Niet moeilijk in het aanhouden van tijden en als het uitloopt ook niet moeilijk maar meedenkend. Wij raden dit bedrijf zeer aan, prachtige auto’s en zeer goed onderhouden!

10101

super mooie auto en formidabele service ze helpen je op de dag zelf nog aan alles denken. De chauffeur die we hadden was geweldig, leuk en gezellig.

10101

Tap trouw vervoer uit Amersfoort heeft ons voor en tijdens onze trouwdag geweldig bijgestaan. Goede service, mooie auto’s, nette prijzen, vriendelijke chauffeurs die er gelikt uit zien en ook meedenken tijdens de fotoshoot en dan natuurlijk de prachtige auto’s! Voor ons was Tap trouw vervoer een top keuze en zouden we aan iedereen aanraden.

9,8101
Pink Lemon Cards