Of je nu een Rolls Royce trouwauto of een Kever Cabrio zoekt, Tap trouwvervoer heeft het allemaal. Maar ook voor een Bentley een Amerikaanse Lincoln of een Buick kunt je bij Tap trouwvervoer terecht.
Wij weten als geen ander dat geen enkele bruiloft hetzelfde is. Als je trouwplannen hebt neemt dan eens contact met ons op, ons team is beschikbaar om naar alle vervoerwensen te luisteren, en dan een passende oplossing aan te dragen! Een bruidswagen die je bij ons gereserveerd hebt, wordt op de trouwdag niet verder verhuurd, zodat er aan jullie vervoer alle tijd wordt besteed die nodig blijkt te zijn.
Wij bieden u een heel scala aan mogelijkheden van gerieflijk modern tot nostalgisch ouderwets, wagens in topconditie, die door heel Nederland ingezet kunnen worden. De allereerste vraag die je jezelf zich mag stellen is of je zondermeer kiest voor een bepaald model vervoermiddel, ongeacht welk bedrijf erachter zit, of kiest je in eerste instantie toch voor kwaliteit? Als u voor het laatste kiest, moet u in elk geval doorlezen!
Meer dan 12.000 bruidsparen hebben sinds 1931 voor Tap gekozen.

1 Ervaringen

9,8101
Pink Lemon Cards