Bent u opzoek naar een sfeervolle, maar toch betaalbare locatie? Dan bent u op het juiste adres!
’t Prikkewater Packhuys Partycentrum is een prachtige locatie gelegen aan de haven van Vlaardingen. Als officiële trouwlocatie kunt u zowel binnen als buiten het ja-woord aan elkaar geven in ons trouwprieel.

Naast de plechtigheid kunt u ook uw trouwfeest bij ons organiseren met hapjes en eventueel diner uit eigen keuken! Wij beschikken over video- en audioapparatuur.

Alles is mogelijk in het ’t Prikkewater Packhuys Partycentrum. Wij zorgen voor een onvergetelijke huwelijksdag!

Kom voor meer informatie gerust eens langs of neem contact met ons op.

6 Ervaringen

10101

Top locatie om te trouwen. Kan zowel buiten als binnen. Eigenaar weet door jarenlange ervaring precies hoe je een dag onvergetelijk moet maken.

10101

Martin en het team van ’t Prikkewater weten door hun jarenlange ervaring precies waar het over gaat. Wij waren zoekende in wat wij allemaal wilden op onze dag. Martin nam alle onrust uit handen en zei letterlijk, “maak je niet druk, wij regelen het” en dit is ook echt zo geweest. Niets was te gek en alles was mogelijk. Daarbij is de prijs erg belangrijk. In tegenstelling tot vele andere aanbieders is de prijs goed. Je weet dat een bruiloft/feestje geld kost, maar Martin zorgt dat het ook leuk blijft.

De locatie is top, je kan zowel binnen als buiten. Alle voorzieningen zijn aanwezig.

’t prikkewater is echt een aanrader.

10101

Martin Poot, dit is iets wat ik al 30 jaar weet en vaak van dichtbij heb mogen meemaken. Je bent een top vent, een ras entertainer en alleen jij weet hoe je zo’n dag moet inkleden, niets is te gek, alles kan en alles mag. “Uh Mart, we willen het er toch op wagen om buiten te trouwen.” “Geen probleem dan zetten we alles toch buiten.”???????? Met Martin heb je geen ceremoniemeester nodig, geef alles uit handen en het komt goed. Herma wilde een frietje op het einde, maar toen ze even weg was zei je tegen mij “frietje? Echt niet, de bbq gaat dan aan, oke ook met friet”. Verder hoe jij na de brand in “ons” oude Prik, deze tent weer van een bouwval hebt opgebouwd tot een top tent, ik denk dat 99,9% er nooit aan was begonnen, jij wel! Woorden schieten verder te kort, maar bedankt gozer, onvergetelijk.

10101

Het is een top locatie. We hebben een fantastische dag gehad. Alles in overleg en alles was tot in de puntjes geregeld.

8,0101

Februari jl. zijn wij getrouwd in `t Prikkewater Packhuys Partycentrum in Vlaardingen. Het is een fijne locatie met veel mogelijkheden. En zijn meerdere gekoppelde zalen die des gewenst gescheiden kunnen worden. Het is een moderne locatie met klassieke pakhuis elementen. Tijdens de voorbereidingen voor de bruiloft hebben we veel overlegd met de eigenaar over het verloop van de dag en hoe wij het graag zouden zien. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Niets dan lof voor het personeel.

9,8101
Pink Lemon Cards