‘t Prikkewater Packhuys Partycentrum

Partycentrum ’t Prikkewater Packhuys is een unieke locatie gelegen aan de Oude Haven van Vlaardingen. Met een capaciteit vanaf 25 personen tot 650 personen. U kunt op deze prachtige ambiance naast het geven van uw JA-woord ook uw trouwfeest organiseren met de hapjes en het diner uit eigen keuken!

Als officiële trouwlocatie kunt u zowel binnen als buiten uw JA-woord aan elkaar geven in ons trouwprieeltje. Met mooi weer is het in onze tuin een prima ambiance om de huwelijksinzegening te laten plaatsvinden. Mocht het overhoop toch slecht weer zijn is het trouwprieel binnen in ons partycentrum een prima alternatief voor uw plechtigheid. Geluid, licht, muziek; alle benodigdheden betreft audio/visueel apparatuur zijn aanwezig. Ook is een mogelijk om gebruik te maken van onze weddingplanner.

Wij verzorgen uw memorabele dag van begin tot eind, dat betekent inclusief diner! ‘t Prikkewater Packhuys Partycentrum beschikt over een uitstekende keuken tegen een betaalbare prijs. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van onze overdekte barbecue.

Voor uw trouwfeest zijn alle combinaties mogelijk en bespreekbaar. Uw kunt uw trouwfeest bijvoorbeeld samen stellen met een feestavond met live band of live artiesten, een feestavond met eigen muziek of een thema feestavond met muziekentertainment van Wima Sound.

Partycentrum ’t Prikkewater Packhuys is rolstoelvriendelijk. Het is een locatie met volop gratis parkeergelegenheid voor de deur en prima bereikbaar met openbaar vervoer.

2 Ervaringen

8,0101

Februari jl. zijn wij getrouwd in `t Prikkewater Packhuys Partycentrum in Vlaardingen. Het is een fijne locatie met veel mogelijkheden. En zijn meerdere gekoppelde zalen die des gewenst gescheiden kunnen worden. Het is een moderne locatie met klassieke pakhuis elementen. Tijdens de voorbereidingen voor de bruiloft hebben we veel overlegd met de eigenaar over het verloop van de dag en hoe wij het graag zouden zien. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Niets dan lof voor het personeel.

9,8101
Pink Lemon Cards