Van harte met jullie voorgenomen huwelijk!

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen bij Sweet Style, where fairytales come true!

Het neerzetten van een geweldige sfeer waarin alles klopt en nagedacht is over elk detail, dat is Sweet Style. Ik neem alles uit handen, zodat jullie zorgeloos kunnen genieten.

Sweet Style is gespecialiseerd in het aandragen van unieke ideeën voor jullie bruiloft. Door mijn creativiteit en ervaring heb ik een goed oog ontwikkeld voor stijl en compositie. Sweet Style zorgt ervoor dat alle onderdelen van jullie bruiloft perfect op elkaar zijn afgestemd en waar nagedacht is over elk detail. We voeren het gekozen thema geheel door op alle onderdelen van de bruiloft. Zo creëer je een eenheid en dat straalt rust uit. Samen zorgen we ervoor dat jullie bruiloft er één word waar nog lang met veel plezier op terug gekeken wordt.

Werkwijze
Tijdens een kennismakingsgesprek kunnen jullie je wensen en ideeën doorgeven en gaan we samen brainstormen. Aan de hand daarvan ga ik een offerte op maat voor jullie maken waarin jullie al de sfeer voor jullie bruiloft kunnen proeven en een kostenindicatie krijgen.

Als het vertrouwen er is ontwerp ik voor jullie een geheel styling concept op maat, waarin alle onderdelen van de bruiloft aan bod komen. Als jullie helemaal tevreden zijn met het concept ga ik voor jullie unieke leveranciers benaderen die goed bij jullie passen. En zo gaan we het plaatje compleet maken. Op de dag zelf komt het team van Sweet Style het gehele styling concept uitvoeren. Ook zorgt het team ervoor dat het in zijn geheel weer wordt opgeruimd.

Pakketten
Sweet Style biedt verschillende pakketten aan. Of je nu graag zelf aan de slag wilt met een beetje hulp of als je opzoek bent naar een stylist die alles volledig voor je regelt.

Ben je benieuwd wat deze pakketten allemaal inhouden of welke bij jullie past? Neem dan een kijkje op mijn website. Dan kom ik graag bij jullie langs om de mogelijkheden te bespreken en om jullie verhaal te horen.

11 Ervaringen

10101

Zo fijn als ik via het aanstaand bruidspaar verneem dat ze Danielle inhuren voor de styling en als ceremonie meester, Samen stemmen we de styling op mijn servies af, Ik weet dat Daniëlle een perfectionist is en het goed voorbereid heeft, dat is net als in de keuken hét allerbelangrijkste ingredient, de mice & place!
Danielle, je bent een echte vakvrouw, daarbij ook nog eens een hele fijne en gezellige persoonlijkheid,!
Ik beveel Daniëlle van harte aan!!

10101

Een prettig persoon die alles tot in de puntjes goed en overzichtelijk uitwerkt. Ik begrijpt wat je bedoelt en goed en duidelijk communiceerd. En oog voor detail.

10101

Een prettig persoon die alles tot in de puntjes goed en overzichtelijk uitwerkt. Ik begrijpt wat je bedoelt en goed en duidelijk communiceerd. En oog voor detail.

10101

Daniëlle heeft echt voor een geweldige styling gezorgd tijdens onze dag. Het was helemaal tot in de puntjes geregeld. Wij hoefden nergens over na te denken, alles werd geregeld door Danielle. Ook het voor traject kunnen menig bedrijven van leren. Daniëlle is zo mee gaand, ze begrijpt onze wensen en weet deze te vertalen naar een fantastische styling. Echt waar: ZEKER EEN AANRADER!

10101

Danielle heeft voor de 30ste verjaardag van mij een prachtig concept neergezet. Het was tot in de puntjes gestyled en ieder detail klopte. Ik kijk terug op een hele bjjzondere avond dankzij Danielle. Een echte aanrader!

10101

Daniëlle heeft middenin coronatijd de styling gedaan voor onze bruiloft. We zijn ontzettend blij met de samenwerking, en hoe alles er op onze grote dag uitzag. We kijken uit naar het vervolg van onze bruiloft: het feest. Hier is Daniëlle ook bij betrokken. Ze is professioneel, creatief en het contact is heel fijn.

10101

Wat was onze trouwdag mooi! Met grootte dank aan Sweet Style! Alles zag er zo mooi uit, net een droom. Daniëlle van Sweet Style is super om mee samen te werken. Ze realiseert precies het plaatjes wat je voor ogen hebt, tot de kleinste details aan toe. Dus super super bedankt Sweet Style!

10101

Wij raden Danielle van Sweet Style zeker aan. Vanaf de eerste afspraak die we hadden tot het contact na de bruiloft heeft Danielle ons volledige zorg weggenomen. De creatieve tijd en meedenkende methode waar Danielle over beheerst zorgden er voor dat de aankleding van de bruiloft precies was wat wij wilde uitstralen en volledig aansloot bij het thema. Ze luistert echt naar je wensen aan gaat daar mee aan de slag tot aan de laatste puntjes op de i. Ook op de dag zelf was ze bij onze bruiloft aanwezig zodat alles ook echt werd neer gezet zoals we hadden besproken en we zelf geen stress hadden. De complimenten van de gasten stroomden binnen over de aankleding.

10101

Daniëlle heeft voor ons de styling van onze bruiloft verzorgt. Ze begreep meteen wat onze stijl was en heeft deze naar een ontzettend mooi moodboard en stylingplan vertaalt. Onze locatie zag er fenomenaal uit, alles was precies zoals we het graag wilde en alles was tot in de kleinste details op elkaar afgestemd. Dit was precies de extra touch die onze trouwlocatie nodig had om er een perfect plaatje van te maken. Daniëlle heeft er mede voor gezorgd dat dit oprecht de mooiste dag van ons leven is geworden!

10101
10101

Daniëlle verzorgde voor mijn 30e verjaardag de styling van een exclusief thuis diner. V.w. corona wilde mijn vriendinnen een bijzondere verrassing voor mij plannen. Daarvoor huurde ze de hulp van Daniëlle in. Tot in de kleinste details was de aankleding verzorgd van de naamkaartjes tot het servies. Ik kan niet anders zeggen dan dat alles tot in de puntjes was georganiseerd! Nogmaals bedankt Daniëlle, ik kijk er met veel plezier op terug.

Pink Lemon Cards